Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.669
- 29.109
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oncellikle hosgeldinÖncelikle kemer sıkma sezonunda olduğumuzu belirterekten ben Riekerink hocamıze elini taşın altına koyduğu için teşekkür etmek istiyorum.
Yazın Dursun Beyin teklif götürdüğü bütün teknik direktörlerden olumsuz yanıt aldığını hepimiz biliyoruz. Riekerink'in takımda FFP kısıtlamaları dahilinde iyi bir temizlik yaptığını düşünüyorum. Çöplerin çoğu gitti, inşallah geriye kalanından da bu yaz kurtulacağız.
Ayrıca bugün Riekerink gitse yerine daha iyisi değil, en iyi ihtimalle anadolu seyyahı Hikmen Karaman gelecek. İkinci Mustafa Denizli vakası gibi olacak şahsi kanaatim. Hiçbir iyi teknik direktör transfer kısıtlaması altındaki bir takıma gelip kariyerini riske etmez şu koşullarda.
Ben sezon sonuna kadar kesinlikle Riekerink'le devam edilmesinin sonuna kadar arkasındayım. Takımda bir istikrarın sağlanması gerektiğini düşünüyorum. Şampiyonluk yarışındaki en büyük aday biziz, Galatasaray bir şampiyonluk yarışının içerisindeyse onun her zaman en büyük favorisidir. Bu sezon da mutlu sona ulaşacağımızı düşünüyorum.
Tüm mesajdan cikardigin tek sey oysa diyecek birsey yok.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Oncellikle hosgeldin
Simdi acik olmak gerekirse Riekerink elini tasin altina falan koymadi. Ayda 20 bin mi ne aliyordu ama td olduktan sonra kat ve kat fazlasini aliyor. Buna elini tasin altina koymak degil , milli piyango denir![]()