60'da takım belli etti kendini o an çıkar ileriden birini veya Selçuk'u al Josue'yi olmuyor hoca olmuyor anca izliyorsun bizim gibi takım düşüyor, rakip gelmeye başlıyor izliyorsun. Yeter 1-2 değişiklikle maçı bitirmenden rahatsızım. Hiç bahane üretmeyin. ortasaha çöktü mü hareketlendirecek Josue var, Kanatlar geri gelmemeye başlayınca değiştirebileceğin Sinan var. Adam değişiklik yapmıyor siz hala yedekte kim var diye savunuyorsunuz.

Hocam duygulanmış...

riekerink-metin-oktay.jpg

balık burcu,doğal

60'da takım belli etti kendini o an çıkar ileriden birini veya Selçuk'u al Josue'yi olmuyor hoca olmuyor anca izliyorsun bizim gibi takım düşüyor, rakip gelmeye başlıyor izliyorsun. Yeter 1-2 değişiklikle maçı bitirmenden rahatsızım. Hiç bahane üretmeyin. ortasaha çöktü mü hareketlendirecek Josue var, Kanatlar geri gelmemeye başlayınca değiştirebileceğin Sinan var. Adam değişiklik yapmıyor siz hala yedekte kim var diye savunuyorsunuz.
Reyiz ,postlarinda hocama ozlem seziyorum yaniliyormuyum?

Reyiz ,postlarinda hocama ozlem seziyorum yaniliyormuyum?

Yalan yok bu konuda hocamızı tek geçerim takım düştüğü an 5 dk içerisinde değişikliği yapıyordu genelde. Galatasaray 60'dan sonra düşen takımdır her zaman o yüzden o dakikalarda bir değişiklik şart bizde bu herif hiç yapmıyor

Yalniz bizim taraftar nankormus. Burada bile ilk olumsuzlukta hocayi gonderin diyecekler var...

Biraz sabir beyler. Takima yeni bir sistem oturtulmaya calisiyor. Sabir...

Ama oyuna mudahele konusunda zayif ama gelistirilmeyecek birsey degil.

Yalniz bizim taraftar nankormus. Burada bile ilk olumsuzlukta hocayi gonderin diyecekler var...

Biraz sabir beyler. Takima yeni bir sistem oturtulmaya calisiyor. Sabir...

Ama oyuna mudahele konusunda zayif ama gelistirilmeyecek birsey degil.

nasil nankorluk yaw
babamiz mi adam

Taktik ve oyuna müdahale yetisi yok gibi birşey.

Bir de ligtv Johannes Riekerink olarak verdi adını. Doğrusu hangisi?

oyuncu değişikliği yapma konusunda ciddi sorunu var,iyi yardımcı antrenörleri olsa bu konuda ona yardımcı olabilirler

nasil nankorluk yaw
babamiz mi adam

Adamin maglubiyeti yok millet asip bicmeye baslamis. Neymis taktik yok , tamam hucum olarak kisiriz ama suan ligde topa en cok sahip olan , en cok pas yapan takimi olmusuz ama taktik yok...

Sabir beyler gercekten kotu giderse bende elestiririm ama henuz ortada hic birsey yok , 4 hafta'nin 3'u kendi taraftarindan yoksun ve yinede 10 puan almis. Insaf beyler biraz olgun olalim.

Şu oyuncu degisikligi konusunda buyuk problemi var.Ayrica Selcuk ve Sabri yerine Hamit ile Linnes oynasin daha iyi nokta

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamin maglubiyeti yok millet asip bicmeye baslamis. Neymis taktik yok , tamam hucum olarak kisiriz ama suan ligde topa en cok sahip olan , en cok pas yapan takimi olmusuz ama taktik yok...

Sabir beyler gercekten kotu giderse bende elestiririm ama henuz ortada hic birsey yok , 4 hafta'nin 3'u kendi taraftarindan yoksun ve yinede 10 puan almis. Insaf beyler biraz olgun olalim.

gecen sene de oyleydi
hatta daha fazla posyona giriyouduk
neyse
nankor lafini anlamadim ama simdi anladim

