bu adamın takdir ettiğim tek yönü Umut, olcan ve tarık'ı kadro dışı bırakmış olması.. Bu takıma diarra değil, Sergıo busqest gelsın bişi değişmez admin.. karabük birazcık becerikli olsa ilk yarıdan 4-0 olurdu
Busquets gelirse bence de değişmez.
bu adamın takdir ettiğim tek yönü Umut, olcan ve tarık'ı kadro dışı bırakmış olması.. Bu takıma diarra değil, Sergıo busqest gelsın bişi değişmez admin.. karabük birazcık becerikli olsa ilk yarıdan 4-0 olurdu

Senin deyiminle ilk ciddi maçını geçtimi sarp?Chedjou'yu Linnes'i şutla,ön libero iste hoca.
Konuya gelirsek,neticede bu adam altyapıdan gelme birisi,biz de şans verdik,yeni bir teknik direktör yaratıyoruz.O yüzden bazı hatalarını sineye çekip,zamanla anlayacaktır diyelim.Her şeye rağmen 3 puan güzel ama bu galibiyet aldatmamalı.
Senin deyiminle ilk ciddi maçını geçtimi sarp?
Yine çok kötü oyuncu değiştiriyor.
Linnes-Sabri degisikligi dogru karardi.
Yasin'in girmesi de dogruydu ama cikacak adam Bruma degil de Sinan olmaliydi bence. Zaten oyuna dahil edilecek 3.oyuncu göremiyorum ben kulübede bize girer girmeu yardim edecek.
Belki Selcuk hayaleti yerine Hamit alinabilirdi, rakibin üstüne gitmisken sut mut ceker ayagina.
Linnes o kadar barizdi kii yani saymıyorum onu. Geçen seneden bu yana hemen hr maçta değişikliklr hep geriye götürüyor takımı. Yasin giriyor ama Sinan daha kötüydü. Bruma çıktı. Selçuk ve Sneijder'i çıkaramıyor. Yani tespitleri, ilk 11 tercihleri, transfer talepleri hep doğru ama değişiklik işinde sıkıntı.