İtiraf edıyorum kendısıne mac basladıgında 50. sanıyede falan sovdum baktım elıne kagıt kalem almıs bıseyler yazıyor neyı yazıyordu? Sneijderden aldıgı talımatı unutmamak ıcın kagıda döküyordu 50. sanıyede ne olduda yazıyorsun ey hollandali

İtiraf edıyorum kendısıne mac basladıgında 50. sanıyede falan sovdum baktım elıne kagıt kalem almıs bıseyler yazıyor neyı yazıyordu? Sneijderden aldıgı talımatı unutmamak ıcın kagıda döküyordu 50. sanıyede ne olduda yazıyorsun ey hollandali

Bu hiç aklımama gelmemişti

Cidden olabilir

o oyuncuyu bir yerine monte edebilirim senin istersen kocum benim. Su anki en iyi oyuncumuzdur. Sut isabet eder etmez fark etmez, dikine oynayan öne oynayan birisi.

Hayırdır musap elestırıı kaldıramıyormusun sut atmaktan aciz birisini avatarına koymussun ama laf edince kızıyorsun? İyi şut attıysa yaz kardeş

Hayırdır musap elestırıı kaldıramıyormusun sut atmaktan aciz birisini avatarına koymussun ama laf edince kızıyorsun? İyi şut attıysa yaz kardeş

birakta birseyi kötü olsun. Robotmu lan bu adam. Biz bu oyuncuyu nasil alabildik ? Sikca sakatlandi diye. Yoksa nahhh alabilirdin. Herseyde bizim en iyimiz olan bir oyuncu bu . Bütün istatistiklerde birinci. Top kapma, pas verme, topla bulusma, kosuda. Amacin ne lan senin. Selcuk iyi vuruyorda ne boka yariyor ?

hocamın her zaman arkasındayım

hocamm be seni hakedicek naptık :(

Hocamızın arkasında olmalıyız. Olabilir, puan kaybedilir.

Bugün arkasındayız yazanlar 1 ay sonra istifa diyecek burada.

İyi niyetli ama vasatın altında bir hoca. Daha doğrusu ise teknik direktör değil. Alt yapı hocası.

Bu adamın bu takıma hiç bir katkısının olmamasına rağmen bu kadar yalanması tam romantiklik örneği.

Neyse 10. haftayı göremez.

Artik tek bir maglubiyet ile tartisilir hale geleceksin Riekerink. Hele 2-3 maglubiyet düsünülmez bile artik.

Allah Terim'in de belasini versin acik acik diyorum. Iyi bir düzen yakalamisken mutalaka hoca'nin aklini karistiracaklar, düzeni bozacaklar.

Lan bir UEFA Kupasi aldi, 40 yildir avutuyorlar hoca diye. Di Matteo denen capsiz CL'i aldi esamesi okunmuyor. Adam istedigi gibi istedigi zaman gidip gidip geliyor. Türk futboluna bak hey allahim.

BRAVO GALATASARAY'lilar, IYI GIDEN DÜZENI YINE YOKETTINIZ AZ KALDI. DEVRE ARASI ÖNCESI KOVULURSA SASIRMAM. ALISTIK BUNLARA.

:hat:

Hakan bey abi şuan haklı olmanın gururunu yaşıyor, likeleyelim.

Bu adamın bu takıma hiç bir katkısının olmamasına rağmen bu kadar yalanması tam romantiklik örneği.

Neyse 10. haftayı göremez.

Bu adamın iyi ya da kötü hoca olmasından bağımsız olarak olası başarısızlıkta bir numaralı sorumlu olmaması gerektiğine inanıyorum.

Pek hoşa giden bir görüş olmayabilir ama bana göre iyi bir kadromuz yok ve boş yere kadro iyi goygoyu yapıp hocanın üzerinde başarılı olma baskısı oluşturuyoruz. Medya da böyle yapıyor, biz de.

Geri
Üst Alt