İyi diuonuz hoş diuonuz ama ha diyince Selçuk kesilmez.
Yavas yavas alıştıra alıştıra kesmelisin ki kusturme oyuncuyu. Yedekten oyuna aldığında verim alabil, forma için savaşsin.
Bunu herhangi alternatifli her oyuncuya uygularsin ama Selçuk ta o lüks yok malesef.
Geçmiş yıllardan ciddi yararları var takıma.
İşin psikolojik kısmı yani mesele. Hoca doğru yapıyor. Ki skorda lehimize ve Rize hiçbir zaman şömine edemedi oyunu.
Etseydi yapabilirdi ama gerek yoktu.
Yasin Sinan değişikliğini erken yapabilirdi ama.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gecen sene de oyleydi
hatta daha fazla posyona giriyouduk
neyse
nankor lafini anlamadim ama simdi anladim
Hamza nasil kasti o istatistigi? Tum oyunculari ileri surerek ve sonuc dogal olarak en cok gol yedigimiz sezon oldu ama Rieking bunu defansi saglam tutarak yapmayi becerebildi. Bu bir taktiksel basaridir benim gozumde.
Ayrica takim savunmasi cok daha iyi. Gecen sene hic bir zaman oyunu boyle domine edemiyorduk. Simdi Rie geldiginden beri oyunu hep kontrol altinda tutan taraf biziz. Ben demiyorum ki eksikler yok ama bu denli elestirelecek seviyede hatasinin oldugunu dusunmuyorum . Turk futbolunun en winner hocasi FT'dir ama oda gidip her mac futbol ozurlu ozani oynatiyor ama bu denli elestirilmiyor...

Bence oyuncu yetistirme ve verim alma olarak en iyi hocada Senol Gunes ama oda gidip her mac Tolga gibi rezil kaleciyi oynatiyor. Adam gecen sene 6. olmus Galatasaray'a super kupa kaybetti boyle elestirilmedi.

Biraz sabir edelim sonra bakalim ne durumda. Eksiklerini duzeltip iyi giderse ne ala ama kotu giderse elestiririz. Sizi bilmem ama ben uzun zamandir boyle zevk almamistim bizim maclarda(ilk yari ozellikle). Umut vaad eden bir futbol var.

Son düzenleme:
Oyunu okumada bi sorun oldugu kesin ama dünkü macta biraz buna mecbur kaldi

Yedekte oyuna alabilecegi 2 adam vardi birini oyuna Aldi

Bence Sinan fark yarattı sabrının de ileri çıkışında rol oynadı ayrıca kanatinda adam eksilterek yaptığı çıkışlar son dakikalarda baski yememizi engelledi.

Topu kapıp ani atak yarattığı bir iki pozisyon da var.

Keşke dakika 60 da girseydi maç 3-4 olurdu kesin

sent by note ????

Valla ben 3 olurdu 4 olurdu gibi tahminlere girmeyecegim.

Bildigim tek sey havaya girmis sinanin ayaklarini tekrar yere basmasi icin Riekerink onu az oynatarak yeniden futbola konsantre ediyor. Sinani kazanmak adina bu hamleleri cok begeniyorum.

Selcugu gecen mac yarim devre kesti. Biliyoruz ki Diarra gelseydi selcuk net kesikti. Denizlinin bankosu Donku 2. Macinda kesti. Futbolcu degil dedi.

Umutu forvetimiz yokken bile oynatmadi. Alternatif oyuncular istedi.

Bir dolu teknik adamin cesaret edemedigi isler yaparak gayet farkli bir profil ciziyor. Hic bir oyuncunun formasini garanti gormesini istemiyor.

Umarim basaracak.

Bu adamın şampiyon yapmasını çok istiyorum yeni kalli miz olur inşallah lakabıda arena büyücüsü olur yakışır rikoya

LG-K500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyuncu değişikliğinde bekleme konusunda haklıydı. Yasini biraz daha erken çıkarması lazımdı.

1-0 kötü skor , Selçuk koşmasa da rakibi korkutuyor kısmen , Josueyle bunu yapamazdık. Sistemi bozsaydı geri de tepebilirdi.

1 0 da selcuk josue degisikligi yapilmazdi.gol yesek
nasi bu degisikligi yaparsin diye elestirirdik.bir tek cavanda olayi elestirilebilir haftaya bjk macinda sabriyi gormek istemiyorum

Oyuncu değişikliğinde bekleme konusunda haklıydı. Yasini biraz daha erken çıkarması lazımdı.

1-0 kötü skor , Selçuk koşmasa da rakibi korkutuyor kısmen , Josueyle bunu yapamazdık. Sistemi bozsaydı geri de tepebilirdi.

Nasil korkutuyor? Ben futbolcu olsam rakibim Selcuk gibi olsun isterdim.

Geri
Üst Alt