Volkan Kara
Büyük Kaptan
- 22 Ocak 2015
- 20.608
- 0
- 586
O oyunculari Riekerink postalamadi ki... Ama onun balini, kaymagini hemen Riekerinke yedirdi taraftar.
Yönetim bir Operasyon yapti... Hamzaoglu ile baslayan... Hamza´nin Umut ve Olcan gibi oyunculardan dolayi, taraftar ile kulüp arasina bozdugunu görmeyecek kadar da aptal degil bu yönetim. Hamza´nin gitmesini saglayan zaten öncelik ile Umut ile Olcan gibi oyuncular ile ilgili takindigi tavirlari idi.
Önce Hamza´yi, sonra agirbaslardan Burak Yilmaz´i, sonra da x disinda, nerdeyse tüm o tayfayi tasfiye ettiler. Buradan bile x in, baglantilari gün yüzüne cikiyor ki, bir nevi, kafaya alabildi yönetimi de...
Taraftar cok fazla uctu Riekerink ile ilgili... Riekerink bir alt yapi hocasi olarak, takimin basina getirildi. Oradan oraya getirilirsen- cikarilirsan, ona göre de kisitlanirsin dogal olarak. Riekerink´in getirilme sebebi zaten, yönetimin cok daha rahat operatif anlamda etkili olabilme gayretiydi. Madem ki, istedigimiz hoca gelemiyor, istedigimizi yaptirabilecegimiz, maliyeti düsük bir hocayi getirelim, dediler. Hemde sikinti cikarsa, rahat göndeririz düsüncesindelerdi...
Aysal´i yalanci olmasindan dolayi sevmezdim, ama yalan söylemeyi bile beceremeyen Dursun Özbek´in, böyle bir oyun ile, sempatik bir Riekerink figürü yaratarak, taraftari onun arkasinda taraftarin bukadar kenetlenmesini saglamasi, özellik ile sosyal medyada opere eden taraftar ile ilgili bir + degildir.
Aslinda Ismail Kartal olayinin bir benzerini yasiyoruz, ama yönetim bu olayi cok güzel sosladi ve taraftara sunup, yedirmesini bildi. Dursun´un akli gibi degil, ama dursun´a ragmen taraftarin yemesi ilginc.
Yilin En Iyi Turkce Kullanan uyesi diye bosuna oy vermedim. Hakkini vermissin reis
Muazzam noktalara deginmissin. Aynen dedigin gibi Riekerink = Ismail Kartal
Boyle bir ortamda ne otorite olur nede basari. Sadece futbolcuya dayali duzen. Tabi Aziz bizim yonetim kadar savruk olmadigi icin yine Ismaile ragmen son haftalara kadar sampiyonlugu kovaladilar ama bu Dursun ve ekibi ile imkansiz. Bize tartisilmayacak , futbolcularin korktugu bir td ve yardimcilar lazim
Gerci oncellikle yepyeni yonetim lazim ama neyse

Sent from my iPhone using Tapatalk