1424246054309.jpg

Resme 5 saniye bakınca ne görüyorsunuz? :D

EDIT: Tam da avatarlıkpoz vermiş yalnız. :oley:

yalaka

fossss
balli

Riko paşa için ben hep keşke alt yapının başında kalsa diyorum.

Çünkü Alt yapıdan yeni Sabriler, Aydın Yılmazlar, Emre Çolaklar yerine yeni Bülent Korkmazlar, yeni Tugaylar, Suatlar, Ardalar çıkaracak hale getirmesi çok ama çok daha önemli birşey A takımın lig şampiyonluğundan.

Artık ingiltere ve çin pazarının çıldırması ile ortalıkta bizim hayatta gücümüz yetmeyecek şekilde inanılmaz paralar dönüyor biraz eli ayağı düzgün topçular için.

Bu arada Almanya yayın ihalesi de sanırım 1,5 milyar euro üzerine çıkmış ki Almanya pazarı da giderek güçlenecek demek.

Hal böyle olunca bu gelirlerle biz asla uluslararası rekabette var olamayız.

Ya g..tü boklu crystal palace bentekeyi 38 milyon pound bonservis ödeyip alabiliyor.

Veya everton niasse denen küçük takım topçusuna 18 milyon pound sayıp bakıyor herif cacık bile değil hemen postalamaya bakıyor 3e 5 e bakmadan.

Bizim üreten bir altyapıya ihtiyacımız var ivedilikle!

Altyapı yeniden işlerlik kazanmaz ise biz CL çeyrek finallerini yarı finallerini rüyamızda bile göremeyiz artık.

Bunun için de Riekerink inanılmaz önemli bir adam. Keşke A takıma yapılandırmacı bir Alman gelip Riko paşa da alt yapımızı ayağa kaldırsaydı yeniden.

Bu arada bildiğiniz gibi U21 milli takımı Güney kıbrısa Ankarada 1-0 yenildi biliyorsunuz. Kaybedince de heriflere saldırıp dövdük!! 79 milyonluk ülke olarak yok 6. sıradayız futbol ekonomisi falan diye övünürken bit kadar kıbrıs rum kesimi gelip bizim u21 milli takımını ankarada, evimizde tokatlayıp gidiyor!!

Durum bu kadar vahimken gerçekten alt yapıda Riekerinke çok ihtiyacımız var.

Çok çalışman ve çalıştırman gerek üstad.

Baskıyı kaldırman zor bu ligde.

Efsane olacaksın hocam efsane. Parator,Mancınık,Parandelli ve Hanzodan sonra baya ilaç gibi geldin.

Gönderilip gönderilmemesi Terim'in Milli takımı bırakıp bırakmamasına bağlı.

Maalesef böyle bir gerçek var. Şampiyon da yapsa takımı Terim kötü giderse kovulur Rie.

Tek umudum cumhurbaşkanı. Kal dedikçe kalır Terim çünkü.

Gönderilip gönderilmemesi Terim'in Milli takımı bırakıp bırakmamasına bağlı.

Maalesef böyle bir gerçek var. Şampiyon da yapsa takımı Terim kötü giderse kovulur Rie.

Tek umudum cumhurbaşkanı. Kal dedikçe kalır Terim çünkü.

Lucescu hatası tekrarlanır diyorsun yani.

Aptallık olur artık.

Geri
Üst Alt