Levent Nazifoğlu: "Sezon sonunda duruma göre oturacağız, konuşacağız. Belki Riekerink daha iyi bir yerden teklif alacak, burada kalmayacak."

ya bu adama tff 2.ligden bile teklif gelmez. sezon sonu yolcu inşallah

bu adam bize hiç maç kazandırmadı hoca olarak ama hoca olarak karabük dahil net 2-3 mac kaybettirdi

şampiyonluk iddiamızı tamamen bu mavi gözlü köylü belirleyecek

anadolu takimina gelse adanaya sene basinda gelen komutan tipli agabey gibi sessiz sedasiz 9. haftada falan giderdi sonra da o kimdi lan diye googlelardik

ya bu adama tff 2.ligden bile teklif gelmez. sezon sonu yolcu inşallah
Öyle diyorsunuzda adam son 10 yılın en başarılı yabancı tdsi 2.08 ortalama puan ile... Hemde şu rezil kadroya rağmen. .. Yiğidi öldür hakkını ver ;)

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

sene sonu akhisara gider.

Başakşehir maçına, orta alanda Akhisar maçının gizli kahramanı olan Josue ile çıkarsa bu adamı tebrik ederim.
O bölgede istediğimiz top dağıtımı işini müthiş yaptı Josue.

Ama bu sene gördüğüm basiretsiz ve oyun okuması sıfır Riekerink'in De jong-Selçuk ikilisini tercih edeceğini biliyorum.

Advocaat'ın yardımcılari bile Riekerink'ten daha kariyerleri meh meh meh diyorlardı.

Advocaat ve o ultra yardımcılarına 4 yıldız kadar farkı taktı bile. Hocam benim.

Küçük sürüngenler hakemler tarafından bu kadar itelenmeseydi şu an Başakşehir'in arkasından ikinci gelirdik.

Sezon sonuna kadar RİEKERİNK BEY :hat:

Advocaatın yardımcısı bile olamaz

Beşiktaşın rekorunu kırarız çünkü o Riki bey

Riki bey diyeceksiniz ulan!

O biraz kadroya bakar

Şu tipin

426038.jpg

İyi kadro kurma ihtimali var mı
yok

Sene sonu kalbini kırmadan alt yapının başına geçirelim, Fatih hocamız geri dönünce.

İyi futbol iyi futbolcularla oynanır. Umut Bulut'un as forvet olduğu takıma sen gidip guardiola'yı getir, sezonda 10 tane gol atamazsın.

Eğer yaz dönemi uzun boylu liderli karakterli bir stoper ve genç bir orta saha oyuncusu transfer edemezsek şampiyonlar liginde sıkıntı yaşarız.

Bunun Riekerink'le alakası olacağını düşünmüyorum.

Geri
Üst Alt