GSCimbom
Emrah Yıldırım

Jan Olde Riekerink Sayfa 200

Emrah Yıldırım ·

Cevap
4,8K
Okunma
224,8K
Sayfa
200/238
Levent Nazifoğlu: "Sezon sonunda duruma göre oturacağız, konuşacağız. Belki Riekerink daha iyi bir yerden teklif alacak, burada kalmayacak."

bu adam bize hiç maç kazandırmadı hoca olarak ama hoca olarak karabük dahil net 2-3 mac kaybettirdi

şampiyonluk iddiamızı tamamen bu mavi gözlü köylü belirleyecek

Başakşehir maçına, orta alanda Akhisar maçının gizli kahramanı olan Josue ile çıkarsa bu adamı tebrik ederim.
O bölgede istediğimiz top dağıtımı işini müthiş yaptı Josue.

Ama bu sene gördüğüm basiretsiz ve oyun okuması sıfır Riekerink'in De jong-Selçuk ikilisini tercih edeceğini biliyorum.

Advocaat'ın yardımcılari bile Riekerink'ten daha kariyerleri meh meh meh diyorlardı.

Advocaat ve o ultra yardımcılarına 4 yıldız kadar farkı taktı bile. Hocam benim.

Küçük sürüngenler hakemler tarafından bu kadar itelenmeseydi şu an Başakşehir'in arkasından ikinci gelirdik.

Sezon sonuna kadar RİEKERİNK BEY :hat:

O biraz kadroya bakar

Şu tipin

426038.jpg

İyi kadro kurma ihtimali var mı
yok

İyi futbol iyi futbolcularla oynanır. Umut Bulut'un as forvet olduğu takıma sen gidip guardiola'yı getir, sezonda 10 tane gol atamazsın.

Eğer yaz dönemi uzun boylu liderli karakterli bir stoper ve genç bir orta saha oyuncusu transfer edemezsek şampiyonlar liginde sıkıntı yaşarız.

Bunun Riekerink'le alakası olacağını düşünmüyorum.

Geri
Üst Alt