Orta saha ve forvet transferlerinin yapılması için taraftarlarımızı meydanlara ve Point Hotel önüne davet ediyorum

7vRmgW.png

Hocamı ham diye yiyecekler bu gidişle.

Transfer dönemi soma erince Umut ve Olcan da affedilir yönetim tarafından sonra güzelce sabote eder bizim milyonluk eşşekler.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ben riekerink yerinde olsam transfer gelmediği her hafta için oyuncu istegimi bir artırırim

2 forvet 3 forvet 4-5 diye gider bu

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Neden, transferleri Rierink'mi yapıyor? Adam açık açık bana oyuncu lazım, 2 ortasaha 1 forvet diyor, ne yapabilir daha fazla?

Transferin olup olmasıyla Riekerink'in ne alakası var ki? Adam sürekli 2 tane oyuncu %100 şart diye bağırıyor her yerde.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Niye kesin konuşup umut veriyor o vakit? Transferlerin gidişatından haberi olmasa konuşmaz herhalde?

Niye kesin konuşup umut veriyor o vakit? Transferlerin gidişatından haberi olmasa konuşmaz herhalde?

Transferlerin gidişatı ne alaka? Adama "alıcaz rahat ol" diyorlarsa adam da ona göre konuşur.

Ama sonuçta iş yönetimde bitiyor. Hoca yapmıyor çünkü transferleri. Küfür edilecekse yönetime edilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

suyun ısınıyor hocam. kadro dışı bıraktığın adamlar yerli çete elemanları .
lig başlasın dörder beşer yer seni tez zamanda kovdururlar bu leşler.

Hocam biraz kafayı kullan ve yönetimi medya önünde taraftarın önüne at.
Aksi halde hamza gibi devre arasını goremezsin.

Helak OL DURSUN!

Hoca iyi kararlar alıyor fakat adamın dediklerinin ancak yüzde 20 sini yapıyordur bu beceriksiz sürüsü...

Ayrıca şunu da söylemeden geçmeyelim geçen sene çoğu maçta oyuncu değişiklikleri hep gecikti veya yanlıştı. Umarım bu sene böyle bir durum ortaya çıkmaz.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu ortasaha ve defans ile derbilerde ve direncli anadolu deplasmanlarında net çizerler bizi.

bjk ve fb'ye kafa tutma şansımız yok.

Hoca gibi hoca. Seviyoruz seni çok. İlk defa bir yabancı hocaya bu kadar kanım ısındı.

Futboldan ve futbolcudan anlıyor doğrusu.

Şimdiye kadar yaptırdığı bütün transferler nokta atışı.

Alinan 3 oyuncuyu ve Tolga Cigerci'yi istedigini dusunmuyorum.

Alinan 3 oyuncuyu ve Tolga Cigerci'yi istedigini dusunmuyorum.

Eren belki genis alternatif listesinde yer almis olabilir ama diger isimler hakkinda tamamen katiliyorum bence de hic bir sekilde istememistir ne Serdari ne de Emrahi.

Geri
Üst Alt