Ne güzel ilk 11'le başladın ama sonra yine içine ettin. Linnes'i maç bittikten sonra alsaydın teallam ya.

Kupa aldık kalsıncılar doluşur. Yine de tebrikler

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gören de dicek yedek kadromuz da starlar var da oynatmiyor, ilk 11 bile dandik, wesley sakatlandi mi takim 9 kisi gibi oynuyor, sucu yok yani.

İmparator imparator imparator

Jan Olde Riekerink

Hamza gibi golü bekledi.Neyse ki yemedik.Olmaz bundan.

Kupa için teşekkürler ancak değişiklik yapmayı bilmiyor altyapıda yararlı olur

Sağol hoca. İlk yarı güzeldi, ikinci yarı saçmalıklarına rağmen kazandık. Alt yapıya geçiniz ltf.

Yalnız duran top organizasyonlarından iyi anlıyo adam. :005:

Ol de olelim jan olde riekerink

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

2. yarıda marjinal İtalyanları örnek aldı

Boşuna never go full retard demiyoruz

saçmalamayın adam çok akıllı davrandı ...
bizim takım tek devrede pili bitiyor.
fener 2. yarı olanca hırsıyla yüklenecekti.
sen de gardın düşmüş şekilde eninde sonunda golü yiyecektin ardından 2-3-.....
adam full defans oynatarak belki mahkum oynattı ama doğru olanı yaptı.
aynı kadroyla ilk yarı fişek gibi çıkıp yine aynı kadroyla ikinci yarı fark yediğimiz bir dünya maç var.
takım 90 dkyı çıkaramıyor.
hamza senin ........................

Eyvallah Riekerink. Altyapıya senin gibi bir hoca geldiği için şanslıyız.

:tiphat:

Fener macindan sonra gozle gorulur iyiye gitti takim.Altyapi icin simdi umitlendim.Evladi Donk'ta israr etmese 5.likte gelirdi.Bu kadar stres cekmezdik.

Riekerink ikinci yari Linnes´e kadar, tüm degisiklikleri yanlis yapti. Chedjou ve Sabri´nin girmesi ile, pas yapamaz hale geldik. Ama onun disinda takimi iyi hazirladi, ve kisa sürede toparlanmasina yardimci oldu...

Simdi yönetimin karar asamasi. Ya devam, ya tamam. Eger devam edilecek ise, ki mali durumda mantikli olur, ozaman sonuna kadar gidilmelidir o sezon. Ama eger cekince varsa, yeni teknik direktör aranmalidir.

Bizi bu hale sokan, yönetimin kararsiligi oldu. Ben acikcasi 79 puanlik bjkyi gecebilicegimizi zannetmiyorum, ama en azindan sampiyonlugu kovalardik, bu rezaleti yasamazdik.

Yasin varken sinani cikartmak olacak is degil kusura bakmasin. Sino da sakatlanarak cikmistir diye umuyorum aksini dusunmek istemiyorum.

giphy.gif

Geri
Üst Alt