Hocayı göndermeye kalkanlar var yazıklar olsun

Adam sayesinde takım Top oynuyor

İki üç oyuncunun rezillikleri yüzünden hoca göndermek nedir

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bir tek Mustafa Denizli mi var Turkiyede bos yapma. Hoca bulunmak istenirse bulunur.

Kaldiki Mustafa Denizli JORdan cok daha iyi hocadir.

Türkiyede ki fatih terim bir nevi şenol güneş ve Abdullah Avcı dışında ki bütün hocalar berbat ötesi

Neden biliyormusun?

Tek bildikleri idare edebildikleri için yüzde doksan beşinde iş ahlakı olmayan yerli oyunculara taptıkları için

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Buna asistan lazım. Takımı bu sürsün sahaya, taktiği bu versin, değişiklikleri asistanı yapsın.

Hocam sana SAYGI duyuyoruz da şu değişiklik işini inşallah çözersin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocaya skorun etkisiyle fazla yükleniliyor.Josue-Yasin değişikliği hatalıydı,Josue kanatta ya-pa-mı-yor artık netleşsin bu.Josue 70'ten sonra pas yapmak için girecek bir rotasyon oyuncusu gibi görünüyor maalesef.

Maçı katleden adam net Chedjou.Her şeye rağmen umutluyum,şampiyon olacak bu takım.Sadece sabredin.Bugün 0-2'den maçı verdik ama bunun etkisi uzun sürmemeli.Gaza gelip de asmayın hocayı.İlk yarıdaki futbol,uzun bir süreden sonra gördüğüm en olgun futbolumuzdu.Çok beğendim takımı.İkinci yarıda da olması gereken gibi oynadık gollere kadar.Chedjou sıçtı batırdı her şeyi.

Gelecek vaad ediyor, sabredilirse birkaç yıla tecrübesiyle birlikte üst düzey bir teknik direktör olur.

Hocam iyi gidiyor totalde Değişiklik konusunda eleştirilere katılmamak elde değil ama maalesef.
İnşallah onuda düzeltir en yakın zamanda

Takım beklediğimden çok daha iyi top oynuyor, teşekkürler hoca.

Biz 30. dk da Linnes'i çıkaran adamı sevdik bunu değil.Zamanı gelince müdahale et artık oyuna be adam!

Bence hocaya çok da yüklenmemek lazım. Takımımızın kadrosu kısıtlı. Kenarda pek seçenek yok. Sakatlar gelince biraz elimiz güçlenecek.

Bence en büyük sorunumuz takımın enerjisinin ikinci yarılarda tükenmesi. Bu da kondisyon meselesi değil bana göre. Çünkü bazı oyuncularımız çok yumuşak ve fiziksel özellikleri zayıf. Onlara istediğimiz kadar yükleme yapsak yine alacağımız verim 90 dakika olmaz. Haliyle düşüşler kaçınılmaz oluyor. Golleri bireysel hatalardan yedik ama baskıya reaksiyon verebilsek o hatalar olmayacaktı belki de. Bu noktada çok da yapacak bir şey yok bence. Dolayısıyla burada hatayı hocaya kesemiyorum. Kadro yapısıyla alakalı sıkıntılar mevcut. Eldekilerle de iyi iş çıkarıyor bence hoca.

Değişiklik yapmıyor diye kızıyoruz da sanki kenarda dünya yıldızları bekliyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Riekerink şimdiye kadar tanık olduğum, Lucescu ve Gerets ile birlikte takıma gözle görülür etki eden 3 hocadan biri. Oyuncu değişikliği konusunda geç kaldığına ben de katılıyorum fakat bu sadece bizim uzaktan görüşlerimizden ibaret. Yedek kulübesi cidden çöp durumda şu an. Josue ve Sinan takım savunması konusunda çok gerideler maalesef. Sakatlar iyileşsi daha farklı olacaktır. Cidden çok değerli bir hocamız var, sahip çıkalım. En son ne zaman Galatasaray'ın bir sistem dahilinde bu denli aklı başında oynadığını gördünüz? En son ne zaman duran top taktiği yaptığımızı izlediniz?

Daha iyi olacak hoca da takım da.Ben ilk yarıdaki futbolu asla beklemiyordum,yalan yok.JOR iyi kapak etti beni.Hocaya tek Yasin-Josue değişikliği için kızabilirim,onun dışında bir şey diyemem.Takıma da aynı şekilde.Chedjou öttürülmeli bu maç sonrasında.Her şeyi mahveden adam o.İkinci goldeki yaptığı sorumsuzluğun izahı yok.

Uzun bir aradan sonra ilk kez ne yapmaya çalıştığını anlayabildiğimiz bir takım çıkıyor sahaya. Sakatlıklara ve hazır olmayan oyunculara rağmen böyle bir takım görmek keyif verici. Hocanın oyuna müdahalelerde geç kaldığı düşüncesine de katılıyorum ama bu maç çok ters geldi. Evimizde Anadolu takımına karşı oynuyor olsak en geç 60'ta Sabri çıkar Cavanda girerdi mesela. Aynı şekilde Yasin de dışarı alınırdı, onu devre arasında bile çıkardığını gördük hocanın. Bence ilk yarıdaki oyuna ve gollerden önce çok rahat oluşumuza kandı hoca. Umarım bundan sonra daha çabuk hamle yapar.

Riekerink şimdiye kadar tanık olduğum, Lucescu ve Gerets ile birlikte takıma gözle görülür etki eden 3 hocadan biri. Oyuncu değişikliği konusunda geç kaldığına ben de katılıyorum fakat bu sadece bizim uzaktan görüşlerimizden ibaret. Yedek kulübesi cidden çöp durumda şu an. Josue ve Sinan takım savunması konusunda çok gerideler maalesef. Sakatlar iyileşsi daha farklı olacaktır. Cidden çok değerli bir hocamız var, sahip çıkalım. En son ne zaman Galatasaray'ın bir sistem dahilinde bu denli aklı başında oynadığını gördünüz? En son ne zaman duran top taktiği yaptığımızı izlediniz?

Hocaya iyi yardımcı lazım. Ayhan ve Orhan sadece orada duruyorlar. Adam sonuçta bu seviyede takımda çalışmamış ve dolayısıyla herşeyi mükemmel olmayabilir. Dolayısıyla iyi bir yardımcı koysak yanına faydalı olabilirdi.

Geri
Üst Alt