Madem ayrıldı ufak bir şey yazalım;
Kendisini hiçbir gün eleştirmedim, çünkü asıl sebebin yönetim olduğunu hep söyledim. Mart ayında geçici olarak gelip, moralmen bitmiş takıma TR Kupası'nı kazandırarak 2 sene olacak cezayı 1 seneye indirdi. Aslında buraya kadar her şey güzeldi ve bitmeliydi. Ama aciz yönetim 2 ay hoca bulamayıp yine JOR'la anlaştı.
Aynı acizler, Serdar'ı hocaya,scouta sormadan 4.5M'ye aldı. Aylarca Leiva,Diarra kovalandı ve son hafta artık emeklilik için MLS'e giden DeJong'a 2.5M maaş vererek aldı.
Buna rağmen Süper Kupa,lige iyi başlama ve bilet politikasıyla bir anda JOR'a fazla gereksiz ünvanlar verilmeye başlandı. Ardından oyuncularla kavgalar yaşadı vs...
Kısa kesmek gerekirse; Yönetim acizliği sebebiyle Mayıs'ta güzelce bitmesi gereken hikaye (bence) haketmediği küfürlerle bitti. Ne olursa olsun ben kendisini güzel hatırlayacağım.
Yönetim yine gaz aldı. Kendi yaptığı skandal hatayı Riekerink'e yıktı. Avrupa ve Kupa'nın olmadığı,inanılmaz paralar harcandığı bu sene şampiyonluk gelmezse bakalım nasıl gaz alabilecekler..