akıllı adam

[FONT=&quot]"MAAŞINIZI TL OLARAK ALIR MISINIZ?" SORUSUNA YANIT
[/FONT]

[FONT=&quot]Sözleşmemde yazandan daha fazla para alacaksam neden olmasın Türk Lira'sına geçebilirim. Devalüasyondan ötürü mutlaka ben de üzgünüm. Türk insanları için de üzgünüm. Benim için olumlu tarafı her şeyin ucuzlaşması oldu ama bu durumdan üzgün olduğumu söyleyebilirim.[/FONT]

Bugün Sabri'nin yaptığı her hatadan sonra senin 7 sülaleni itinayla anacağım. Sen kaşındın Linnes'e 45 dakika tahammül edemeyen adam Sabri'ye kaç maçtır sabrediyor, geçen maçta yedirdiği golleri hemen unuttu.

devam et oynat sen sarbiyi sayın hocam.

sen hangi tanrıya inanıyorsun jor
senin inandığın tanrıya ben inanmam

Sabri'yi 25.dk çıkarsaydın sezon sonuna kadar kalmanı savunabilirdim hoca falan değilsin git çinde u21 antrenörlüğü yap

Terim'e hafta içi staja git az biraz motivasyon, oyuncu potansiyelinden yararlanma vs öğretsin STAJER!

Devre arasi oncesi son mac biter bitmez yollar ayrilmali yerine kurt bir hoca gelmeli

Sent from my iPhone using Tapatalk

defol git artik heralde ilk baslarda bizi büyülüyen futbol tamamen tesadüf dü takimda gir gram ilerleme yok aksine geriye gidiyor

Ya sen nasıl bir hocasın ya şu duran topa gidecek son dklarda niye Sneijderi çıkarıyorsun

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt