takimda 2 hollandali var :oley: naaptin aga sen doldurdun diyon adama..

yahu 2 tane hollandalı adam var 1 wesley 2 de jong

wesleyi anlatmaya gerek yokta.Nigel De Jong geçen yıl gelicektim hamza istemedi demeye getirdi bugünki imza töreninde

Nigel De Jong Manchester city'de oynamış milan forması giymiş hollanda milli takımında oynamıs geçen yıl wesley ile beraber
Millet evlat diyor yahu böyle evlatmı olur bilal sabri umut olcan hamit burak yılmaz dır evlatlarımız onlara sahip çıkan bir hocadan böyle ne yaptığını bilen bir hoca ile çalışıyor takım...
Şükr edelim adam gider olurda hamza gelirse 5 milyon verir umutu geri alırız gittiği yerden benden söylemesi...

her maç 2-3 gol yemekten hoşlanıyorsanız buyurun oynatın selçuğu

şu performans ile düğünde iyi oynayabilir 15 dakka aralıksız halay çekerek.Birde ara sıra freekick vurur...
Ondan sonra hüloğğğğğ şu de jong gelmese oynardı mecburen ama artık işi zor...

her maç 2-3 gol yemekten hoşlanıyorsanız buyurun oynatın selçuğu

Ben oynatmıyorum renkdaş hoca oynatıyor ve oynatacaktır. 3 senedir sahaya kaptan olarak çıkan adamı bir anda bıçak gibi kesecegini düşünüyorsan kusura bakma ama hayal aleminde yaşıyorsun bence.

Ben oynatmıyorum renkdaş hoca oynatıyor ve oynatacaktır. 3 senedir sahaya kaptan olarak çıkan adamı bir anda bıçak gibi kesecegini düşünüyorsan kusura bakma ama hayal aleminde yaşıyorsun bence.

Maalesef buyuk bir ihtimal...

Olan Tolga'ya olacak ama yonetim Tolga'yi cok benimsedi. Resmi twitter hesabindan istatiklerini paylasip durdu :D

Sanirim Selcuk'un kesilmesi konusunda RieKing'e destek vereceklerdir

NDJ-Tolga-Sneijder bile oynasa orta saha hala ağır. Ben şahsen Diarra'yı bu yüzden daha çok istiyordum, orta saha alternatiflerimize göre daha hareketli.

İnsch güzel futbol oynarız hoca.

Tarih bu takımda yaptığın temizliği unutmayacak

5750181ca22a82b15a000001.jpeg
Topic ismine Bey yapıştırılalı.
En geç Selçuk kesildi vakit

17356.webp

hodzam ben 11i kurdum siz sadece iyi calistirin keratalari saygilar

Olde olelim

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yahu 2 tane hollandalı adam var 1 wesley 2 de jong

wesleyi anlatmaya gerek yokta.Nigel De Jong geçen yıl gelicektim hamza istemedi demeye getirdi bugünki imza töreninde

Nigel De Jong Manchester city'de oynamış milan forması giymiş hollanda milli takımında oynamıs geçen yıl wesley ile beraber
Millet evlat diyor yahu böyle evlatmı olur bilal sabri umut olcan hamit burak yılmaz dır evlatlarımız onlara sahip çıkan bir hocadan böyle ne yaptığını bilen bir hoca ile çalışıyor takım...
Şükr edelim adam gider olurda hamza gelirse 5 milyon verir umutu geri alırız gittiği yerden benden söylemesi...

Takip edemedim ama bunun altındanda mı teknik direktör bozuntusu hamza çıktı

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Aslında normalde geliş şekli, daha önce birinci adamlık deneyimi olmamasıyla filan yönetime kuklalık yapabilecek silik bir karakter ortaya koyma riskini düşündürürdü. Ancak adamın ilk işi sezon devam ederken Umut' u yok saymak oldu, düşük kalitedeki kadroya dsiplinli futbol oynatmayı başarması az iş değildi, bu da kupanın alınmasını sağladı; daha iyisini yapılamazdı zaten...

Sezon bittikten sonra da faydalı olamayacağını düşündüğü adamların ipini kararlılıkla çekmiş oldu. Yapılan transferlerde etkisi olmadığını düşünmek abestir. Kararları yönetim veriyor olsa sizce bu adamlar gönderilebilir miydi?...

Gönderilen ve alınan futbolcular konusunda inisiyatif kullananın Riekerink olduğu kanaatindeyim. Bu noktada, her fırsatta yerden yere vurduğumuz yönetimi de işi ehline bıraktığı için takdir etmemiz gerekir...

Aslında normalde geliş şekli, daha önce birinci adamlık deneyimi olmamasıyla filan yönetime kuklalık yapabilecek silik bir karakter ortaya koyma riskini düşündürürdü. Ancak adamın ilk işi sezon devam ederken Umut' u yok saymak oldu, düşük kalitedeki kadroya dsiplinli futbol oynatmayı başarması az iş değildi, bu da kupanın alınmasını sağladı; daha iyisini yapılamazdı zaten...

Sezon bittikten sonra da faydalı olamayacağını düşündüğü adamların ipini kararlılıkla çekmiş oldu. Yapılan transferlerde etkisi olmadığını düşünmek abestir. Kararları yönetim veriyor olsa sizce bu adamlar gönderilebilir miydi?...

Gönderilen ve alınan futbolcular konusunda inisiyatif kullananın Riekerink olduğu kanaatindeyim. Bu noktada, her fırsatta yerden yere vurduğumuz yönetimi de işi ehline bıraktığı için takdir etmemiz gerekir...

Sezon sonrası süreçte yönetimi doğruya yönelten ve Riekerink 'e sahip çıkıp, muhtemelen Sabri gibi hoca gider biz döneriz diye bekleyen satılık listesindeki oyunculara "ben olduğum sürece bir daha oynayamazlar" diyerek işin önünü kesen ve eksikleri her an tespit edip kolaya kaçmadan buraya da adam almalıyız diyen Levent Nazifoğlu'na da teşekkür etmeniz gerekiyor.

ilk 11 bu olur

müslera

cavanda -- chedjou -- aziz -- carole

de jong

cigerci -- sneijder

bruma ------------------ poldi

derdiyok​

Geri
Üst Alt