- 3 Temmuz 2012
- 134.453
- 81.186
- 5.198
düzeltebilecek misin recepcim![]()
senin avatarındakınede bı ayar cekerız renktaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
düzeltebilecek misin recepcim![]()
senin avatarındakınede bı ayar cekerız renktaş
avatarında kı sahısı getırde tornada ayagını duzeltelım hahaha
İtiraf edıyorum kendısıne mac basladıgında 50. sanıyede falan sovdum baktım elıne kagıt kalem almıs bıseyler yazıyor neyı yazıyordu? Sneijderden aldıgı talımatı unutmamak ıcın kagıda döküyordu 50. sanıyede ne olduda yazıyorsun ey hollandali
o oyuncuyu bir yerine monte edebilirim senin istersen kocum benim. Su anki en iyi oyuncumuzdur. Sut isabet eder etmez fark etmez, dikine oynayan öne oynayan birisi.
Hayırdır musap elestırıı kaldıramıyormusun sut atmaktan aciz birisini avatarına koymussun ama laf edince kızıyorsun? İyi şut attıysa yaz kardeş
Artik tek bir maglubiyet ile tartisilir hale geleceksin Riekerink. Hele 2-3 maglubiyet düsünülmez bile artik.
Allah Terim'in de belasini versin acik acik diyorum. Iyi bir düzen yakalamisken mutalaka hoca'nin aklini karistiracaklar, düzeni bozacaklar.
Lan bir UEFA Kupasi aldi, 40 yildir avutuyorlar hoca diye. Di Matteo denen capsiz CL'i aldi esamesi okunmuyor. Adam istedigi gibi istedigi zaman gidip gidip geliyor. Türk futboluna bak hey allahim.
BRAVO GALATASARAY'lilar, IYI GIDEN DÜZENI YINE YOKETTINIZ AZ KALDI. DEVRE ARASI ÖNCESI KOVULURSA SASIRMAM. ALISTIK BUNLARA.
ben demem kardeş merak etmeBugün arkasındayız yazanlar 1 ay sonra istifa diyecek burada.
İyi niyetli ama vasatın altında bir hoca. Daha doğrusu ise teknik direktör değil. Alt yapı hocası.
Bu adamın bu takıma hiç bir katkısının olmamasına rağmen bu kadar yalanması tam romantiklik örneği.
Neyse 10. haftayı göremez.