Oyuna geç müdahale etmiyor, oyunu okuyamıyor bu kadar net. 50 maç oyuna geç müdahale edilmez oyunu okuyamama denir buna geçen seneden beri aynı terane. Hayatında Çin u19 takım çalıştırdığı en büyük takım bi takım saçma sapan işlerle takımın başına nasıl geldiyse gelmiş kendisi. Şimdi baktım bu adamın başarılı olması mümkün değil diye gerçekten de Çin U19 takımıyla bütün grup maçlarını kaybetmiş. Sonra U16 takımına göndermişler Çin tarihinde ilk kez u16 şampiyonasına katılamamış. Adam gerçekten üstün yeteneksiz. Burda link var Çin'de ki spor yazarı da maç içinde oyuna müdahale etmiyor demiş yeni bişey değil demek ki adam maç içinde sıfırın altında geziyor. Hiç savunmaya falan gerek yok gayet yetersiz bizim için çok çok açık.

Cin işkencesi! - Spor Haberleri

Su an daha sakinim... Sinan Gümüs gecen sene tank gibi, firtina gibi esiyordu. Bir iki mac performansi durgundu diye, bu denli kesmesini yakistiramiyorum alt yapidan gelmis bir hocaya. Sinan Gümüs profesyonellere hazir olmayan bir topcu degil ki, fizik olarak da süperligin en saglam oyuncularindan bir tanesi. Illaki ilk 11 oynat demiyorum, ama son 20-30 dakika oyuna girdigi maclarda, net olarak estirebilir. Estirmelidir. Gole de yakin bir oyuncu...

Hem Riekerink, hemde taraftar tarafindan bu denli yabana atilmasi ilginc cocugun. Gecen sene de Fener derbisinde, ayaklari tutuldugu icin yetenegi sorgulanmis, sonra ilk 11´e girmeye basladiginda yavas yavas esmeye baslamis idi.

Sadece maca müdahale adina degil Sinan gibi oyunculari ilk 11´e yaklastirmasi icin de degisiklikleri önemli. Podolski sakatken, Sinan formaya bukadar uzak olmamasi gerekiyordu.

Sinan Gumuş Klibi ► Calımları & Klas Hareketleri & Golleri ● 215/216 ● 18p HD - YouTube

Maç sonunda Josue'yi malum pozisyon sonrası teselli ederken..

CtJ4GCJWgAATcF-.jpg:large

hoca falan degil, her mac aynisi

65'te takim gol yiyecegim diye bagiriyor hala hamle yapmiyor maca

2 topcu degistirse bu maci güle oynaya alirdik

Hoca falan degil demek sacmalik

Ilk yari oynanan bilincli futbolu oynatan hoca da kendisi,degisiklik konusunda yanlislari oldugu dogru ama suan tam kadro degiliz

Tam kadro olduktan sonra da ayni hatalari yaparsa ozaman burda yazilanlara katilirim

Hoca değil diyenler asıl adam değil, maç başında beraberlik verseler hepiniz atlardınız biz galibiyeti pisi pisine kaçırdık. Ayrıca o atmosferde hangi hoca olursa olsun böyle kaliteli bir ilk yarıyı zor izletirlerdi. Adam 50 tane de oyuncu değiştirse Ched gibi gamsız bir yavşak varken ne yapabilir daha fazla.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Stopere serdar azizi almış olmamız şampiyonluk hayallerini suya düşürecek

geçen seneki en büyük eksiğimiz defanstı ve hala defans !!!! bunun sorumlusu yönetim ! daha lig başlamadan demiştim bu sene maçları ya 3 2 kazanırız yada 3 2 kaybederiz demiştim çünkü berbat stoperlerimiz var maalesef :( tek tesellim poldi ve sigortson iyileştiğinde ligin en güçlü ofansif özelliklere sahip takımı olacağız eğer de jong da kendini bulur orta sahada king kong gibi oynarsa bir nebze de olsa iğrenç stoperlerimizin hatalarını hafifletir ama devre arası en kötü denayerin alınması şart ! fakat her şeye rağmen JOR bizi şampiyon yapacak buna eminim

Ben Riekerink´e henüz güvenmedigimi söylemistim, ancak:

Dün 70 dakika o alisik olmadigimiz Avrupai pas futbolunu oynayip Besiktas´i sahadan sildiysek, o da Riekerink´in sayesinde.

Bize farkli birsey oynatmaya calisiyor ve genelde böyle farkli sistemler basarisizlikla sonuclanirdi.

Oyuncu kadrosundan olsa gerek, ilk defa bu sistemi hakkiyla oynayan ve basarili olan bir takim gördük.

