Hoca değiliklikleri geç yapıyor. Yasin i o kadar tutmasına gerek yoktu. Cavanda yı son 10 dk görmek isterdim. En azından taraftarlarla olumlu bir sinerji başlangıcı olabilirdi. Onun dışında hocaya laf yok.
niye sustunuz maçta

Hoca değiliklikleri geç yapıyor. Yasin i o kadar tutmasına gerek yoktu. Cavanda yı son 10 dk görmek isterdim. En azından taraftarlarla olumlu bir sinerji başlangıcı olabilirdi. Onun dışında hocaya laf yok.

niye sustunuz maçta![]()
Saldır Galatasaray kadar vasat takimi uyutan bir tezahürat yok ua nin saçma sapan işleri.Ne susması abisi bizim taraftar grupları resmen mal. Milleti bağırtıyorlar maçtan 1 saat önce. Herkes yoruluyor maç başlayana kadar. Birde değişik tipler var. Oturmaya mı geldiniz, niye bağırmıyorsunız, niye oturuyorsunuz vs. Onlar paralı askerler belli de ben biletimi almış gitmişim. Mal mal işler yapıyorlar. 2. Golü göremedik zaten onların yüzünden. Bir daha kale arkasından izlemem maç. Top rizeye geçiyor ben bağırıyorum yuhhh diye, adamlar saldır galatasaray diye bağırıyor. Hiç oyun içinde değiller. Dediğim gibi bizim taraftar grubundan bi cacık olmaz
Saldır Galatasaray kadar vasat takimi uyutan bir tezahürat yok ua nin saçma sapan işleri.
Maç sıkışınca re re re ra ra ra patlatsana futbolcular it gibi koşar onu duyunca
sent by note![]()
Çok haklısın. Daha önce de defalarca dile getirdim. Artık salak saçma maçla ilgisi olmayan tezahüratlar yapılıyor. Artık zaten tezahürat kalmadı anasını satıyım hatta ıslık bile kalmadı. Ancak ligimizde ıslık maçları çok etkiliyor. Rakip takım ne yapacağını şaşırıyor. Bizim mallar hala lay lay lom. Ne hakemi ne de rakip takımları baskı altına alabiliyoruz o koca statta.Melih bu kadar saçmalık görmedim ben. Erken girdik stada. Daha maçın başlamasına 1saat var tezahürat yapıyorlar. Hadi kendin yapıyorsun lafım yok da milleti neden rahatsız ediyorsun.
Birde dediğim gibi oyuncuları uyutan şeyler söylüyorlar. Top rizeye geçince biz birkaç arkadaş ıslık falan öncü olduğumuz zaman ıslıklanıyor rakip.
Son olarak başka tribün tezahürat yaptığında kendileri başlatmadığı için eşlik etmiyorlar.
Saldır Galatasaray kadar vasat takimi uyutan bir tezahürat yok ua nin saçma sapan işleri.
Maç sıkışınca re re re ra ra ra patlatsana futbolcular it gibi koşar onu duyunca
sent by note![]()
Ilk maglubiyette yerin dibine sokulacak hocamız.
Hak etmemesine ragmen
Çünkü basın toplantılarında sözlerinin yanısıra yüz hareketleriyle de karşısındakini aşağılamayan kibar bir adam.
Hocam duygulanmış...
https://cdn-*********************.sozcu.com.tr/*********************-resimler/2016/09/riekerink-metin-oktay.jpg
yalnız yönetim inanılmaz koruyorlar adamı normalde sessiz kalıp ilerde gömmek için fırsatta kollayabilirlerdi
ama mesela nazifoglu jor yerine medyaya sokuyor yeterince lafları