- 30 Ağustos 2009
- 29.731
- 18.943
- 2.348
Bana istifa diye bağırsalar bende imzalamam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yanlış bir yaklaşım , tüm taraftar öyle düşünmüyor , kaldı ki istifa diye bağıran bir adam gidip forma imzalatmaz.O taraftar hayal kırıklığına uğramıştır ama Riekerink de psikolojik olarak baskı altında onu da anlamak gerek.Bana istifa diye bağırsalar bende imzalamam.
Olayın altında başka bir şey yoksa; kendisine saygım şu an bitmiştir.![]()
![]()
Riekerink, bir taraftarın imzalatmak istediği formayı elinin tersiyle itti ve uzaklaştı.
Ne olursa olsun sinirlerine hakim olmak gerek.Kim bilir ne dediler telefonda yöneticiler kovarken.
Taraftar istemiyor demek için 1000 tane küfürlü mesaj göstermişlerse...
Ne olursa olsun sinirlerine hakim olmak gerek.
Açıkçası Mancini'ye çok daha fazla tepki verilmişti , adam o kadar başarı kazandı iyi top da oynattı bana göre ( bkz . kopenhag maçı ) ama bir kez bile tribünler tarafından onere edilmedi , oysa riekerink için kocaman pankart açılmıştı.
Tüm bunlara rağmen ceketini alıp gitti , en ufak trip yapmadı ve her defasında da bizi anar , sosyal medyada kutlar.Bu kadar beyefendi bir adam.
JoR'un bu tutumuna çok şaşırdım , anlık öfkesine ve moral bozukluğuna veriyorum.Yine de videosunu görsek daha doğru olurdu.
heyya heyya
Roberto Mancini Roberto Mancini
adam fırına heyya heyya iki ekmek diye giriyorHer tezauratın başına heyya koyuyomusunuz renktaş
heyya heyya
Roberto Mancini Roberto Mancini
Kaç sucuk verdiler Ünsal'ım?
Kaç sucuk verdiler Ünsal'ım?