niye sustunuz maçta :D

Ne susması abisi bizim taraftar grupları resmen mal. Milleti bağırtıyorlar maçtan 1 saat önce. Herkes yoruluyor maç başlayana kadar. Birde değişik tipler var. Oturmaya mı geldiniz, niye bağırmıyorsunız, niye oturuyorsunuz vs. Onlar paralı askerler belli de ben biletimi almış gitmişim. Mal mal işler yapıyorlar. 2. Golü göremedik zaten onların yüzünden. Bir daha kale arkasından izlemem maç. Top rizeye geçiyor ben bağırıyorum yuhhh diye, adamlar saldır galatasaray diye bağırıyor. Hiç oyun içinde değiller. Dediğim gibi bizim taraftar grubundan bi cacık olmaz

Kimsede sormuyor mu basından hoca ya oyuncu değişikliği hakkında. Ne biçim iş bu anlamak güç. Beş para etmez bu medya arkadaş.

Adamı eleştiriyoruz işte boş boş fantasy kurarak.

Ne susması abisi bizim taraftar grupları resmen mal. Milleti bağırtıyorlar maçtan 1 saat önce. Herkes yoruluyor maç başlayana kadar. Birde değişik tipler var. Oturmaya mı geldiniz, niye bağırmıyorsunız, niye oturuyorsunuz vs. Onlar paralı askerler belli de ben biletimi almış gitmişim. Mal mal işler yapıyorlar. 2. Golü göremedik zaten onların yüzünden. Bir daha kale arkasından izlemem maç. Top rizeye geçiyor ben bağırıyorum yuhhh diye, adamlar saldır galatasaray diye bağırıyor. Hiç oyun içinde değiller. Dediğim gibi bizim taraftar grubundan bi cacık olmaz
Saldır Galatasaray kadar vasat takimi uyutan bir tezahürat yok ua nin saçma sapan işleri.

Maç sıkışınca re re re ra ra ra patlatsana futbolcular it gibi koşar onu duyunca

sent by note ????

Saldır Galatasaray kadar vasat takimi uyutan bir tezahürat yok ua nin saçma sapan işleri.

Maç sıkışınca re re re ra ra ra patlatsana futbolcular it gibi koşar onu duyunca

sent by note

Melih bu kadar saçmalık görmedim ben. Erken girdik stada. Daha maçın başlamasına 1saat var tezahürat yapıyorlar. Hadi kendin yapıyorsun lafım yok da milleti neden rahatsız ediyorsun.
Birde dediğim gibi oyuncuları uyutan şeyler söylüyorlar. Top rizeye geçince biz birkaç arkadaş ıslık falan öncü olduğumuz zaman ıslıklanıyor rakip.
Son olarak başka tribün tezahürat yaptığında kendileri başlatmadığı için eşlik etmiyorlar.

Yakinda bu adamin ve oyuncularin arasi bozulur, diyim ben. 1 degisiklik yapmaya devam ederse oyuncular rahatysizlik duyar.

Neden 2 degisiklik hakkini kullanmadi anlamiyorum.

CslLfd2WAAEmQi1.jpg

Ilk maglubiyette yerin dibine sokulacak hocamız.

Hak etmemesine ragmen

Melih bu kadar saçmalık görmedim ben. Erken girdik stada. Daha maçın başlamasına 1saat var tezahürat yapıyorlar. Hadi kendin yapıyorsun lafım yok da milleti neden rahatsız ediyorsun.
Birde dediğim gibi oyuncuları uyutan şeyler söylüyorlar. Top rizeye geçince biz birkaç arkadaş ıslık falan öncü olduğumuz zaman ıslıklanıyor rakip.
Son olarak başka tribün tezahürat yaptığında kendileri başlatmadığı için eşlik etmiyorlar.
Çok haklısın. Daha önce de defalarca dile getirdim. Artık salak saçma maçla ilgisi olmayan tezahüratlar yapılıyor. Artık zaten tezahürat kalmadı anasını satıyım hatta ıslık bile kalmadı. Ancak ligimizde ıslık maçları çok etkiliyor. Rakip takım ne yapacağını şaşırıyor. Bizim mallar hala lay lay lom. Ne hakemi ne de rakip takımları baskı altına alabiliyoruz o koca statta.

sent by note

Kanayan yaramız Ua. Başka tribünden yapılan tezahüratı da şiişşşşşit diye susturuyorlar . Tribüne oyuncu Değişikliği Şart.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu adam ağzıyla değil g.tüyle kuş tutsa yaranamaz. Sightorrson (adını yanlış yazmış olabilirim) sakat, cavanda demek ki tam hazır değil. Nigel de jong sakat. Poldi sakat. Kenarda oyuna girebilecek iki adam var: Josue ve Sinan. Josueyi orta sahaya alabilirdi selçuk yerine orası eyvallah. Sinan'ı da 5-10 dk önce alabilirdi ama en önemlisi ne biliyor musunuz adam bir şeyler yapıyor. Sırf show yapmıyor, felsefe yapmıyor, milyonları cebe indirmiyor ve en önemlisi alt yapıdan geliyor diye gömenler var eminim. Umarım hoca namağlup devam eder yoksa kimse arkasında durmayacak, sonra prandelli gibi denizli gibi s.k kafalı biri gelecek bu adamı mumla arayacağız

Adam gibi adamm. Hoca gibi hoca. Laf edenler olacaktır ama JOR bey cevapları verecektir her daim

Calismayan adama forma verme reis,lige iyi basladik bunu firsata donusturmek birazda senin elinde

yalnız yönetim inanılmaz koruyorlar adamı normalde sessiz kalıp ilerde gömmek için fırsatta kollayabilirlerdi

ama mesela nazifoglu jor yerine medyaya sokuyor yeterince lafları

Adam akıllı bi takım olsaydı beraberliği yakalardı. Oyunu okuyamıyor ve değişiklik yapmıyor. Resmen izliyor. Yasin yerine al Sinani. Ya arkadaş ben anlamıyorum Cavandayı al oynat bi dene en azından Sabriyle derbiye çıkarsan otoban olur o kanat. İlk hafta Karabük maçında 2 değişiklik yaptı,2.hafta Akhisar maçında biri zorunlu(Erenin sakatlığı)olmak üzere son dakikalarda Sinani alarak 2 değişiklik yaptı. Geçen haftada 2 değişiklikle maçı tamamlayacaktı De Jong çıktı mecbur 3 oldu. Bu hafta 1 değişiklik. Olmaz bu böyle birileri öğretmeli buna bunu. Ayhanla,Orhandan hayır yok zaten

Geri
Üst Alt