Ozan Kesgin
Cezalı
- 15 Ağustos 2009
- 31.229
- 5
- 1.483
JOR için bi organizasyon yapılmalı
Taraftarın yanında olduğunu bilsin
Taraftarın yanında olduğunu bilsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gece gece keyfimizi kaçırdı şerro herif bunların yaptığı gazetecilik ise lanet olsun böyle gazeteciliğenasil bir gevsek bu herif? bazi gsliler diyor. Lan sümük kim
Hocayı ben de seviyorum. Sempatik, alçak gönüllü, egoları olmayan bir adam. Takım kadrosunda dogru revizyonlar yaptı, yapıyor. Genelde ilk 11 leri de dogru seciyor. Buna ragmen hataları var;Valla hocamız'ın maşallahı var maçtan önce herkes sabri diyordu hocamız Linnes'i seçti ve bence de baya yararlandı sadece ilk yarıyı hariç tutarsak muhteşem oynadı Carole da aynı şekilde inanılmaz enerjik özellikle bruma ile çok iyi ikili olacaklar bazı oyuncuların performansında inanılmaz bir yükseliş var Tolga konusunda da sahada kalması çok doğruydu bilmiyorum ama selçuğun tüm boşluklarını o kapatmakla meşguldü onun yerine hamit girse orta saha daha da otoban olurdu her şey daha güzel olacak sadece biraz daha sabredersek ve 2 nokta transfer ile bu takım bu sene şampiyon olur
Tamamen art niyetli bilerek sormuş soruyu şerefsiz.Hocanın ve takımın motivasyonunu düşürmeye çalışıyorlar.Bu soruyu Hamza'ya veya başka bir yerli td'ye sorabilir mi acaba
Flamenkçe yazsaydın keşke renkdas riekerking in türkçesi henüz yeterli seviyede degilHocam Bu Selçuk denen herif böyle oynarsa Onuda 11'den alabilir misin acep. Bu senin sonun olur. Prandelli 1 maç oynatmadi diye Maç sonu ben sakat değilim diye hocayi yalanlamişti. Seni hele hele gönderir be hocam. Çine itelersin umarim Hocam. O itmeden sen itele
Flamenkçe yazsaydın keşke renkdas riekerking in türkçesi henüz yeterli seviyede degil
D2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi