O oyunculari Riekerink postalamadi ki... Ama onun balini, kaymagini hemen Riekerinke yedirdi taraftar.

Yönetim bir Operasyon yapti... Hamzaoglu ile baslayan... Hamza´nin Umut ve Olcan gibi oyunculardan dolayi, taraftar ile kulüp arasina bozdugunu görmeyecek kadar da aptal degil bu yönetim. Hamza´nin gitmesini saglayan zaten öncelik ile Umut ile Olcan gibi oyuncular ile ilgili takindigi tavirlari idi.
Önce Hamza´yi, sonra agirbaslardan Burak Yilmaz´i, sonra da x disinda, nerdeyse tüm o tayfayi tasfiye ettiler. Buradan bile x in, baglantilari gün yüzüne cikiyor ki, bir nevi, kafaya alabildi yönetimi de...

Taraftar cok fazla uctu Riekerink ile ilgili... Riekerink bir alt yapi hocasi olarak, takimin basina getirildi. Oradan oraya getirilirsen- cikarilirsan, ona göre de kisitlanirsin dogal olarak. Riekerink´in getirilme sebebi zaten, yönetimin cok daha rahat operatif anlamda etkili olabilme gayretiydi. Madem ki, istedigimiz hoca gelemiyor, istedigimizi yaptirabilecegimiz, maliyeti düsük bir hocayi getirelim, dediler. Hemde sikinti cikarsa, rahat göndeririz düsüncesindelerdi...

Aysal´i yalanci olmasindan dolayi sevmezdim, ama yalan söylemeyi bile beceremeyen Dursun Özbek´in, böyle bir oyun ile, sempatik bir Riekerink figürü yaratarak, taraftari onun arkasinda taraftarin bukadar kenetlenmesini saglamasi, özellik ile sosyal medyada opere eden taraftar ile ilgili bir + degildir.

Aslinda Ismail Kartal olayinin bir benzerini yasiyoruz, ama yönetim bu olayi cok güzel sosladi ve taraftara sunup, yedirmesini bildi. Dursun´un akli gibi degil, ama dursun´a ragmen taraftarin yemesi ilginc.

Yilin En Iyi Turkce Kullanan uyesi diye bosuna oy vermedim. Hakkini vermissin reis

Muazzam noktalara deginmissin. Aynen dedigin gibi Riekerink = Ismail Kartal

Boyle bir ortamda ne otorite olur nede basari. Sadece futbolcuya dayali duzen. Tabi Aziz bizim yonetim kadar savruk olmadigi icin yine Ismaile ragmen son haftalara kadar sampiyonlugu kovaladilar ama bu Dursun ve ekibi ile imkansiz. Bize tartisilmayacak , futbolcularin korktugu bir td ve yardimcilar lazim

Gerci oncellikle yepyeni yonetim lazim ama neyse

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yilin En Iyi Turkce Kullanan uyesi diye bosuna oy vermedim. Hakkini vermissin reis

Muazzam noktalara deginmissin. Aynen dedigin gibi Riekerink = Ismail Kartal

Boyle bir ortamda ne otorite olur nede basari. Sadece futbolcuya dayali duzen. Tabi Aziz bizim yonetim kadar savruk olmadigi icin yine Ismaile ragmen son haftalara kadar sampiyonlugu kovaladilar ama bu Dursun ve ekibi ile imkansiz. Bize tartisilmayacak , futbolcularin korktugu bir td ve yardimcilar lazim

Gerci oncellikle yepyeni yonetim lazim ama neyse

Sent from my iPhone using Tapatalk

Güzel kardesim, oyun icin sagol, ancak en iyi türkce kullanan üye oldugumu düsünmüyorum, hatta ve hatta, not even close, diyebilirim.

Hersey ihtimal dahilindedir, herzaman hersey olabilir. Ancak yüzde 5, yada yüzde 10 da bir ihtimaldir, ama bir kere tutar. Yani bu düzen ile sampiyon da olabiliriz, ama peynir gemisi böyle yürümez. Bir sene belki, sonra yine cöküs baslar.

Riekerink sonrasi Dursun Özbek yönetimi Fatih Terim´i getirmek istiyor. Sartlar olusmaz ise, bu sefer vitasi yüksek bir adami getirecekler. Ama bunun kukla sisteminden, daha iyi sonuclar verecegini de sanmiyorum. derin bir arastirma yapmadan, sadece isme endeksli getiriler bir adam.

Şayet dünkü gibi maçı izleyecek ise şimdiden kaçan şampiyonluğa üzülebiliriz.

Ayrıca yaptığı adaletsizliğe de iyice sinir olmaya başladım bu altyapı hocasının

Ulan Linnes daha ne yapmalı forma giymek için birisi de sorsun şuna

Sabri denen beceriksiz neden forma giyiyor neden???

Cy5CVH4XgAAXX6z.jpg

Aslinda devre arasina kadar her maci boyle kotu futbolla kazandirmasi en iyisi olur

Hem yarista aktif kaliriz, hem ustundeki baski ve elestiriler kesilmez

linnes elimizde sol bek için iyi bir alternatif dedi ya sezon boyu sabriyi izleyeceğiz bu adam kalırsa

Sene sonuna kadar kalsin..gelen gideni aratiyor bizde her zaman.sene sonu saglam bir yapilanma sart ama

Hafta sonu maç için ufak bir uyarı değişiklik falan yapma maçtan sonra çıkan oyuncular döverler falan aman diyim.

Bu hafta da Sabri'yi 11'de oynatırsa pes artık.

hala linnes'e laf ediyor sol bekte kullanabiliriz diyor.bir tane de adam gibi gazeteci de yok ki orda soracak sabri oynatmayacak ilk 11e yazmayacak kadar aciz misiniz diye?

Kalacaksa devre arası sağ bek aldırsa bari

Sarbi ile olmayacak bu iş

Linnesi sağ bekte şans vermemesi utanç verici

linnes solda daha iyi
343e gecip solda linnes sagda yasin yapmalidir
kulupte 1 allahin kulu chelsea maci izlemiyor mu yaw

Geri
Üst Alt