Fatih Yasar1
Cezalı
- 31 Mayıs 2016
- 33
- 0
- 156
StaalIjzer is duurder tegenwoordig![]()

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
StaalIjzer is duurder tegenwoordig![]()
takimda 2 hollandali varley: naaptin aga sen doldurdun diyon adama..
her maç 2-3 gol yemekten hoşlanıyorsanız buyurun oynatın selçuğu
her maç 2-3 gol yemekten hoşlanıyorsanız buyurun oynatın selçuğu
Ben oynatmıyorum renkdaş hoca oynatıyor ve oynatacaktır. 3 senedir sahaya kaptan olarak çıkan adamı bir anda bıçak gibi kesecegini düşünüyorsan kusura bakma ama hayal aleminde yaşıyorsun bence.
Topic ismine Bey yapıştırılalı.Tarih bu takımda yaptığın temizliği unutmayacak
![]()
Bi evlat yolladı yenisini aldı
Geçiniz
Ijzer is duurder tegenwoordig![]()
yahu 2 tane hollandalı adam var 1 wesley 2 de jong
wesleyi anlatmaya gerek yokta.Nigel De Jong geçen yıl gelicektim hamza istemedi demeye getirdi bugünki imza töreninde
Nigel De Jong Manchester city'de oynamış milan forması giymiş hollanda milli takımında oynamıs geçen yıl wesley ile beraber
Millet evlat diyor yahu böyle evlatmı olur bilal sabri umut olcan hamit burak yılmaz dır evlatlarımız onlara sahip çıkan bir hocadan böyle ne yaptığını bilen bir hoca ile çalışıyor takım...
Şükr edelim adam gider olurda hamza gelirse 5 milyon verir umutu geri alırız gittiği yerden benden söylemesi...
Aslında normalde geliş şekli, daha önce birinci adamlık deneyimi olmamasıyla filan yönetime kuklalık yapabilecek silik bir karakter ortaya koyma riskini düşündürürdü. Ancak adamın ilk işi sezon devam ederken Umut' u yok saymak oldu, düşük kalitedeki kadroya dsiplinli futbol oynatmayı başarması az iş değildi, bu da kupanın alınmasını sağladı; daha iyisini yapılamazdı zaten...
Sezon bittikten sonra da faydalı olamayacağını düşündüğü adamların ipini kararlılıkla çekmiş oldu. Yapılan transferlerde etkisi olmadığını düşünmek abestir. Kararları yönetim veriyor olsa sizce bu adamlar gönderilebilir miydi?...
Gönderilen ve alınan futbolcular konusunda inisiyatif kullananın Riekerink olduğu kanaatindeyim. Bu noktada, her fırsatta yerden yere vurduğumuz yönetimi de işi ehline bıraktığı için takdir etmemiz gerekir...
Takip edemedim ama bunun altındanda mı teknik direktör bozuntusu hamza çıktı
Gesendet von iPhone mit Tapatalk