Bana istifa diye bağırsalar bende imzalamam.

Bana istifa diye bağırsalar bende imzalamam.
yanlış bir yaklaşım , tüm taraftar öyle düşünmüyor , kaldı ki istifa diye bağıran bir adam gidip forma imzalatmaz.O taraftar hayal kırıklığına uğramıştır ama Riekerink de psikolojik olarak baskı altında onu da anlamak gerek.

Hayır cv'sine Galatasaray gibi bir kulüp yazdırmış kovulsa dahi saygısızlık yapmaması lazım. Video filan var mı bilmiyorum nasıl bir tepkiydi ama söylenilen gibiyse ayıp etmiş.

Adam giderken en çok üzüldüğü konu bence şu herife sövmeden gitmek oldu

sezgingelmez_ajanssporda.jpg

Kim bilir ne dediler telefonda yöneticiler kovarken.

Taraftar istemiyor demek için 1000 tane küfürlü mesaj göstermişlerse...

Kim bilir ne dediler telefonda yöneticiler kovarken.

Taraftar istemiyor demek için 1000 tane küfürlü mesaj göstermişlerse...
Ne olursa olsun sinirlerine hakim olmak gerek.

Açıkçası Mancini'ye çok daha fazla tepki verilmişti , adam o kadar başarı kazandı iyi top da oynattı bana göre ( bkz . kopenhag maçı ) ama bir kez bile tribünler tarafından onere edilmedi , oysa riekerink için kocaman pankart açılmıştı.

Tüm bunlara rağmen ceketini alıp gitti , en ufak trip yapmadı ve her defasında da bizi anar , sosyal medyada kutlar.Bu kadar beyefendi bir adam.

JoR'un bu tutumuna çok şaşırdım , anlık öfkesine ve moral bozukluğuna veriyorum.Yine de videosunu görsek daha doğru olurdu.

Ne olursa olsun sinirlerine hakim olmak gerek.

Açıkçası Mancini'ye çok daha fazla tepki verilmişti , adam o kadar başarı kazandı iyi top da oynattı bana göre ( bkz . kopenhag maçı ) ama bir kez bile tribünler tarafından onere edilmedi , oysa riekerink için kocaman pankart açılmıştı.

Tüm bunlara rağmen ceketini alıp gitti , en ufak trip yapmadı ve her defasında da bizi anar , sosyal medyada kutlar.Bu kadar beyefendi bir adam.

JoR'un bu tutumuna çok şaşırdım , anlık öfkesine ve moral bozukluğuna veriyorum.Yine de videosunu görsek daha doğru olurdu.

heyya heyya
Roberto Mancini Roberto Mancini

"Jolderiekerink Who can help me, yesterday I was attacked from a lot of photographs the moment I entered Florya. I get this pencil from a fan but I had to leave quickly. I want to give him a signature like I did always to our fans."

Ben zaten inanmamistim o olaya, bu adam öyle birsey yapacak birisi degil.

Hocam benim adam gibi adamdır :(

Keşke Galatasaray tarihinin en vasıfsız yönetimine denk gelmeseydin.

Geri
Üst Alt