bu adamın takdir ettiğim tek yönü Umut, olcan ve tarık'ı kadro dışı bırakmış olması.. Bu takıma diarra değil, Sergıo busqest gelsın bişi değişmez admin.. karabük birazcık becerikli olsa ilk yarıdan 4-0 olurdu

Busquets gelirse bence de değişmez.

İlk lig maçında sınıfta kaldı.

Takim hazırlık maçlarda gösterdiği performansı Karabük maçında gösteremedi. Takim savunması yapamadık gol şansı bulamadık (herşeyi orta açarak deniyorduk). İkinci yarıda en azından Ismail Berk değişikliği bekliyordum. Yapmadı

Gereken transferler gerçekleşmezse sezon sonunu görmez diye düşünüyorum. İnş gerçekleşir.

Diarra gelir ve hala Selcuk kesilmezse destegimi cekerim ama simdilik sunu suraya koyim

29d6516957af1d9992959fcd58034190.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kondisyonu neye göre değerlendiriyorsunuz?

İlk yarı takım top oynamadı

İkinci yarı mac karabük yarı sahasında geçti o kadar fazla kondisyonluk bir iş olmadı

İkinci yarıda olduğu gibi maçı rakip sahaya yıkarsan kondisyon sorun olmaz

Tabi her ne kadar rakip sahaya yıkıp hiç bişey yapamasakta

Bu ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Chedjou'yu Linnes'i şutla,ön libero iste hoca.

Konuya gelirsek,neticede bu adam altyapıdan gelme birisi,biz de şans verdik,yeni bir teknik direktör yaratıyoruz.O yüzden bazı hatalarını sineye çekip,zamanla anlayacaktır diyelim.Her şeye rağmen 3 puan güzel ama bu galibiyet aldatmamalı.

Oyuncu değişiklikleri saçma. Linnes tercihi iyiydide Bruma-Yasin çok saçma oldu. Wesleye sola hapsedeceğine çıkar madem orda fayda vermez sana. Ayrıca neden 3 değişiklik hakkını kullanmıyor ilginç

Chedjou'yu Linnes'i şutla,ön libero iste hoca.

Konuya gelirsek,neticede bu adam altyapıdan gelme birisi,biz de şans verdik,yeni bir teknik direktör yaratıyoruz.O yüzden bazı hatalarını sineye çekip,zamanla anlayacaktır diyelim.Her şeye rağmen 3 puan güzel ama bu galibiyet aldatmamalı.
Senin deyiminle ilk ciddi maçını geçtimi sarp?

selçuğu kes,maçtan sonra müthiş konuşmuşsun hocam

Senin deyiminle ilk ciddi maçını geçtimi sarp?

Linnes-Sabri değişikliği doğru olduğu gibi,oyuna Linnes'le başlamamalıydı bile bana göre.Skor taraftarı olmaya gerek yok,Chedjou'nun salaklıklarından goller yiyebilirdik bugün,onun yerine de Serdar oynamalıydı.Ayrıca Bruma değil Sinan çıkmalıydı.Selçuk da çıkmalıydı ama dönüp bakıyorum kulübeye,kimi alırsa alsın daha kötü olacaktı.

Ne geçti,ne kaldı benim için.Nötrüm bugünkü maçta.Neticede yeni bir teknik direktör yaratıyoruz,bazı şeyleri de zamanla kazanacak.

Şu koyuna öyle bir küfür edesim var ki yemin ederim zor tutuyorum kendimi

Bu ateş üfleyerek sönmez

Takımı hollanda ciftligine cevirdi sneijderi kesmez tabi bide hollandalı kaleci antrenörü almışlar.. Dursun buna ne derse he diyor işte vizyonlu bir td haha

Yine çok kötü oyuncu değiştiriyor.

Linnes-Sabri degisikligi dogru karardi.

Yasin'in girmesi de dogruydu ama cikacak adam Bruma degil de Sinan olmaliydi bence. Zaten oyuna dahil edilecek 3.oyuncu göremiyorum ben kulübede bize girer girmeu yardim edecek.

Belki Selcuk hayaleti yerine Hamit alinabilirdi, rakibin üstüne gitmisken sut mut ceker ayagina.

Linnes-Sabri degisikligi dogru karardi.

Yasin'in girmesi de dogruydu ama cikacak adam Bruma degil de Sinan olmaliydi bence. Zaten oyuna dahil edilecek 3.oyuncu göremiyorum ben kulübede bize girer girmeu yardim edecek.

Belki Selcuk hayaleti yerine Hamit alinabilirdi, rakibin üstüne gitmisken sut mut ceker ayagina.

Linnes o kadar barizdi kii yani saymıyorum onu. Geçen seneden bu yana hemen hr maçta değişikliklr hep geriye götürüyor takımı. Yasin giriyor ama Sinan daha kötüydü. Bruma çıktı. Selçuk ve Sneijder'i çıkaramıyor. Yani tespitleri, ilk 11 tercihleri, transfer talepleri hep doğru ama değişiklik işinde sıkıntı.

Linnes o kadar barizdi kii yani saymıyorum onu. Geçen seneden bu yana hemen hr maçta değişikliklr hep geriye götürüyor takımı. Yasin giriyor ama Sinan daha kötüydü. Bruma çıktı. Selçuk ve Sneijder'i çıkaramıyor. Yani tespitleri, ilk 11 tercihleri, transfer talepleri hep doğru ama değişiklik işinde sıkıntı.

Ben kizamiyorum adama. Kendini bir onun yerine koy.

Dönüp kulübeye baksan direkt raki masasina oturmak istersin resmen yokluk icinde yasiyoruz. Ilk 11 oyuncularinin büyük bir bölümü ancak yedek olabilecek kalibrede olursa senin yedek kulüben de berbat olur.

Geri
Üst Alt