Fener, Beşiktaş, Trabzon, Başakşehir, Osmanlı bir tane önemli maç kazanamadık yahu. Bu maçlardan 3'ünde öne geçip skoru koruyamadık. İkisini kazansak şu anda Beşiktaş'ın önündeydik. Başakşehir'le de en fazla 1 puan fark olurdu. Hamza karaktersizdi falan ama böyle maçlara iyi hazırlıyordu takımı.

Bir tane önemli maç alamayışımıza rağmen Başakşehir ile fark sadece 5,Bjk ile de sadece 2,işin bir diğer ilginç yanı da bu,ve bütün önemli deplasmanları atlattık neredeyse,bir tek Başakşehir deplasmanı kaldı sanırsam.Bugünkü maç bitti gitti,hala şampiyonluk şansımız hiç de az değil,doğru strateji ile.

Ismail kartal'in feneri gibiyiz

Birsey oynadigimiz yok ilk maclar Haric,yarista formadan dolayi kaliriz ama sampiyonluk icin yetmez

Bir tane önemli maç alamayışımıza rağmen Başakşehir ile fark sadece 5,Bjk ile de sadece 2,işin bir diğer ilginç yanı da bu,ve bütün önemli deplasmanları atlattık neredeyse,bir tek Başakşehir deplasmanı kaldı sanırsam.Bugünkü maç bitti gitti,hala şampiyonluk şansımız hiç de az değil,doğru strateji ile.
Mac sirasinda baya sinirliydim renkdash !!! ama simdi sakinledim konusabiliriz ,dogru stratejiyi sahaya yansitacak 1 oyuncu grubu veya herhangi 1 stratejisi olan hoca varmi basimizda bunu masaya yatiralim!!!

3lu defans yapacaksan yap jor efendi macin sonunda tease etme

semih hakan carole

yasin tolga gokay linnes

bruma poldi sneijder

Ya biliyorum da bu Herif dünyanin en üstat Hocalari degil, ama bu kadro ile neyapacaksin ?

6 Defans koysan bile (Sabri/Cavanda/Linnes-Chedjou-Balta-Semih-Serdar-Carole) bunlar yine gol yedirir sizlere.

Sag bek zaten felaket, Cavanda ne bok oldugunu herkes biliyordu. Gidiyorsun bide para veriyorsun.
Zaten müzmin Sakatlari doldurduk. Mecbursun Selcuk u izlemeye, zaten kadro disi koysan bile bütün medya agiz eder... Kadro da Muslera ile Bruma disinda hepsi soru isareti var

basın bu adamı bize şirin gösterdi kandırıldık.şöyle efendi böyle beyefendi.riekering bey diyeceksiniz falan diye diye berbat bir takım olduk.bize efendi degil başarılı teknik adam lazım..bu takım şampiyonlugu geçtim ilk 3 e giremez riekering bey ile..

Ligdeki maçların yarısından çoğunda ezildik. Herşeyi de eldeki kadroya yormamak gerek.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

basın bu adamı bize şirin gösterdi kandırıldık.şöyle efendi böyle beyefendi.riekering bey diyeceksiniz falan diye diye berbat bir takım olduk.bize efendi degil başarılı teknik adam lazım..bu takım şampiyonlugu geçtim ilk 3 e giremez riekering bey ile..
Aksine basın cok uzerine gitti adamın. Sebebi ise jorun ilk geldiğinde yerlileri kesen gençleri oynatan ve rakibi bunaltan bir oyun anlayışı ile gönülleri fethi etmesi.

Tolga gitti forvetimiz formsuzlasti, fikstür de zorlasinca sanırım Kovulma mak için tükürdüğünü yaladı .Sabri ve Selçuk un bu kadroda yer almasını bana kimse açıklayamaz.

Birhan 10 kat daha iyi oynar Selçuk tan.

Gelelim tekrar başına , jor taraftarın gözünden düşünce basın toplantılarında aptalca sorular bıçak gibi kesildi , kovulması hatta fatih terimin gelmesi ihtimali birilerini korkutuyor şu an

sent by note 7 #fireinthehole

Son düzenleme:
process

Hatalıdır bir an sinirle laf edilir ama bilinçli bir şekilde bu adama laf atmak harbi kamillik.

Bu adamın ne suçu var yahu ? Hiç bi kulüp deneyimi olmayan ne idüğü belirsiz adamı takımın başına getirdiler koca sezonu çöpe attılar. Suçu yönetimde aramak lazım.

Daha medyada bu adama şerefsiz diyen yazarlar var. Asıl şerefsiz belli.

Ya biliyorum da bu Herif dünyanin en üstat Hocalari degil, ama bu kadro ile neyapacaksin ?

6 Defans koysan bile (Sabri/Cavanda/Linnes-Chedjou-Balta-Semih-Serdar-Carole) bunlar yine gol yedirir sizlere.

Sag bek zaten felaket, Cavanda ne bok oldugunu herkes biliyordu. Gidiyorsun bide para veriyorsun.
Zaten müzmin Sakatlari doldurduk. Mecbursun Selcuk u izlemeye, zaten kadro disi koysan bile bütün medya agiz eder... Kadro da Muslera ile Bruma disinda hepsi soru isareti var

Mustafa Denizli dönemi.

Ne kadar stoper varsa sahaya sürüyordu gene gol yiyorduk o geldi aklıma :)

Cidden kadromuz leş.

Levent Nazifoğlu bilerek ve isteyerek kulübü zarara uğratmak isteyen Fenerbahçe ajanı gibi duruyor. Müzmin sakat adamları doldurdu takıma tuhaf herif.

Hava toplarında etkili stoper lazım.
Tolga'ya yardımcı yaşı genç bir orta saha oyuncusu lazım.
Stoperlerin arasında kaybolmak dışında meziyeti olmayan Eren'e alternatif forvet lazım.
Sağ bek lazım.

Hocanın elinde şunlar olsa belki bambaşka bir Galatasaray izleyeceğiz.

Riekerink falan devede kulak. Bu klübün çok ciddi yönetimsel sorunu var. Genel kurul sorunu var.Liseci zihniyeti sorunu var.Bunlara hiç sesini çıkarmayan hatta daha çok yalakalığını yapan taraftar sorunu var.

Senelerdir yapılan çöp transferleri içeride fener ajanı olsa yapmaz. Galatasarayda oynamanın cazibesini yok ettiler. Senelerdirr yapılan transferlere bakıyorum profesyonel olan her futbolcu Galatasarayda oynar diyorum.Bu duruma düşüren tüm yöneticilerin Abv. Her ne kadar nefret etsemde, yolda görsem saldıracak kadar sevmesemde aziz denen adam feneri transfer konusunda hiç bir zaman bu duruma düşürmedi. Her zaman en iyisini almaya çalıştı.

O yüzden her zaman söylerim Galatasaray markasına bu kadar zarar veren tüm başkan ve yöneticilere tazminat davası açacaksın.

Bu adam zeten gitmeli.Ama başkanı ve yöneticileriyle birlikte gitmeli.

Olduğun güne lanet olsun.

Geri
Üst Alt