Fener, Beşiktaş, Trabzon, Başakşehir, Osmanlı bir tane önemli maç kazanamadık yahu. Bu maçlardan 3'ünde öne geçip skoru koruyamadık. İkisini kazansak şu anda Beşiktaş'ın önündeydik. Başakşehir'le de en fazla 1 puan fark olurdu. Hamza karaktersizdi falan ama böyle maçlara iyi hazırlıyordu takımı.

Devre arası kesinlikle bir yerde staj falan yaptırılsın olmuyor böyle

Değişiklik nasıl ve neden yapılır?
Gol yediği zaman takım ne yapmak gerekir?
Devre arası konuşma nasıl olur?
Otorite nasıl kurulur?
Yürek nedir? nasıl yenir?

Fener, Beşiktaş, Trabzon, Başakşehir, Osmanlı bir tane önemli maç kazanamadık yahu. Bu maçlardan 3'ünde öne geçip skoru koruyamadık. İkisini kazansak şu anda Beşiktaş'ın önündeydik. Başakşehir'le de en fazla 1 puan fark olurdu. Hamza karaktersizdi falan ama böyle maçlara iyi hazırlıyordu takımı.

Hamza dönemini bile aratacak teknik direktör gelecek deseler, inanmazdım. Geldi.

Valla ben devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum Riekerink'le ama, olacak gibi değil gerçekten. Her hafta ayrı bir rezillik.

Yav bir insan nasıl bu kadar ruhsuz olur , adam tepkilerini aldırmış resmen

Bu adamla ciddi yürümez

Hamza dönemini bile aratacak teknik direktör gelecek deseler, inanmazdım. Geldi.

Valla ben devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum Riekerink'le ama, olacak gibi değil gerçekten. Her hafta ayrı bir rezillik.

Olacak gibi değilse neden devam edilmesi gerektiğini düşünüyorsun renktaş?

Olacak gibi değilse neden devam edilmesi gerektiğini düşünüyorsun renktaş?

Yerine kimin geleceği önemli bir mevzu.

FFP yüzünden kariyerli hiçbir hoca bizim takımın başına geçmek istemiyor. Terim dahil.

Anadolu Seyyahı Hikmet Karaman veya Tolunay Kafkas veya Cihat Arslan gelecekse eğer, Riekerink'e razıyım.

fener yenilgisi sonra yazmıştım kalan maçları 4 galibiyet + 1 beraberlikle bitireceğiz ama rikelink hocaya teşekkür edip yolları ayıracağız gibi hissiyat var içimde diye..
plan tıkır tıkır işliyor..
alanya maçını kazandığımız akşamın ertesi sabahı kulübe çağrılıp hizmetlerinden ötürü teşekkür edilecek ve yerine "ligimizi tanıma" kriterine en uygun bir hoca getirilecek..
malesef planda tek sıkıntı biliçin west hamı düzeldi kovulmaz biliç..
aklıma gelmiyor şu an başka teknik adam ama haftaya jora veda edilecek..sadece hissiyat bu..

Ne motive edebiliyor, ne de 1 organizasyonu var bu mu bizde ekol yaratacak ?Dillemeye devam !!!

Sorun td felan değil
Sorun yönetim kim gelirse gelsin nazifbey kimseye sormadan transfer yapacak dursun transferleri eline yüzüne bulaştıracak uefadan men cezası bence kesin gibi duruyor
Sonuç olarak Gk daki dazlak kafalılar yakasını bırakmadan rahat yok

Hem kulüp ekonomik olarak sıkıntıda, hem de her geçen gün bir yerde canlı bomba saldırısı oluyor. Ekonomik sıkıntılar + Terör derken haliyle Avrupa'dan iyi bir hocayı getirme şansımız şu sıralar sıfıra doğru yakınsıyor.

Riekerink yetersiz.

Boştaki yerli hocaları düşündükçe daha çok dertleniyorum Galatasaray bunlara mı kaldı diye.

of pof :)

Geri
Üst Alt