CziMqVAXEAA-LoI.jpg

"Wesley ile hep temas halideydim. Çin’deki görevim sona erdiğinde İstanbul’a Sneijder’i ziyarete geldim. O harika bir adam. İstanbul’da olduğumu Galatasaray yönetimine haber vermiş olmalı ki benimle bir görüşme talep ettiler"

Milli piyango gibi

Elazığ maçında çıkardığı kadroya çok sinirlenmiştim,rezalet bir kadro çıkarmıştı ama şu aşamada yolları ayırmamız geçen seneki gibi aleyhimize olabilir.Ayrıca bu adama bir şans vermeliyiz,tamamlasın sene sonunu.Hoca değiştirme makinası gibi olduk.

Öncelikle kemer sıkma sezonunda olduğumuzu belirterekten ben Riekerink hocamıze elini taşın altına koyduğu için teşekkür etmek istiyorum.

Yazın Dursun Beyin teklif götürdüğü bütün teknik direktörlerden olumsuz yanıt aldığını hepimiz biliyoruz. Riekerink'in takımda FFP kısıtlamaları dahilinde iyi bir temizlik yaptığını düşünüyorum. Çöplerin çoğu gitti, inşallah geriye kalanından da bu yaz kurtulacağız.

Ayrıca bugün Riekerink gitse yerine daha iyisi değil, en iyi ihtimalle anadolu seyyahı Hikmen Karaman gelecek. İkinci Mustafa Denizli vakası gibi olacak şahsi kanaatim. Hiçbir iyi teknik direktör transfer kısıtlaması altındaki bir takıma gelip kariyerini riske etmez şu koşullarda.

Ben sezon sonuna kadar kesinlikle Riekerink'le devam edilmesinin sonuna kadar arkasındayım. Takımda bir istikrarın sağlanması gerektiğini düşünüyorum. Şampiyonluk yarışındaki en büyük aday biziz, Galatasaray bir şampiyonluk yarışının içerisindeyse onun her zaman en büyük favorisidir. Bu sezon da mutlu sona ulaşacağımızı düşünüyorum.

Öncelikle kemer sıkma sezonunda olduğumuzu belirterekten ben Riekerink hocamıze elini taşın altına koyduğu için teşekkür etmek istiyorum.

Yazın Dursun Beyin teklif götürdüğü bütün teknik direktörlerden olumsuz yanıt aldığını hepimiz biliyoruz. Riekerink'in takımda FFP kısıtlamaları dahilinde iyi bir temizlik yaptığını düşünüyorum. Çöplerin çoğu gitti, inşallah geriye kalanından da bu yaz kurtulacağız.

Ayrıca bugün Riekerink gitse yerine daha iyisi değil, en iyi ihtimalle anadolu seyyahı Hikmen Karaman gelecek. İkinci Mustafa Denizli vakası gibi olacak şahsi kanaatim. Hiçbir iyi teknik direktör transfer kısıtlaması altındaki bir takıma gelip kariyerini riske etmez şu koşullarda.

Ben sezon sonuna kadar kesinlikle Riekerink'le devam edilmesinin sonuna kadar arkasındayım. Takımda bir istikrarın sağlanması gerektiğini düşünüyorum. Şampiyonluk yarışındaki en büyük aday biziz, Galatasaray bir şampiyonluk yarışının içerisindeyse onun her zaman en büyük favorisidir. Bu sezon da mutlu sona ulaşacağımızı düşünüyorum.
Oncellikle hosgeldin

Simdi acik olmak gerekirse Riekerink elini tasin altina falan koymadi. Ayda 20 bin mi ne aliyordu ama td olduktan sonra kat ve kat fazlasini aliyor. Buna elini tasin altina koymak degil , milli piyango denir :D

Tüm mesajdan cikardigin tek sey oysa diyecek birsey yok.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

ben birkaç sene daha "riekerink bey" dememiz gerektiğini düşünüyorum..

şu anda mourinho gelse daha iyi durumda olmayız

Tüm mesajdan cikardigin tek sey oysa diyecek birsey yok.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Benim tum mesajdan onu cikardigimi kim soyledi? Sadece oraya deginmek istedim belki. Yorumun geri kalani hakkinda herhangi bir yorum yapmadim.

Yine kendince birseyler uydurup hakkimda yanlis karar vermek sende gelenek oldu. Dedigin gibi gercekten diyecek birsey yok.

Son düzenleme:
Oncellikle hosgeldin

Simdi acik olmak gerekirse Riekerink elini tasin altina falan koymadi. Ayda 20 bin mi ne aliyordu ama td olduktan sonra kat ve kat fazlasini aliyor. Buna elini tasin altina koymak degil , milli piyango denir :D

Merhaba, öncelikle hoca geçen sezon A takımı çalıştırmak için ekstra bir maaş istemedi.

Bu sezon yıllık maaşı 700 bin Euro, altyapıya geldiğinde 200 bin Euro idi yıllık maaşı. Kıyaslama açısından sadece Denizli'ye 1,5 milyon Euro garanti ücret ödendi geçen sezon.

Dick Advocaat 1.8 milyon Euro alıyor yıllık.

Şenol Güneş 1.5 milyon Euro alıyor yıllık.

Riekerink A takımın teknik direktörü olup risk almaktansa 200 bin Euro maaşıyla etliye sütlüye karışmadan altyapıda stresten uzak bir biçimde uzun yıllar görevine rahat devam edebilirdi. Belki şimdi devre arası Riekerink'le yollar ayrılacak, adam işinden olacak kim bilir?

Ortada bir piyango göremiyorum açıkçası.

Teknik Direktör bulamayan bir kulüp / O kulüp için elini taşın altına koyan, stressiz işini bırakıp A takımın yükünü çeken bir altyapı hocası.

İstifa et Riekerink oğlu.

Adam mimiklerini aldırmış , saha kenarınsa odun gibi duran td istemiyorum

Bilic kulupsuz kalir ise derhal Riekerinki kovup Bilici getirmek lazım. Veya bizde hocalık yapacak bir gerçek hoca.

Riekerink balı bir yere kadar

İlk olarak seni şutlamak lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Riekerink'i kovmak kolay.

Yerine kim gelecek o önemli.

Riekerink'i kovup yerine bir ara sık sık ismi bizimle telaffuz edilen anadolu seyyahı Hikmen Karaman gelecekse, işimiz var.

Geri
Üst Alt