hala linnes'e laf ediyor sol bekte kullanabiliriz diyor.bir tane de adam gibi gazeteci de yok ki orda soracak sabri oynatmayacak ilk 11e yazmayacak kadar aciz misiniz diye?

Linnesin ve cavanda toplasan sabri bile etmez.

Riekerink Sabriye ve Linnese bakip benim sag beke ihtiyacim var diyor. Yonetim gidip Cavandayi aliyor.

3 une objektif bakiyor 5 para etmez sabri bile diger 2 sinden iyi. Napsin adam?

Kendine iyi bak hocam, malesef yanlış zamanda geldin camiamıza. Yolun açık olsun.

Linnesin ve cavanda toplasan sabri bile etmez.

Riekerink Sabriye ve Linnese bakip benim sag beke ihtiyacim var diyor. Yonetim gidip Cavandayi aliyor.

3 une objektif bakiyor 5 para etmez sabri bile diger 2 sinden iyi. Napsin adam?

Sabri şuan Linnesden daha iyi değil

Kimi kandırıyorsunuz

sabrinin iyi olduğu tek isim tarıktır.
belediyenin çöp ambarında bile gereksiz yer kaplayacak adamlar bunlar

Hala Sabri oynasın diyenler var, inanılmaz bir şey. Eboue gelip bir sene oynadıktan sonra sağ kanadın atladığı seviyeyi kimse hatırlamıyor herhalde. Bizim hatamız oraya bir ton adam aldık ama hepsi düşük seviyeydi. Elimize geçen Alves fırsatını kullanmamız gerekiyordu.

CzYIe4tXAAARW51.jpg

Orhan Atik'in gitmesinden sonra Linnes'in ilk 11'e dönmesi tesadüf mü?

Burda bunu ben ilk hafta sonrasi yazdigimda bununla dalga gecenler vardi?

Simdi sizler aciklama yapabilirsiniz. JOR'un birden 180 derece sacmalamasi normal degildi ki bir kere. Simdi en azindan dogru oyuncuyu cikariyor 11e.

anlasildi sabrinin mac basi parasini bölüsüyorsunuz baska aciklamasi yok linnes belki kötü oynamis olabilir ama o kötü hali bile sabriden iyidir

Orhan Atik'in gitmesinden sonra Linnes'in ilk 11'e dönmesi tesadüf mü?

Burda bunu ben ilk hafta sonrasi yazdigimda bununla dalga gecenler vardi?

Simdi sizler aciklama yapabilirsiniz. JOR'un birden 180 derece sacmalamasi normal degildi ki bir kere. Simdi en azindan dogru oyuncuyu cikariyor 11e.
Sabri ile mac başılarını kırıştıkları iddialarina ne diyeceksin linnesdash

Aciz adam gücün sadece Norveç çocuğuna yetiyor.adam da efendi bisey demiyor buna.defolup gideceksin de bu sene iddiamız bitene kadar tutar bu rezil yönetim.

Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Böyle devam edersen haftaya Osmanlı çakar biz de sana bye bye çakarız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2 farklı maç bile kazanamıyoruz geçtim 3-4ü.her maç diken üstünde bu da hamza gibi takımı iyi oynattım zannediyor.

Çok ballı.

10 kişilik Antep'e karşı bile her an 2-2 oluyordu

Antep çok pozisyon buldu

Geri
Üst Alt