Vay takımın gençleştirme operasyonuna bak Eren ve Tolga ...

Fener ajanıymıs demek ki ?

7457be68df902d61bb3a940ffe9fb23b.jpg

Riekerink: "İki tane kötü maçımız oldu. Kayseri ve Kasımpaşa mağlubiyetleri vardı. Normalde başarılıydık. Böyle bir karar aldı yönetim."
Riekerink: "Ben takımdan ayrıldığımda Fenerbahçe'nin üzerindeydik, lider Beşiktaş'a da daha yakındık..."
Riekerink: Geçen sezon ben geldiğimde de Eskişehirspor'dan 5 yemiştik. Sezonun yarısından sonra gelince başarı kolay olmuyor. Normal bunlar
Riekerink: "Galatasaray'da hiçbir zaman şu oyuncu oynayacak bu oyuncu oynamayacak tarzı istekler almadım. Aramız iyiydi ama yönetimle."
Riekerink: "Kararlarımı kendim aldım ve hiçbir zaman dışarıdan taktik olarak bir istek gelmedi"
Riekerink: "Sneijder'ı 10 yaşından beri tanıyorum. Buraya geldiğimde, Sneijder ile hiçbir şekilde teknik-taktik konuşmadık."
Riekerink: "Sneijder değil ama Selçuk ile 2 kez taktik konuştuğumuz oldu takım menfaati için."

hoaydaaaaaa

Riekerink: "Kendi oynattığım sistemde Sneijder'a ihtiyacım vardı. Belki de Tudor'un sistemine uymuyordur. Bunu saygıyla karşılamak gerek."
Riekerink: "Cavanda'yı bizzat kendim istedim. Yönetime alınması gerektiğini söyledim. Geldiğinde 2 kere sakatlık geçirmişti, ondan oynamadı"
Riekerink: "Cavanda'yı scout olarak çok iyi bulduk bence, çok iyi transfer. Belçika Milli takımında oynuyor çünkü. İyi scout işiydi."
Riekerink: "Ahmet Çalık ve Rodrigues'i, Galatasaray'ın geleceğini düşünerek aldık. Gönül tabii ki daha iyi oyuncular almak ister. Şartlar.."

Riekerink: Florya'da futbolcuya dayalı bir sistem yok. Dışarıdan öyle gözükebilir belki evet, çünkü çok uzun zamandır oynayan oyuncular var.
Riekerink: "Galatasaray'daki sorun, futbolcu yaş ortalaması çok yüksek. Tolga ve Eren'i alarak biraz daha azalttık biz yaş ortalamasını."
Bi sus be adam

Bu adamin sucu neydi ulan. Hocam bugün instagramdan paylasimda bulunmus.

[IGM]BTOQORghSl7/[/IGM]

[h=1]jolderiekerinkCup Final 2016. Galatasaray - Fenerbahçe 1-0. I know how important this game is for Galatasaray. Good luck today ??????. Kupa Finali 2016. Galatasaray - Fenerbahçe 1-0.
Bu maçın Galatasaray için ne kadar önemli olduğunu biliyorum.
Bol şans ve başarılar diliyorum. ??????
[/h]

geri dön gercek Imparator

tudor kovulup sezon sonuna kadar takimin basina gecmeli. sonra gider yine garibim.

yoksa bok dorduncu oluruz tudorla.

Tudor kadar olmasa da bu da malın tekiydi. Dursun Allah belanı versin Dursun!!! Sokaktan kedi köpek alıp takımın başına getirmediğin kaldı bir!

Sana cikgin hollandali dedigim icin uzgunum. Takimin kondusyonerini gonderip sana icten hainlik yapan yonetimin abv

Harcadılar adamı. Taraftarda adam değil rüzgarcılık yaptı. Kenardan el kol yaptı diye Tudor'u getirdiler.

Oyunu okuma becerisi zayıftı ama oynatmaya çalıştığı taktik anlayışı ve sistem şu anki oyuncu kadrosuna en uygun olandı. Tudor bu yüzden başarısız görünüyor. Çünkü onun taktik anlayışı ve sistemi sabit, bu kadroya göre değil.

Adama boş yere kızmışız.

Olanı oynatmaya çalışıp şampiyonluk yarışı içinde tutmuş bizi.

"Gelen gideni aratır" sözü tokat gibi indi suratımıza.

Kendisinden özür diliyorum.

Alnitak Alnilam Mintaka

Geri
Üst Alt