Bu adamın iyi ya da kötü hoca olmasından bağımsız olarak olası başarısızlıkta bir numaralı sorumlu olmaması gerektiğine inanıyorum.

Pek hoşa giden bir görüş olmayabilir ama bana göre iyi bir kadromuz yok ve boş yere kadro iyi goygoyu yapıp hocanın üzerinde başarılı olma baskısı oluşturuyoruz. Medya da böyle yapıyor, biz de.
Kadro kötü bence de hep diyorum.

Ancak çıkıp kadro şampiyonluk için yeterli demeyecek. Taraftarın gazını almaktan başka bir şey yapıldığı da yok.

İnsanları mal yerine koyan otel işletmecisi adam gitmeden bu takımın beli de doğrulmayacak.

JOR iyi niyetli bir insan olabilir ancak o kadar, bu takımın başarılı olma ihtimalini çok düşük görüyorum.

Ceza sahasına aynı anda 3 adam girdiği olmadı maçta neredeyse herkes izliyor, alan açma, verkaç hiç bir şey yok ki karşında rezil bir takım var. Bek katkısı koca bir sıfır, statik bir santraforun var ve ceza sahasına orta bile açamıyorsun.

Bu takımı, bu takımın adını bu noktaya getiren herkesin Allah belasını versin.

Mevzu mağlubiyet değil, Akhisar maçında 30 dakika dışında da hiç ışık verilmedi zaten.

taraftarın sahada istemediği tüm oyuncuları sildi. yani bir nevi taraftarın istediği oldu

bu yeterli değil mi
Değil. O adamları yönetim de göndermiş olabilir. Şu takımda Olcan banko oynar mesela.

Neyse otel işletmecisi adamların elinde oyuncak olan takımın taraftarı değilim ben, sahada Galatasarayın sadece simgesini görüyorum, gerisi insanları kandıran bir zihniyetin ürünü.

Değil. O adamları yönetim de göndermiş olabilir. Şu takımda Olcan banko oynar mesela.

Neyse otel işletmecisi adamların elinde oyuncak olan takımın taraftarı değilim ben, sahada Galatasarayın sadece simgesini görüyorum, gerisi insanları kandıran bir zihniyetin ürünü.
selçukuda keserse anlayacaz ki riekerink göndermiş. sinyalini verdi bakalım nolacak

lan bi beraberlik de adamı itin bi tarafına soktunuz sakin :D tamam über bi t.direktör olmadığı ortada da şu ana kadarki kadro tercihleri ve planlaması iyiydi, oynattığı futbola gelirsek onu net görmek için 3-4 hafta daha beklemek lazım.

ersun yanalı getırın dedık dınlemedınız bak noldu simdi

Ya bismillah. Tamam sabırsız milletiz vesselam da dur hele biraz bekleyelim.
Ayrıca 3 maçda 7 puan fena sayılmaz yani. Havalarda sıcak
Ksyseri de hava 30 dereceydi ve nemliydi baya. Kötüde oynamadık yani sadece tempo eksikliği vardı ki havadan da olabilir bu durum.

Oturmuş kadromuz da yok ayrıca yeni transferler sakatlıklar ve saire derken

Ya bismillah. Tamam sabırsız milletiz vesselam da dur hele biraz bekleyelim.
Ayrıca 3 maçda 7 puan fena sayılmaz yani. Havalarda sıcak
Ksyseri de hava 30 dereceydi ve nemliydi baya. Kötüde oynamadık yani sadece tempo eksikliği vardı ki havadan da olabilir bu durum.

Oturmuş kadromuz da yok ayrıca yeni transferler sakatlıklar ve saire derken

kayseride nem yok fati bey

La olm benim anlamadığım koca lig fikstüründe hiç puan kaybetmeyeceğiz mı sanıyordunuz ?

Rize ve Bjk maçlarında geleceği az çok netleşir.

Bana göre bu iki maçtan kötü sonuç alınsa dahi kendisini eleştiremem. En iyi transferimiz 3 sene önce Aysal döneminde alınmış kiradan dönen Bruma'dır dediğim ortamda kendisine pek laf söyleyemem açıkçası.

Mevzunun kaybedilen puanlar değil de takımın tamamen plansız oynaması olduğunu da bir kez daha belirteyim.

Çık gençleri oynat ancak sahada mücadele ettir takımını. Geçen yıl rezilleri oynamışsın ancak takımda motivasyon sıfır. Son dakikalara gelmişiz sahaya karakter koyan kazanmak isteyen adam yok, atak bile yapamadık, ceza sahasına zaten giremiyoruz.

3 maçta 0 da çekebilirdik 7 puan almak belki de bu futbola en iyi sonuçtu.

Neyse zamanla dün övenler sövmeye başlayacaktır, baştan beri beğenmiyorum ben bu adamı. Umarım haksız çıkarım.

Geri
Üst Alt