Selçuk İnan 'ın artık hoca yollayabilecek kadar lobisi yok. Hatta hiç kimsesi yok. Ya adam gibi oynar efsane gibi bırakır, ya da top oynamakla uğraşır umut gibi gider.

"düşmanın en zayıf olduğu an kazandığını düşünmeye başladığı andır"

-selçuk inan - eylül -2016-

Selçuk'un birkaç düdük gazeteci ağabeyinden başka hiçbir şeyi yok. Selçuk'un kesik yemesinden sonra oynayacağımız maçlarda ortaya koyacağımız oyun çok önemli. Selçuk yanlısı kamuoyu o dönemde oluşmazsa bir daha da adı geçmez.

Bir de basın toplantılarında Mert Çetin 'in inisiyatif alması lazım. Gerekiyorsa bu yetkinin kulüp tarafından verilmesi lazım Merte. Özellikle bu tweet like mevzusundan sonra saçmalayan gazeteciler artacak, nereye hizmet ettiği belli olan gazeteciler hocanın üstüne gitmeye devam edecek. Mert 'in burada 1-2 gazeteciyi tersleyip çevirmemesinin çok faydası olur.

Selçuk bu hafta organize eder takımı kesilirse, kötü oynayıp yenilsinler diye. Gerçi pek kankası kalmadı takımda ama

Sanirim yine "Kadroyu Sneijder mi yapiyor?" sorusu sorulmus. Twitter da gördüm ve soran kisi Erhan Telli diyorlar.

O gerizekali herifi de almasinlar artik toplantiya.

Sanirim yine "Kadroyu Sneijder mi yapiyor?" sorusu sorulmus. Twitter da gördüm ve soran kisi Erhan Telli diyorlar.

O gerizekali herifi de almasinlar artik toplantiya.

Gecen hafta o soruyu soran kisiyi almamislar. Bunu da almazlar herhalde.

Gecen hafta o soruyu soran kisiyi almamislar. Bunu da almazlar herhalde.

En iyisini yapmislar. Böyle artniyetli adamlari almayacaksin, elestirin hatta agir elestirin falan da ama bu kadar bokunu cikarmanin da manasi yok yani.

Artniyetten de fazlasidir bu sorular.

Bu her hafta yapılan basın toplantıları saçma sapan bir yere gitmiyor mu ya? Hayır basının niyeti belli zaten her maç öncesi gereksiz polemik.

Riekerink: "Son 7 aydır Galatasaray'ın hocasıyım ve bu tip derbiler yaşayıp kupalar kazandık. Bu maçların ne anlam taşıdığını biliyorum."
Riekerink: "Umarım bugün çıkacak karar olumlu olur ve taraftarımız stadyumda yerini alır."
-Geçen hafta Sneijder sorusunu soran kişi bugün buraya alınmadı, bu kararı siz mi aldınız? Eray Sözen: "Kulüp tarafından alınan bir karar."
Riekerink: "Aramıza yeni katılan arkadaşlar var. Devamlı gelişiyoruz. Topu tutma anlamında devamlı ileriye gidiyoruz, gelişiyoruz."
Riekerink: "Sabırlı bir şekilde top çeviriyoruz. Bu anlamda da ileriye gidiyoruz. Bunu yaparken rakibi yoruyorsunuz tabi."
Riekerink: "Son derbisinde kupa kaybetmiş bir Beşiktaş var, bize karşı kaybetmiş bir Beşiktaş var."
Riekerink: "Maçın başından itibaren taraftarın desteğini arkasına almaya çalışacak bir Beşiktaş olacak sahada."
Riekerink: "De Jong antrenmanda yine bir sorun yaşadı, kasığında. İlk 18'e girecek mi, giremeyecek mi bir şey diyemiyorum şu an."
Riekerink: "8 maçtır kaybetmeyen bir Galatasaray var. Beşiktaş maçında kadroda değişiklik olacak mı, maç günü göreceğiz."
Riekerink: "Geniş kadroya sahibiz. Bu seviyede bir takımsanız, geniş bir kadronuz olmak zorunda. Böyle bir kadromuz olduğu için mutluyuz."
Riekerink: "İlk 11'e, yedeklere, herkese güvenim sonsuz."
Riekerink: "Rakibimize çok büyük saygımız var. Geçen sene 28 puanlık bir fark vardı, bu sene amacımız bu farkı yok edip şampiyon olmak."
-Sneijder 17 maçtır gol atamıyor? Riekerink: "Tabi Sneijder'in yapması gerekenlerden biri gol atması." Riekerink: "Ama benim ona verdiğim görevleri yapıyor. Defansif ve ofansif olarak verdiğimiz görevleri gerçekleştiriyor."
Riekerink: "Maç öncesinde kesinlikle beraberliği kabul edemem. Oraya gidiş amacımız galip gelmek zaten."

Hala niye kurcaliyor bu isleri bu hiyar. Bu karari yönetimin aldigi apacik ortada yani.

Şu an Twitter'da kıvırıyor bildiğin. Riekerink'i korumak için kararı onun almadığını düşünerek sormuşmuş.

Allah bilir toplantıya alınmayan dallama kankasıdır. Ters bir yanıt alabilir miyim ümidiyle sordu muhtemelen.

rikerink in kalli mi hollman mı saftig mi olacağını gösterecek bir maç izleyeceğiz sonuç açısından demiyorum aslan gibi mi oynayacağız yoksa pasif mi ?

aslan hocamız bejeke tinercilerine gereken cevabı verecektir ondan hiç şüpemiz yok kargaları evcilleştirecez sadece gak demicekler

Jan Olde Dursunink

CtCDZl8XYAAfE6U.jpg

Geri
Üst Alt