Hamza'dan bile daha kötü oyuncu değiştiriyor.70'e kadar neyi bekliyorsun yaw?Çıkar Selçuk'u al Hamit'le Josue'den birini.

Chedjou saha içinde sen kulubede sadece seyrettiniz.adam olman için 40 fırın ekmek yemen lazım.5 yaşındaki çocuk görüyor kimin ne olduğunu bu herif oyunu okumaktan aciz

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Yapacağın tek şey 65 Yasin, Selçuk ikilisinden birini çıkarıp Josue'yi alacaksın oyunu soğutacaksın.

Gec degistiriyorsun ama Chedjou'nun senden cok daha payi var bu skorda

Sent from my iPhone using Tapatalk

2 puan bıraktı. Çok sinirliyim çok.

Yasin yerine Cavanda'yı alıp sonra da Eren'i çıkarıp Sinan'ı almalıydı. Eren darbelerden ilk yarıdaki Elmander etkisini gösteremedi, topla buluşamadı.
Sneijder ve Bruma yoruldu. Al işte iki çabuk oyuncuyu.

Takımı derbiye çok iyi hazırlamış ama değişiklikler noktasında tatmin etmiyor doğrusu.

Arkadaşlar bir değil, iki değil. Geldiği günden bu yana sevabı günahından çoktur ama şu oyuncu değişikliği konusunda nasıl ders almaz anlamak mümkün değil. Yasin'i çıkarıp Hamit'i atacaksın. Bu kadar basitti yahu.

60´dan itibaren Galatasaray fizik anlaminda cökdü. Cavanda - Sabri, Selcuk - Hamit hamlesi ile kitlerdik Besiktas´i. Son 10 dakikada da Eren yerine forvete Sinan dahil olurdu, kontr atak icin, ücüncü genis alanda sürat yapabilecek oyuncuyu dahil etmek icin.

Ilk yari iyidik, BJK cok kötüydü. Ikinci yari BJK toparladi, biz cökdük.

Bu macı verdi maalesef. Yalnız takımda guvenilir stoper yok lan. Serdara 4 milyon + 3 oyuncu verenlere tekrardan selam söyleyelim.

Sen yazınca hatırladım hakkaten bizim Serdar vardı noldu o elemana?

Bu şekilde oyuncu değiştirmeyen bi hoca daha vardı Prandelli'ydi galiba.İnatla değiştirmezdi oyuncu.Çaylaklığına veriyorum bu hatasını artık.

Hocam takımı ciddi derecede düzelttin ve keyif veren bir futbol izlettiriyorsun ama şu oyuncu değişikliklerini iyi ayarla güzel hocam benim.

Şu maçı 2-0 bitirsen efsane olacaktın.

Güveniyoruz sana.

Bey demem Hiyar derim ,ulan Selcukun yuruyecek hali yok Hamiti niye almiyon oyuna

Abi elleriyle verdi maci ya golden once 10 dk takim coktu yap degisiklik iste yok izleyecek..hamit selcuk degisikligine bile rwziydim

iyi insan olabilir ama asla t.direktör olamaz. t.direktörün yanında ikinci adam olarak görev yapabilir.oyunu okuma oyuna müdahale sıfırın da altında.

Geri
Üst Alt