Beşiktaş' lılar kartal pençesi diye bu hareketi mi yapıyorlarmış, ilk defa görüyorum, çok dandikmiş

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jan Olde Dursunink

CtCDZl8XYAAfE6U.jpg

hiç hoş değil mesela

Ya bir karar verilsin artık.

Türk mentalitesi ile hareket edip Avrupalı gibi olaylara yaklaşan teknik direktör istiyoruz sözde. Ama adam net bir Avrupai refleksi ile davranınca da içimizde ki Türk işi mentalite ortaya çıkıyor.

Bir karar vermek şart. Hamza, Terim vs... gibi düşünüp bu isimler gelmesin istemem demek yanlış o zaman.

EDIT: Kişisel bir yorum değil genelleme olarak değerlendirilsin bu yorumum.

sanki has Galatasaray'lı da, yapsın nolucak banane, hamzada fenerliyim filan diyordu birde eski evladlardan güya, elin hollandalısı işte abartmayalım doğuştan GALATASARAY kültürünü yaşamış yetişmiş bir adam değil adam işini icra ediyor fanatiklik yapması lüzum değil efsane olsa hadi anlardım bu tepkileri. tersine yılların GALATASARAY'lısıymış çok aşıkmış filan gibi takılsa samimi bulmazdım.

Şöyle şöyle yap demişlerdir bu da yapmıştır. Adam nerden bilsin kargaların öyle yaptığını, ülkede sorsan çoğu kişi bilmez o hareketin ne olduğunu çünkü Beşiktaşı takan yok.

Yalnız yine fark ettim ben bu aralar bunlara çok pis bir nefret besliyorum, Fener'in içi dışı aynı ama bunlar öyle değil. Dönek herifler iyice kafayı yediler 10 yılda bir şampiyon olmalarına rağmen kendilerini dev aynasında görüyorlar gerçekten çok ilginç bir kafa yapıları var. Artık tiner den mi yoksa yılların ezikliğinden mi kaynaklanıyor bilemem.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ya en azından kartalı aslandi bir pençe işareti yapabiliyor , kanarya yada hamsi taraftari olsa ne yapacak 4 işareti de yapamazlar yazık üzüldüm simdi

sent by note ????

Ya en azından kartalı aslandi bir pençe işareti yapabiliyor , kanarya yada hamsi taraftari olsa ne yapacak 4 işareti de yapamazlar yazık üzüldüm simdi

sent by note

Ilginc bir tespit harbi

Bu fenerin birde "saldir kanarya" olayi beni benden aliyor

dd8ec2251d38d5bc6b41516988e0adb5.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
hocam bu akşam kargalara kendi sahasında futbol dersi verip şampiyonluk yolunda büyük yol kat edecek.

Geri
Üst Alt