Alt yapıdan a takım seviyesine çıkan bir çok hoca var da biz ülke olarak buna alışık değiliz tabiki. Bunu bizden başka bir büyük takım yaptımı Türkiye'de hatırlamıyorum

Pep
Luis Enrique
Atl Madrid de simone
Tuchel kloop Mainz da alt yapıdan çıktı a takıma.
Var yani baya

Ama tr'de adamlara ana okulu ogretmen yardimcisi muamelesi yapilirdi. Bu ulkeden bir bok olmaz demekten sikildim ama Galatasaray oldugu icin umut ediyorduk ama cidden bir yol olmaz

Sent from my iPhone using Tapatalk

tamam trabzon kapandı ama selçuk gibi iyi uzun top atan bir oyuncuyu çıkardı yanlıştı....rakibe tek kale oynuyorsun sinanı sokuyorsun oraya sabri girmeliydi orta yapardı böyle maçları oynamış biri.ayrıca sneijderi 11 başlatmak büyük hataydı....bu arada semih kaya iyi oynadı hakkını vermek lazım yediğimiz golde büyük hata carolenin...gol yiyebiliriz problem değil akhisardan da yedik antalyadan da ama reaksiyon gösteremedik bu da hocanın hatası yasin toplu oyunda kötü ama topsuz oyunda tolgadan sonra en iyi oyuncumuz daha iyisini bulana kadar mecbur oynamalı
Selcuk uzun top mu atiyor yahu. Yerine giren adam 10 dakikada bunu 3 kere yapti zaten. Sorun orada degil josue yanlisti hamiti soksa bile daha iyi olurdu.

Bi ara 3lu defansa gectik en buyuk ya lis oydu.

------------------Eren
Bruma------podolski------yasin
---------tolga-------jong
Carole-semih-ched-cavanda/sabri

Sekline donsek maci bile cevirirdik.
Josuenin oyuna girmesi podolskinin verimini tamamen bitirdi. Surekli ileri gidip top isteme rolune girdi ki topu tasiyacak adamimiz olsa eyvallah onu yapamadigimiz icin felaketi yasadik.

Josueden bendd umutluydum tamam bursada vs cok daha iyiydi bu adam. Bildigin amator furbolcu gibi davraniyor.
Takimda isleyen tek bir adam var degismeyen performansli o da zaten onun karakteri.
Takim halinde calismayi yanlis yapiyoruz bence. Baslarda iyiydi ama isi lackaya vurdular gibi. Yardimcilarindan verim alamiyor bu adam ayrica

Ama tr'de adamlara ana okulu ogretmen yardimcisi muamelesi yapilirdi. Bu ulkeden bir bok olmaz demekten sikildim ama Galatasaray oldugu icin umut ediyorduk ama cidden bir yol olmaz

Benim umudum var halen bizimle ilgili. Ama buda genlerimizde olan eğitici kültüründen dolayı.

Benim umudum var halen bizimle ilgili. Ama buda genlerimizde olan eğitici kültüründen dolayı.

Kulturumuzden suphem yok ama bu kulturle alakasi olmayan baskanimiz var yalniz.

Zaten bu gidiste ya bu riva hamlesi yuzunde gercekten batip adam akilli birine satilacagiz yada toparlanip ucusua gececegiz

Alt yapıdan a takım seviyesine çıkan bir çok hoca var da biz ülke olarak buna alışık değiliz tabiki. Bunu bizden başka bir büyük takım yaptımı Türkiye'de hatırlamıyorum

Alt yapidan antrenörün cikmasina neden aliskin olmayalim. Abdullah Avci var. Alt yapidan da tabi hoca cikar, ama genel olarak bunlar 40 alti, yada az üstü civari olur. 50 küsüre, bir cok kulüp aliskin degildir.

Antalya ve Gençler maçında belliydi zaten böyle gitmeyeceği

Keza Trabzon karşısına da Sneijder Podolski ve Selçuk ile çıkarak tüy dikti resmen

Tamam iyidir hoştur ama resmen maçı okuyamıyor böyle olacaksa altyapıya dönmesi her iki taraf içinde hayırlı bir hamle olur

Sempatik birisi, düzgün ve beyefendi birisi pozitif oyun oynatmasi hatta genç oyunculara yaklaşımı filan çok iyi ama kabul etmek gerekir ki oyunu okuma konusunda sıkıntili. Kadro seçimleri ve oyunun gidişatına gore hamleleri bence başarısız. Sonuçlar iyi giderken çoğu şey göze batmaz ama işler tersine dönerse şartlar değişir. Bakalım bundan sonra nasıl bir yol izleyecek.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teknik traktör Bey diyeceksiniz.

Adam içimizden biri adeta. Ortalama bir taraftar kadar taktik biliyor zira. :D

Geri
Üst Alt