Eğer başarılı olup , şampiyon yaparsa gideceğini sanmam.
Onun dışında 2.likte bile kalsa terim için gidebilir.

Derwall gibi iz bırakır inşallah.

Uzun süre sonra takımın başında saçma sapan işler yapıp, sıvadıktan sonra kariyerinin altına sığınamayacak bir yabancı hoca var. Kendi kariyeri için de büyük bir adım olduğu için getirdiğimiz çoğu yabancı hocadan daha fazla konsantre olmuş gibi gözüküyor. Linnes'in rezil oyununu görüp hiç beklemeden oyundan alması, Sinan'ın sezona kötü girişini görünce bir uyarı gibi yedeğe çekmesi gibi şeyler beni çok umutlandırdı. Umut, Olcan, Tarık, Donk gibi Galatasaray seviyesinde olmayan oyunculara gereken muameleyi yapması da ayrı bir şey. Gerçekten bir şeyleri değiştirmeye çalışan bir duruşu var. Her şey güzel başladı ve güzel devam etmemesi için hiçbir neden yok. Yeter ki ilk mağlubiyetten sonra hocanın başını yemeyelim.

Yalan haberlere inanmayın. Terimin bu takımda yeri yok.

Riekerink bey en az 5 sene çalıştıracak bizi inşallah. ADAM GİBİ ADAM JOR BEY !

Artik tek bir maglubiyet ile tartisilir hale geleceksin Riekerink. Hele 2-3 maglubiyet düsünülmez bile artik.

Allah Terim'in de belasini versin acik acik diyorum. Iyi bir düzen yakalamisken mutalaka hoca'nin aklini karistiracaklar, düzeni bozacaklar.

Lan bir UEFA Kupasi aldi, 40 yildir avutuyorlar hoca diye. Di Matteo denen capsiz CL'i aldi esamesi okunmuyor. Adam istedigi gibi istedigi zaman gidip gidip geliyor. Türk futboluna bak hey allahim.

BRAVO GALATASARAY'lilar, IYI GIDEN DÜZENI YINE YOKETTINIZ AZ KALDI. DEVRE ARASI ÖNCESI KOVULURSA SASIRMAM. ALISTIK BUNLARA.

Son düzenleme:
eger bir puan kayibinda yada yenilgide laf atilirsa agir küfür ederim. terim'den dolayi YEDIRMEYIZ adam gibi adami.

Moderatör tarafında düzenlendi:
destekliyoruz seni hocamm

Bu adam şuan yıllık 3 milyon € alsa bunlar olmayacaktı, çok ilginç ülke, çok ilginç düzen.

Geri
Üst Alt