Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.767
- 1.652
- 1.198
Unutulmuycaksin reis Galatasarayimiza sende bur kupa kazandirdin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi iyi hoş diyorsun da kendisi kabul edecek mi ki acep,neticede alt yapı hocası bu adam.Bu sezon olağanüstü şartlar oluştu,takım son haftalarda kenetlendi Riekerink de bunu takıma taktik çalıştırarak kuvvetlendirdi.Bütün pay Riekerink'in demek çok büyük hata olur,futbolcular biraz kıpırdandı da kupa alarak bitirdik sezonu.Seneye kalırsa tabloyu görmek çok zor değil bence,10. haftada herkes istifaya davet eder Dursun'la beraber.Eyvallah güzel 2 ay geçirdik,kupamızı aldık,kupa primi jesti yapılır sonra da altyapıya geri döner,bence olması gereken bu.
Abi iyi hoş diyorsun da kendisi kabul edecek mi ki acep,neticede alt yapı hocası bu adam.Bu sezon olağanüstü şartlar oluştu,takım son haftalarda kenetlendi Riekerink de bunu takıma taktik çalıştırarak kuvvetlendirdi.Bütün pay Riekerink'in demek çok büyük hata olur,futbolcular biraz kıpırdandı da kupa alarak bitirdik sezonu.Seneye kalırsa tabloyu görmek çok zor değil bence,10. haftada herkes istifaya davet eder Dursun'la beraber.Eyvallah güzel 2 ay geçirdik,kupamızı aldık,kupa primi jesti yapılır sonra da altyapıya geri döner,bence olması gereken bu.
ya gelecek hoca bundan iyi değil ben size söyliyeyim en iyisi 1 sene alalım risk kaybedecek bir şey yok. Gelenleri gidenleri gördük, şu mevcut kadroya bu adam kadar top oynatamadılar.
Adam gibi bir planlama yapsınlar. Genç oyunculara yönelsinler. Bir iki sene herkes sabretsin. Yine ligde ve Avrupa'da parlak dönemler başlasın. Bunun içinde altyapı hocası iyi olur. Bu bir tercih meselesi. Abidik gubidik transferler yapılacak, kerameti kendinden menkul bir hoca gelecekse hiç o maceraya girmeyelim. Önemli olan burada doğru kararı vermek. Bak hazır Bruma ve Telles'te geliyor. Genç oyuncularla çalışacak mis gibi hoca da var. E seneye Avrupa'da zaten yoksun. Bir şeyler inşa edebilecekse devam edilmeli hoca ile. Macera aramanın lüzumu yok bana göre. Elbette bu benim düşüncem.
Açıkçası bende kalmasını istemiyenlerdenim ama birşey dikkatimi çekti oyuncular çok sevmiş belli ve saygı duyuyorlar,bu önemliKim gelicek sarper kim dursunu tanımıyomuş gibi konuşuyon terim iddaaları bence yalan yine oyalıcaklar keşke gelse ama imkansıza yakın dursunun adam gibi hoca getirmeyeceği aşikar düzgün hoca gelse zaten gitsin derim.
Bütün pay tabiki rikernkte demedim zaten ama futbolcular kıpırdansın bi zahmet bütün sezon yattılar.Hoca formayı hakedene veriyo onun için kalmasında sakınca görmüyorum ben hem takımı çalıştırıyo duran toplar dahil hem gerçekten hakedene formayı veriyo .Maçı kafasında oynamış bile bu bile önemli golü atana kadar bastır sonra geride dur kontraya çık hanzo denizli orhan hiç birinde göremedik.
ya gelecek hoca bundan iyi değil ben size söyliyeyim en iyisi 1 sene alalım risk kaybedecek bir şey yok. Gelenleri gidenleri gördük, şu mevcut kadroya bu adam kadar top oynatamadılar.
Adam gibi bir planlama yapsınlar. Genç oyunculara yönelsinler. Bir iki sene herkes sabretsin. Yine ligde ve Avrupa'da parlak dönemler başlasın. Bunun içinde altyapı hocası iyi olur. Bu bir tercih meselesi. Abidik gubidik transferler yapılacak, kerameti kendinden menkul bir hoca gelecekse hiç o maceraya girmeyelim. Önemli olan burada doğru kararı vermek. Bak hazır Bruma ve Telles'te geliyor. Genç oyuncularla çalışacak mis gibi hoca da var. E seneye Avrupa'da zaten yoksun. Bir şeyler inşa edebilecekse devam edilmeli hoca ile. Macera aramanın lüzumu yok bana göre. Elbette bu benim düşüncem.
2. Yarı chedjou yeteneksizi giydikten sonra verdik orta sahayı. Semihi oynanmasida takım boyundan.oyuncu değişikleri çok saçmaydı kadro kurgusu saçmaydı semihi sağ bek oynatmak nedemek elinde linnes ,sabri hatta denayer var sağ bek oyanayacak chedjou neden yedek orta sahada hiç birşey yapamadı ikinci yarı orta sahayı fenere verdik al bilali pas yapsın emre zulmune dayandık bilemiyorum kalsınmı alt yapının başınamı geçsin
oyuncu değişikleri çok saçmaydı kadro kurgusu saçmaydı semihi sağ bek oynatmak nedemek elinde linnes ,sabri hatta denayer var sağ bek oyanayacak chedjou neden yedek orta sahada hiç birşey yapamadı ikinci yarı orta sahayı fenere verdik al bilali pas yapsın emre zulmune dayandık bilemiyorum kalsınmı alt yapının başınamı geçsin