hocam bir maclıgına kes sneijder'i efsane ol.

selcuk'u zaten saymıyom. o bu kulüp icin bitti bitti.

Ben kizamiyorum adama. Kendini bir onun yerine koy.

Dönüp kulübeye baksan direkt raki masasina oturmak istersin resmen yokluk icinde yasiyoruz. Ilk 11 oyuncularinin büyük bir bölümü ancak yedek olabilecek kalibrede olursa senin yedek kulüben de berbat olur.

destek olmak lazım. Bugünleri destekle atlatacaktır. Hocanın hiçbir hatası yok. Tek hatası maça Linnesle başlaması. Bjk maçı yanıltıcı oldu biraz.

Linnes ilk alındığında da dedim, bu takımın oyuncusu değil. Bir şeyler olacaksa da Türkiye de olmaz.

Bu arada oyuncu değişiklikleri de doğruydu bence.

Kadro malum, beklentimde yok sadece pısırık olmasin, parami alirim bakarim keyfime tavirlarinda takilmasin,sevimli adam zaten taraftar destekler, hak edene versin formayi yeterlidir.

destek olmak lazım. Bugünleri destekle atlatacaktır. Hocanın hiçbir hatası yok. Tek hatası maça Linnesle başlaması. Bjk maçı yanıltıcı oldu biraz.

Linnes ilk alındığında da dedim, bu takımın oyuncusu değil. Bir şeyler olacaksa da Türkiye de olmaz.

Bu arada oyuncu değişiklikleri de doğruydu bence.

Mac esnasinda Sarper'e de demistim. Yillardir sacma sapan paralar harciyoruz sag beke, yazik günah o parayi bir defa tek bir oyuncuya ver iyisini al ve 5-6 sene rahat et. Bunu düsünemiyorlar.

Bence de oyuncu degisiklikleri dogruydu Bruma yerine Sinan cikmaliydi sadece bence. Dedigim gibi adama kizamiyorum cünkü oyuna dahil edebilecegi futbolcu yok kulübede.

Eren golü attığında Riekerink'in yüz ifadesi mükemmeldi ya.

yüzü gülüyor falan ama harbi pisiko galiba linnesi tek yumrukla ikiye bölecekti azdaha.

İyi niyetinden dolayı başarılı oluyor heralde, iyi bir oyun tam anlamıyla göremedik daha.

Linnes'i dövecek sandım bir an ama kötü oynayana müsamma göstermemesi güzel

CqDvQ2BWcAAdIPX.jpg

beklenenin aksine oyunculara karşı pasif falan değil hatta sert bi teknik direktör izlenimi veriyor

teşhisleri iyide takım fizik-kondisyon olarak dökülüyor hocam.

hic mi calısmadı bu takım? bu isler bu kadar kolay mı yahu.

karabük'ü görünce ciddi utandım.

Geri
Üst Alt