Bizim beceriksiz bir halta yaramaz yönetim hoca falan bulamaz. Kalsın.

terim denilen yüksek ego dozu gelecegine sen kal

ClB4QUiXEAAtsdw.jpg

riekerink hocamizin arkasindayiz

Kimse gelmese Riekerink başa geçsin diyoruz ama bu sezon heba olacaksa bile A takımın başına Riekerink kesinlikle gelmemeli.

Yıllar sonra Altyapıyı adam edecek potansiyele sahip birini bulmuş iken karaktersiz yöneticilere ve medyaya bu adamı yem etmemek lazım.

A takımın başına kim gelirse gelsin kesinlikte Riekerinke altyapıda müdahale etmeme şartı kabul ettirilmeli.

Bu adam türk sporcuların en önemli sorunları olan Beslenme,mental ve fundamental yetersizliklerine merhem olacak tek kişi gibi geliyor bana.

Lanet gelsin Dursuna!

Terimi gördükten sonra cidden Riekerink kalsın demeye başladım.

sistem hocası gelmeyecekse kalsın zaten td mi kaldı dunga munda gereksiz inşallah gelmez.

ftyi isteyenler mideniz nasıl kaldırıyor o adamı görünce yeter artık işi bitti o adamın gs ile

Bu adam kaldı bence. Teknik direktör olarak forumda ismini ilk önerenlerdendim. Başarıya aç ve evlatçı olmaması en büyük artısı. Sempatik de bir adam. Umarım başarılı olur.

1219216_620x410.jpg

Riekerink yeni (aslinda yeni dememek lazim) hocamiz H.O.

Dursun'un aciklamasi bunu gosteriyor. Terim'i isteyenler uzulmustur.

Son düzenleme:
Ne evlatçılığını gördün adamın? Donk'un yetersiz olduğunu görünce son maçlarda pat diye kesti attı kenara.
Bi zahmet yani donkun yemediği küfr kalmadı rikenin ona perde olcak gücümü var sanki çok bile şans verdi hepimiz sövdük burda sen o ara yoktun heralde

fener ağlama dünya çapı bir hal aldı artık önüne geçemiyoruz

Fbye koydu kupa aldi.
Bjkye koyacak ikinci kupayi alacak.

Sezon icinde lig ve tr cup kazanip 4 kupali hocamiz olacak.

Açıkçası denenmek istenirse sesimi çıkarmam.

bu adamı şanlıurfaspor bile hoca yapmaz hiçbir tecrübesi yok lige 10. haftadan havlu atarız

Fatih hoca gelmiyorsa yapacak bir şey yok. Zaten istikrarlı bir şekilde ortada bir plan program hali ile yok. E elle tutulur hocalar birer birer kulüp buldu, sadece izledik. Bu kadar yani.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt