Orası öyle tabi ki ağabey imzamı atarım :) Biz o dönem yerlisi yabancısı hocası yönetimi her şeyimiz ile muazzam bir takım olmuştuk. O dönem camiada aktif olarak görev alan herkesin payı var o başarıda lakin UEFA şampiyonluğundan dolayı Fatih Terim'i ilahlaştıranlar için bir cevaptı bu. Her zaman söylerim yine söylüyorum; Biz takım olarak aldık o kupayı lakin o başarı illa tek bir kişiye mal edilecekse o isim kesinlikle Hagi olur.

O tarz başarılar hiç bir zaman bir kişiye mal edilemez, Faruk Süren' den tut, Fatih Terim' e, Hakan Şükür' den tut Okan Buruk' a, Taffarel' den Popescu' ya, Hagi' ye, Suat' a, Capone' ye hatta Emre Belözoğlu' na, hepsine saygısızlık olur o başarıyı bir kişiye mal etmek.

3 ayda 2 kupa kazanmis,düsük Maas alan,görevini yapan,hic kimseyle polemige girmeyen ve sadece isine odaklanan bir teknik direktorun sonuna kadar arkasinda durmaliyiz

JOR bu degeri hak ediyor

O tarz başarılar hiç bir zaman bir kişiye mal edilemez, Faruk Süren' den tut, Fatih Terim' e, Hakan Şükür' den tut Okan Buruk' a, Taffarel' den Popescu' ya, Hagi' ye, Suat' a, Capone' ye hatta Emre Belözoğlu' na, hepsine saygısızlık olur o başarıyı bir kişiye mal etmek.
İmzamı atıyorum lakin işte bu dediklerini "Fatih Terim olmasa UEFA'yı alamazdık" cı arkadaşlara söylemen lazım ağabey bana değil :D Benim yazdıklarımı niye böyle aldın onu da anlamış değilim :D

Futbol ekip işi eyvallah ama aslan payını hak edene vermekte bir sakınca olduğunu düşünmüyorum, olmadı bu mesaj abi katılmıyorum. :oley:

Ermanın yazdığın şekilde bir beyanı yok, sevmediğim bir insan olmasına rağmen hakkını teslim etmekle mükellefim.

Son düzenleme:
Futbol ekip işi eyvallah ama aslan payını hak edene vermekte bir sakınca olduğunu düşünmüyorum, olmadı bu mesaj abi katılmıyorum. :oley:

Ermanın yazdığın minvalde bir beyanı yok, sevmediğim bir insan olmasına rağmen hakkını teslim etmekle mükellefim.
Yazdıklarımdan son derece emindim oysa ki :red: Ta ki sen bunu yazana kadar.

FT guzelce gundemi degistirdi. Amac buydu bence...

Ben sahsen boyle sacmaligin olacagini dusunmuyorum

İmzamı atıyorum lakin işte bu dediklerini "Fatih Terim olmasa UEFA'yı alamazdık" cı arkadaşlara söylemen lazım ağabey bana değil :D Benim yazdıklarımı niye böyle aldın onu da anlamış değilim :D

Yazdığın o ilk mesajın ilk cümlesine kızdım :D

Ermanın yazdığın şekilde bir beyanı yok, sevmediğim bir insan olmasına rağmen hakkını teslim etmekle mükellefim.

JOR başlığındayız beyler :D

Sende boyna imza atıyorsun Arda abinin yazdıklarına :D

Sana kafayı takmış resmen, yandığının resmidir. :D

Yazdığın o ilk mesajın ilk cümlesine kızdım :D

JOR başlığındayız beyler :D
İlk mesajın ilk cümlesinde bir şey yok ağabey gayet normal :D Hagi'nin bu takıma gelişi Galatasaray'ın kaderini değiştirmiştir net. Transferinde emeği geçenlerin heykeli dikilmeli.

İlk mesajın ilk cümlesinde bir şey yok ağabey gayet normal :D Hagi'nin bu takıma gelişi Galatasaray'ın kaderini değiştirmiştir net. Transferinde emeği geçenlerin heykeli dikilmeli.

Hagi Galatasaray' ın kaderini değiştirmiştir doğru, Galatasaray' a gelmiş en kaliteli futbolcudur doğru, kendisinin ve transferinde emeği geçenlerin heykeli dikilmeli o da doğru ama UEFA kupasını Hagi aldı demek herşeyden önce Galatasaray' a saygısızlıktır Örmın Bey :)

Ateşle oynuyorsun şansını fazla zorluyorsun :D

Arda abiye sadece bir kez karşı çıkabilirsin, devamını getirirsen sonun benim gibi olur neredeyse 2 yıl geçti ama tablet kılıfları uzmanlığı baki kaldı, yakma kendini terk et bu başlığı. Ben çıkıyorum bu başlıktan. :D

Son düzenleme:

Arda abiye karşı sadece bir kez karşı çıkabilirsin, devamını getirirsen sonun benim gibi olur neredeyse 2 yıl geçti ama tablet kılıfları uzmanlığı baki kaldı, yakma kendini terk et bu başlığı. Ben çıkıyorum bu başlıktan. :D

Ama tag yakıştı öyle deme, çok şık duruyor :D

Hagi Galatasaray' ın kaderini değiştirmiştir doğru, Galatasaray' a gelmiş en kaliteli futbolcudur doğru, kendisinin ve transferinde emeği geçenlerin heykeli dikilmeli o da doğru ama UEFA kupasını Hagi aldı demek herşeyden önce Galatasaray' a saygısızlıktır Örmın Bey :)
Biz takım olarak aldık kupayı dedim ya ağabey sen okumadın herhalde :D Hagi ile alakalı yazdığımı neye istinaden yazdığımı da belirttiğimi düşünüyorum ve kendisini pek sevmesem de Mehmet Arslaner'in haklı çıktığını düşünürken yavaş yavaş sıvışıyorum. Saygılar Yeşil Dev :bid:

Arda abiye sadece bir kez karşı çıkabilirsin, devamını getirirsen sonun benim gibi olur neredeyse 2 yıl geçti ama tablet kılıfları uzmanlığı baki kaldı, yakma kendini terk et bu başlığı. Ben çıkıyorum bu başlıktan. :D
Beğenilerini geri çekmeye uğraşacağına tablet kılıflarını tamir etmeye çalışacağına bu mesajı zamanında yazaydın iş bu noktalara gelmezdi kardeşim :D Yaktın beni kül eyledin :D

Geri
Üst Alt