Hocam Bu Selçuk denen herif böyle oynarsa Onuda 11'den alabilir misin acep. Bu senin sonun olur. Prandelli 1 maç oynatmadi diye Maç sonu ben sakat değilim diye hocayi yalanlamişti. Seni hele hele gönderir be hocam. Çine itelersin umarim Hocam. O itmeden sen itele
Hocami hemen elestirmeye baslamissin reyiz yakismadi

Sonunda hem kaliteli hemde futboldan anlayan gayet düzgün ve sevimli bir hoca bulmuşuz şöyle beyinsiz heriflerin sorularıyla adamı kızdırıyorlar. İşin başında ehli insanlar olmadıkça böyle birilerinin ağzı olan bu tip insanlar olduğu müddetçe hiç bir kurum başarılı olamaz. Bu muhabirlerin büyük çoğunluğu böyle, basın toplantılarında da abuk sabuk sorular soruyorlar hiç mi aklı başında insan olmaz bu kurumlarda.

Riekerink hocama güvenim tam. Başarılı olur olmaz orası ayrı ama düzgün işler yapıyor ve karşılığını da almaya başladı umarım daha büyük zaferlerin mimarı olur.

Şimdi hocamıza destek zamanı

Her şey güzel , sistem basit ancak adamda malzeme eksikliği var.
2 Transfer şart.

sesi Walter White a benziyor bir skyler suflesi verelim jan oldeye

oooooooo
kral RIEKERINK

seni cekemeyenlerin

suratina

ZICH

1 yıl sonra belki de ilk defa kadroyu görünce şu niye yok lan diye delirmedim aman nazar değmesin.

Sezon başı olmasına rağmen takım kondisyonu iyidi düşmediler 120 dakika, kondisyon olarak da BJK'ye ezilmediler. Geçen yıl Hamza oğlu hamza sayesinde 60. dakikayı zor görüyordu takım bu yıl öyle olmayacak gibi. Bu yıl ki takımın özellikle ikinci yarı diri olmaya ihtiyacı var, çok tehlikeli işler yaparız oyundan düşmezsek.

Neden?

Bu ateş üfleyerek sönmez

Geçen seneki ilk 11 i ve oyuncu değişikliği hazırlık kampına götürdüğü kişiler donkla cemaili neden götürdü anlamadım olcan bile donktan daha fazla katkı sağladı hiç yoktan solbek alınmıcaksa carolenin alternetifi olurdu ve bence oyuncuların seçtiği td yani bir kukla olduğunu düşünüyorum trasfer politikası eğer kendi yapıyorsa kötü kendi yapmıyorsa dahada kötü çünkü kukla transferleri berbat ötesi birşey paraya takılmadan söylüyorum oyuncu kalitesi anlamında yani anlıcağın kasımı göremez bunu buraya yaz kadımda atarsın

Riekerink konusunda farklı fikirler olabilir,ancak şu an en son ihtiyaç olan şey camianın bölünmesi.Rodop kasıtlı sordu o soruyu,maksat ortam gerilsin unutulsun Süper Kupa zaferi.

Karşı tarafta son şampiyon hocası yıllanmış en iyi 3-4 türk td arasında gösteriliyor rakibi ise lig 6. sı olmuş td ü ilk defa böyle bir takım çalıştırıyor gücüne gitti satılmış spikerin. Hoca sadece tinercileri değil bu satılmışları da yendi dün.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beyler cok cabuk fikir sahibi oluyorsunuz. Beklemekte fayda var.

2 kupa kazandik eyvallah, ama adimiz Galatasaray oldugu icin kazandik. Final maclarini kazanmak ruhumuzda var.

Yaptiklarini kücümsemiyorum ama benim icin daha önemli olan sey, oynadigimiz oyundur.

Bu anlamda ben henüz hicbirsey göremedim. Verdigi dogru kararlar var, o hosuma gidiyor. Ama Prandelli de öyleydi.

Sonra gitsin diye dört gözle bekledik.

Instagram da gördüm hosuma gitti.

"Hocam Olde ölelim, Jan de yanalim." :hat:

uçakta başkan dursun aydın özbek ile yaptığı toplantıda şampiyonluk için bir stoper ve bir ön liberoya ihtiyacı olduğunu söylemiştir.

yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
(quakerboy - 14 ağustos 2016 12:29)

adam muthis.

emrahida gondermis.

gercekten yapilmasi ne gerekiyorsa yapiyor adam. elinde olsa eminim bir suru capsizi daha gonderir.

futboldan anlayan adam bir baska oluyor.

eger bu adama firsat verilirse cok onemli seyler yapabilir.

ama tabii ki dursun riek hocaninda basini yakacaktir.

Geri
Üst Alt