Riekerink dogal olarak tecrübesiz bir hoca. O da ögrenecektir, gelisecektir.

Ayrica 70 dakika cok iyi oynayan bir Galatasaray´da degisiklik yapmak da cesaret isi. Golü yedik, isler tersine döndü.

Ama bize oynattigi futbol bende daha agir basiyor. Cünkü farkli bir sistem yaratiyor ve görünen o ki, basarili da oluyor.

Kaliteli eksiklerimiz takima döndügünde, cok farkli bir takim cikabilir ortaya.

Hoca değil diyenler asıl adam değil, maç başında beraberlik verseler hepiniz atlardınız biz galibiyeti pisi pisine kaçırdık. Ayrıca o atmosferde hangi hoca olursa olsun böyle kaliteli bir ilk yarıyı zor izletirlerdi. Adam 50 tane de oyuncu değiştirse Ched gibi gamsız bir yavşak varken ne yapabilir daha fazla.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Dünyanın en iyi takımı Beşiktaşa karşı şansımızın olmadığını düşünen adamlar hocaya sallıyor. Ya eleştirin tamam da bokunu çıkarmayın yani.

Taş gibi oynadık, yine kendi kendimizi yendik. Ben ümitliyim hâlâ hocadan.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Dünyanın en iyi takımı Beşiktaşa karşı şansımızın olmadığını düşünen adamlar hocaya sallıyor. Ya eleştirin tamam da bokunu çıkarmayın yani.

Hâlâ mı,sanki kötü bir şey olmuş da ikinci bir şansı veriyormuş gibi.Hoca dün Josue-Yasin değişikliği dışında hata yapmadı bana göre.Millet tamamen skor odaklı konuşuyor.Bu maç 2-2 bittiyse %85-90 sorumlu Chedjou'dur.

Oyuna geç müdahale etmiyor, oyunu okuyamıyor bu kadar net. 50 maç oyuna geç müdahale edilmez oyunu okuyamama denir buna geçen seneden beri aynı terane. Hayatında Çin u19 takım çalıştırdığı en büyük takım bi takım saçma sapan işlerle takımın başına nasıl geldiyse gelmiş kendisi. Şimdi baktım bu adamın başarılı olması mümkün değil diye gerçekten de Çin U19 takımıyla bütün grup maçlarını kaybetmiş. Sonra U16 takımına göndermişler Çin tarihinde ilk kez u16 şampiyonasına katılamamış. Adam gerçekten üstün yeteneksiz. Burda link var Çin'de ki spor yazarı da maç içinde oyuna müdahale etmiyor demiş yeni bişey değil demek ki adam maç içinde sıfırın altında geziyor. Hiç savunmaya falan gerek yok gayet yetersiz bizim için çok çok açık.

Cin işkencesi! - Spor Haberleri
Haber 18 Martta yapılmış ve kötü giden maçı lehine çevirebilmek için doğru hareketi yapmaz denilmiş.

Bir şeyler az çok belli, bu adam da değişmez. 10 tane doğru iş yaparsın 2 yanlış iş tüm doğruları götürür.

Biz oyuna müdahale edilmediği için daha çok puan kaybedeceğiz ve bu şartlarda şampiyonluk şansımız da yok.

Medyanın gazına gelip bir maçta adamı asmayın lan Fatih fanı mısınız, Fatih DK kaçta oyuncu değiştiriyor

Burada hocaya sallayanlar futboldan anlamayan skor taraftari ve i.basinin kayigina binenler. Ft yi yeniden GS in basina getirmek isteyenlerin kayigina binenler.

Kornerden ortadaki 2 bjk liyi bizler gibi seyreden, onunden yuvarlanarak gelen topu seyreden chedjou bu beraberligin bas sorumlusu. Bombos Erene pasi verip 3. Golumuzu yiyen josue de 2. Sorumlusudur.

Riekerink hocamiza serefsizce bugun sallayanlar Senolu,Turkiyenin en iyi 2 teknik adamindan biri gosterilen senolu onca alternatifli kadrosu olmasina ragmen , Riekerinkin deplasmanda alternatifsiz kadrosu ile mat etmesini ve FT nin GS a getirilme operasyonunun uzamasini kaldiramayan icimizdeki ve disimizdaki irlandalilardir!!

Son düzenleme:
Ben sezon başından beri asıyorum adamı. Her maç gelip de bir maçla adam asmayın yazıp durmayın şuraya.

Riekerink'i beğenmeyen herkesi de Terim fanı olmakla yaftalamak klasik sığ fikirli olmanın ürünü.

Geri
Üst Alt