Donku oyuna alıp maçbaşı parasını kırışıyorsunuz heralde şerefine tükürdüğümün.

Geldiğinden beri takımın oyununda bir düzelme olsa da oyuncu değişiklikleri berbat.

Adamsın hocam.

124331534c5ae8b80cc0843c7388167b.jpg

Jose'yi harcadigin icin ekibimizin tdsi olamayacan bilmemnekering

Ben bugüne kadar bu kadar mantıklı bir hoca görmedim. Hergün üzerine koyuyor. Riekerink please stay with us. Tazminatçı yabancı ünlü hocaya gerek yok, bz Katar gibi gören. Şu anda Selçuk-Umut lobisine gücü yetmiyor ama onlara da sıra gelecek.

Riekerink please stay with us

Kısaca: tazminatçı, komisyoncu, memleketçi,
Egolu, ünlü, ülkemizi Katar gibi gören yabancı hocalara ve her yıl takim degıstiren adamımci, egolu, yerli hocalara gerek yok. Riekerink ile yola devam.

Son düzenleme:
Ben acikcasi umutluyum Altyapi adina bu adamdan.

Bizim milyonluk essekleri bile etkiledi geldiginden beri takimda bir düzelme var. Yillarin tecrübesi, ligi ve ülkeyi taniyan(!!!) Denizli'nin bile basaramadigini basardi.

Altyapi'da iyi isler yapar insallah. Ama bu gidisle A takimda kalacak cünkü Dursun denen süperzekali sümsük herif Riekerink den daha iyi bir hocayi hayatta getiremez.

Saçma bir hoca gelecek ve yönetim değişmeyecekse hoca olarak denenebilir 1 sezon

-Tapatalk-

yok lan senden de bi yol olmaz.bunu altyapıya falan koymayın.direk şutlamak gerek
işin kötüsü başımızda öyle berbat yöneticiler var ki bundan daha mal bir td getirecekler

Tebrikler hocam
Bu kazma dolu takıma kupa aldırıp bizi 2 sene avrupadan mahrum etmedim.
Helal olsun sana.

Lanet gelsin Dursun ve Yonetime!
Dayak yiye yiye gideceksiniz!

Boş adam gelecegine bu dvm etsin

Geri
Üst Alt