hoşçakal ozbüyücüsü. hoşçakal...

Sen de git o da gitsin, takımı kaderine terketsin...

Şaka şaka savrul git...

{taptap}

Hoşçakal jor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ee817a5327b27a802f22a2b014a94a5f9d5b460e.gifa

Güle güle riko bey.

Darısı dursun ve nazif şarlatanlarının başına inşallah.

Karşısında maça çıktığı adamın altında alt yapı hocalığı mı yapacak? Yollayın adamı! Ne adamı rencide edin, ne de kulübü...

Telefonla arayıp söylemiş görevden alındığını bazı şerefsizler

tapatalk

Hamza Hamzaoğlu Terim'in karşısında maça çıkıp sonra onun yardımcılığını yaptı örnek olarak.

Bahsettiğin kişilerin markaları, kazandıkları ile Tudor ve Riekerink'ini karşılaştırır mısın öncelikle? Ki başarı kriteri olarak kupayı gözetirsek Riekerink teknik direktörlük kariyeri olarak şu an 1-0 önde Tudor'un önünde.

Bahsettiğin kişilerin markaları, kazandıkları ile Tudor ve Riekerink'ini karşılaştırır mısın öncelikle? Ki başarı kriteri olarak kupayı gözetirsek Riekerink teknik direktörlük kariyeri olarak şu an 1-0 önde Tudor'un önünde.

O açıdan haklısın bir şey diyemem,ama daha önce olmamış bir olay da değil hani onu demek istedim.

Bu adam iyi bir adamdı bu şekilde gönderilmesi üzdü beni. Her şeyden önce ilkeli olmak gerekiyor, bence yönetim Galatasaray ilkelerine ve ruhuna ihanet ettiği için bir sonraki kongrede ya ciddi bir uyarı almalı ya da ibra edilmemeli.

ateş yakıp mı haberleşeceklerdi olm yakında değilse telefonla görüşecekler tabi.

Geri
Üst Alt