Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.329
- 18.931
- 2.083
Vay takımın gençleştirme operasyonuna bak Eren ve Tolga ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1. Kasimpasa degil Karabük'e Maglup olduk
2. Eskisehirden 5 degil 4 yedik
mal ya dunyadan haberi yok
takimi sneijdere teslim etmis kebap yapiodu arsiz herif
Bi sus be adamRiekerink: "İki tane kötü maçımız oldu. Kayseri ve Kasımpaşa mağlubiyetleri vardı. Normalde başarılıydık. Böyle bir karar aldı yönetim."
Riekerink: "Ben takımdan ayrıldığımda Fenerbahçe'nin üzerindeydik, lider Beşiktaş'a da daha yakındık..."
Riekerink: Geçen sezon ben geldiğimde de Eskişehirspor'dan 5 yemiştik. Sezonun yarısından sonra gelince başarı kolay olmuyor. Normal bunlar
Riekerink: "Galatasaray'da hiçbir zaman şu oyuncu oynayacak bu oyuncu oynamayacak tarzı istekler almadım. Aramız iyiydi ama yönetimle."
Riekerink: "Kararlarımı kendim aldım ve hiçbir zaman dışarıdan taktik olarak bir istek gelmedi"
Riekerink: "Sneijder'ı 10 yaşından beri tanıyorum. Buraya geldiğimde, Sneijder ile hiçbir şekilde teknik-taktik konuşmadık."
Riekerink: "Sneijder değil ama Selçuk ile 2 kez taktik konuştuğumuz oldu takım menfaati için."
hoaydaaaaaa
Riekerink: "Kendi oynattığım sistemde Sneijder'a ihtiyacım vardı. Belki de Tudor'un sistemine uymuyordur. Bunu saygıyla karşılamak gerek."
Riekerink: "Cavanda'yı bizzat kendim istedim. Yönetime alınması gerektiğini söyledim. Geldiğinde 2 kere sakatlık geçirmişti, ondan oynamadı"
Riekerink: "Cavanda'yı scout olarak çok iyi bulduk bence, çok iyi transfer. Belçika Milli takımında oynuyor çünkü. İyi scout işiydi."
Riekerink: "Ahmet Çalık ve Rodrigues'i, Galatasaray'ın geleceğini düşünerek aldık. Gönül tabii ki daha iyi oyuncular almak ister. Şartlar.."
Riekerink: Florya'da futbolcuya dayalı bir sistem yok. Dışarıdan öyle gözükebilir belki evet, çünkü çok uzun zamandır oynayan oyuncular var.
Riekerink: "Galatasaray'daki sorun, futbolcu yaş ortalaması çok yüksek. Tolga ve Eren'i alarak biraz daha azalttık biz yaş ortalamasını."