Güzel bir insandı, iyi bir adamdı. Yıllardır sadece böyle olduğu iddia edilen yalnız bu konuda tek emare sunmayan Riekerink'ten daha da beter, yeteneksiz, konudan uzak sırf bu sıfatlar sayesinde takımızda futbol oynayan arkadaşlar var umarım sıra onlara gelir.

İyi bir insan ama gel gelelim ki ruhlar aleminde de yaşamıyoruz.

Gittiği yerde mutlu bizden uzak olsun.

Kizamam sana. Capin belliydi normalde ne icin geldigin de belliydi.

2 Kupayi sikecilere karsi kazandin (birtanesi de Kullübün gelecegini inanilmaz bir derecede etkilemisti). Hakkini helal et

Evet paratörler var bir de imparatorlar var. Imparatore Riekerink. Istatistikler değil Kader bizi ayırdı. Kıymetin çok daha sonra anlaşılacak.

Bu kara bulutlar gelip geçici
Bilirsin hani yaz yağmurunu
Yer gök bize düşman olmuş
Ama bilirsin aşkın gücünü
Yeter ki sabret hocam
Yeter ki sabret
Taktik kokulum
Yeter ki.
Kavuşacağız yere göğe inat.

1V9kqB.jpg

altyapınınbaşında kalmalıydı takımın başına gelmesi hataydı. a takım çalıştırmak okadar basit bişey değil ilk deneyimi galatasaray olmamalıydı

kavga ettiğiniz günün taaaa ....... .......

kralspor2112.jpg

Vuramam sana
Elimi kaldırsamda
Kıyamam sana
Beni anlamasanda
Bu garip halimi ben bile anlamıyorum
Tek bildiğim birşey var
Seni çok seviyorum

1748841_1_1485159325jooWv.jpg

Kendilerini kurtarmak icin hocayi kurban ettiler. Insallah Sn. Tudor'u da harcamazlar.

Riekerink'in görevde kalması aslında yönetimin işine geliyordu nasıl olsa taraftar her olumsuzluğu hocaya bağlıyor rahat takılıyorlardı. Geçen maçtan sonra adamın biri dedi ya beden hocası diye orada iş yönetime dönmeye başlayınca kestiler biletini.

Her şey için teşekkürler iyi kalpli adam.. Yazık ettiler sana..

Madem ayrıldı ufak bir şey yazalım;

Kendisini hiçbir gün eleştirmedim, çünkü asıl sebebin yönetim olduğunu hep söyledim. Mart ayında geçici olarak gelip, moralmen bitmiş takıma TR Kupası'nı kazandırarak 2 sene olacak cezayı 1 seneye indirdi. Aslında buraya kadar her şey güzeldi ve bitmeliydi. Ama aciz yönetim 2 ay hoca bulamayıp yine JOR'la anlaştı.

Aynı acizler, Serdar'ı hocaya,scouta sormadan 4.5M'ye aldı. Aylarca Leiva,Diarra kovalandı ve son hafta artık emeklilik için MLS'e giden DeJong'a 2.5M maaş vererek aldı.

Buna rağmen Süper Kupa,lige iyi başlama ve bilet politikasıyla bir anda JOR'a fazla gereksiz ünvanlar verilmeye başlandı. Ardından oyuncularla kavgalar yaşadı vs...

Kısa kesmek gerekirse; Yönetim acizliği sebebiyle Mayıs'ta güzelce bitmesi gereken hikaye (bence) haketmediği küfürlerle bitti. Ne olursa olsun ben kendisini güzel hatırlayacağım.

Yönetim yine gaz aldı. Kendi yaptığı skandal hatayı Riekerink'e yıktı. Avrupa ve Kupa'nın olmadığı,inanılmaz paralar harcandığı bu sene şampiyonluk gelmezse bakalım nasıl gaz alabilecekler..

Yönetim bir nevi taraftarın önüne attı Riekerink'i. Ligde kötü bir sırada değiliz(daha iyi bir puan sahibi olabilirdik) ama bunun tek sorumlusu hoca değil. Teknik olarak hataları fazla ama hizmetleri için teşekkürler kariyerinde başarılar.

-Tapatalk-

iyi adam kötü hoca berbat ötesi taktisyen.

hayatında başarılar.bence altyapının başına geçirilmeliydi ilk geldiğinde beklenildiği gibi.

Gitsin diye her gün dua ediyorduk ama gidişler de artık mutlu etmiyor.

Birincisi iyi bir insan, ikincisi asıl öncelikli gitmesi gerekenler hala o koltukta yüzsüzce.

Riekerink mi onun zaten hiç gelmemesi gerekiyordu.

Gitsin diye her gün dua ediyorduk ama gidişler de artık mutlu etmiyor.

Birincisi iyi bir insan, ikincisi asıl öncelikli gitmesi gerekenler hala o koltukta yüzsüzce.

Riekerink mi onun zaten hiç gelmemesi gerekiyordu.

+ 1 milyon.

Taraftar Riekerink istifa dedi, aha gitti Riekerink.

Peki bir Allah'ın kulunun daha iyiye gidişat olacağına dair bir inancı var mı yok. Bu rezil durumun sorumlusu Riekerink Bey değil çünkü. Bu yönetim gitmeden rahat yok.

Şimdi de taraftar bu efendi kibar insanın üzerine fazla mı gittik diye bir burukluk yaşıyor.

Saygın biri olmak yerine kukla olmayı tercih ettin.yine de iyi bir insan olduğunu düşünüyorum lakin bizim kalibremizde td değildi haliyle.hayatta başarılar riki bey

tapa
a
l
k

C4xco8iXAAA3kbV.jpg

C4xly0SXAAAmp4w.jpg:large

Riekerink, bir taraftarın imzalatmak istediği formayı elinin tersiyle itti ve uzaklaştı.

Geri
Üst Alt