Riekerinkle aramizda telepati bağı var sanki, Adam benim aklim olan kadroyu kuruyor son zamanlarda. Bu teknik adamla gelecek sezon da devam edelim mceraya gerek yok.

Denayer-Hakan Stoper ikilisi
Emre seçimi
Olcan ve yasinin dönüşümlü kanat oynamalari

Hepsi süper seçimler

Geriye Umut ve selçuk yerine altyapidan kaliteli isimler bulup yerlerine
Oynatmasi kaliyor.

2. Rizespor kupa maçında ortaya DONK Selçuk ikilisini almış. Orta sahamiz yol geçen hanı olacak yine.

ChozOnnUUAE5-Xk.jpg:large

SPORX ‏@sporx 1 dk.1 dakika önce
Riekerink ailesi de maçı tribünden takip etti.

Alt yapı için iyi adam

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ortadakini eşini kullanmadan mitozla kendi başına üretmiş sanırım.

DONK'un kırmızı kartı, Selçuk' un sakatlığı sayesinde son günlerde oldukça iyi maçlar çıkardık. Ama Riekerink bu ıki Orta saha konu mankenini takıma geri aldı ve 90 dakika oynatıyor. Orta sahamiz eskisi gibi yolgeçenhanı olacak.

Emre yi oynatiyor. Hakan-Denayer gibi Stoper ikilisini oynatıyor. Bunlar alkışlayacagımız işleri. Taraftara kalsa yerlerine Koray Jose yi oynatirdi.

Bjk den üstün bir takımiz, bugün mutlaka yeneceğiz, çünkü galatasaray daha kaliteli.
Eğer bugün Koray, Jose, Selçuk, Donk, Parole ,Umut oynamazsa. Denayer- Hakan stoperde oynar, Emre Sinan Yasin Olcan Sabri Linnes, Podolski oynatilirsa besiktası ezer geçeriz.

Tahminim: 2-0 yeneceğiz (ilk caykur kupa maçını doğru tahmin etmiştim 4-1 diye)

Ya sen de DONK'u neden alıyon hoca? Yaptığın her şey doğru DONK hariç. NİYE ALIYOSUN ABİ? Bilal'i al, veya Umut'u al orta sahaya DONK NEDEN LAN DONK NEDEN?

Forum linç eder bu adamı muhtemelen ama ben bu adamdan ümitliyim, takım her geçen maç daha iyiye gidiyor. İlk yarı iyi futbol oynadık. Donk saçmalığı ve Sabri'nin sol kanatta oynaması dışında hatası yok, olumlu yaptıkları çok fazla.

Geri
Üst Alt