C. Ayberk Çetin
Parçalı Üye
- 23 Temmuz 2009
- 3.849
- 1
- 1.308
Hocam iyi işler yapıyorsun. Ama Fifa ve Tff kuralları gereği oyuncu değişiklik sayısı 3'tür ve istediğin zaman yapabilirsin bu değişiklikleri. Lütfen 80. dakikaları bekleme.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
7 tane transfer yapıldı müdahale edip düzgün tercihler yaptırsaydı. Ona sormadan yönetimin dediği yapılıyorsa da adam olup istifa etseydi.8 kisilik takima mac kazandiracak hoca adayin kim o zaman?
7 tane transfer yapıldı müdahale edip düzgün tercihler yaptırsaydı. Ona sormadan yönetimin dediği yapılıyorsa da adam olup istifa etseydi.
Romantiklikle yürümüyor işler bu ligde. Dakika 60'tan sonra maçı alamayacağımızı herkes gördü hoca da bizim gibi izledi. Baskı yediğimiz süreçte tek kontraya çıkamadık Sinan - Yasin değişikliği olsa rakibi üzerimize çekecektik ve bekleri çıkarmayacaktık mesela.
Neyse zamanla herkes görecek bu oyuna müdahale edememe olayının nelere mal
olacağını. O zaman konuşuruz.
Adam stoper istedi on libero istedi ozellikle diarrayi istedi. Serdar azizi taniyormuydu riekerink?
Istedigi her adam alinmayan teknik direktor istifa etse is basinda teknik adam kalmazdi.
Teknik adam olarak onerini soylemedin??
Acik soyle Fatih Terim mi?
Sen 40 yaşına kadar nasıl yaşadın la? Ciddi soruyorum bak tesadüf olmalı.Adam stoper istedi on libero istedi ozellikle diarrayi istedi. Serdar azizi taniyormuydu riekerink?
Istedigi her adam alinmayan teknik direktor istifa etse is basinda teknik adam kalmazdi.
Teknik adam olarak onerini soylemedin??
Acik soyle Fatih Terim mi?
Terimci olan sensin knk.namig maalesef terimci ve hamzacidir
turk hoca istiyor
Sen 40 yaşına kadar nasıl yaşadın la? Ciddi soruyorum bak tesadüf olmalı.
Okuduğunu anlayabilme yetin yok. Şu kahvede maç izleyen tiplerden olma ihtimalin yüzde 89.9.
Terimi takımın başında olduğu dönem bile istemiyordum ben onu geçtim bu takımın başına hoca bulacak adam ben değilim 1000 tane çalışanı var başkan denilen herif var gitsin bulsun, reklamını yapmayı biliyor anca. He o kadar proje takımı olmayı istiyorlarsa Favre'ı getireceklerdi.
Bak ne dedim bu adam böyle oyuna müdahale etmemeye devam etsin şampiyon falan olamayacağız. Gel iddaaya girelim benim dediğim çıkarsa bırakacaksın forumu? Aksi durumda böyle sadece öne geçip maç kazanarak şampiyon olabilirsek de ben bırakıcam?
Okuduğunu anla.Gene taca attin.
Teknik direktor adayin bu kadroyu bu kadar top oynatamayacagini kabul ediyorsun cunku.
Adam 900 k euro maas aliyor. Denizli 3 milyon euro aldi!!
Maas limitindeyiz ffp de.
Oynan futbol hergecen gun gelisiyor.
Poldi sakat
Serdar sakat
Sightorson sakat
Cavanda sakat
De jong sakat
Koray sakat
Semih sakat.
1 stoper sakatlansa yedek stoper yok. Hala oyuncu degisikligi.
Herkes biliyor.
Ched yerine kjaer bile olsa dun 2 veya 3-0 kazanacaktik maci.
Katılıyorum, Sinan gereğinden fazla süre kesik yedi. 1-2 maç kenarda durması idealdi ama biraz abartıldı bu süreç. Bruma dışında topla dribbling yapabilecek oyuncumuz yok ve bu hem hücum etkinliğimizi hem de kontra atakları bitirmemizi zorlaştırıyor. Sonradan girdiğinde de yeterli süre alamıyor. Artık takıma monte edilmesinin zamanı geldi.Su an daha sakinim... Sinan Gümüs gecen sene tank gibi, firtina gibi esiyordu. Bir iki mac performansi durgundu diye, bu denli kesmesini yakistiramiyorum alt yapidan gelmis bir hocaya. Sinan Gümüs profesyonellere hazir olmayan bir topcu degil ki, fizik olarak da süperligin en saglam oyuncularindan bir tanesi. Illaki ilk 11 oynat demiyorum, ama son 20-30 dakika oyuna girdigi maclarda, net olarak estirebilir. Estirmelidir. Gole de yakin bir oyuncu...
Hem Riekerink, hemde taraftar tarafindan bu denli yabana atilmasi ilginc cocugun. Gecen sene de Fener derbisinde, ayaklari tutuldugu icin yetenegi sorgulanmis, sonra ilk 11´e girmeye basladiginda yavas yavas esmeye baslamis idi.
Sadece maca müdahale adina degil Sinan gibi oyunculari ilk 11´e yaklastirmasi icin de degisiklikleri önemli. Podolski sakatken, Sinan formaya bukadar uzak olmamasi gerekiyordu.
Sinan Gumuş Klibi ► Calımları & Klas Hareketleri & Golleri ● 215/216 ● 18p HD - YouTube
Tolganın verdiği performansı De Jong oynayıp verse insan ötesi kral yaparlardı , Tolga ise normal deniyor şuan.Keza Riekerinkin oynattığı futbolu Sanchez Flores veya Bielsa gelip oynatsa adamı göklere çıkartırsınız.Bu kadar isim aşığı olmayın.Dünyanın en iyi takımı Beşiktaşa karşı şansımızın olmadığını düşünen adamlar hocaya sallıyor. Ya eleştirin tamam da bokunu çıkarmayın yani.Taş gibi oynadık, yine kendi kendimizi yendik. Ben ümitliyim hâlâ hocadan. Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Ched'i kesip artik Aziz'i oynatmanin vakti geldi gibi he meneer Riekerink?
Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk
Oyle yada boyle Ched denen herif kesilmesi lagzim artik..Sakat adamı oynatmanın yolunu bulursa helal olsun derim.