Bu hamburg hocasi da baya benziyor riekerink e.

d6ad86c7be30a8f4498d999996065c70.jpg

Envoyé de mon Samsung S7 Edge en utilisant Tapatalk

Adam 80 dakika değişiklik yapmasın bizim gibi izlesin rakip akın akın gelirken sonra eleştirenler şucu , bucu ilan edilsin. JOR zamanında oyuna müdahale etsin kimse eleştirmesin arkadaş.

Ben bunun benzerini başka bir farklı alanlarda da görüyorum ülkede eleştirince mutlaka bir yere bağlanıyorsun, birey olarak eleştirme hakkın yok :D

ne yapsaydı hemen ikinci yarının başında geçen hafta şişe tekmeleyen Ham-it i mi soksaydı,daha sadece bir hazırlık maçının ikinci yarısı oynamış Cavanda yı mı?70 e kadar iyi geldiler ama Chedjou ve Selçuk çok kötüydü.özellikle Selçuk takımın yorulmasının 1. nedeni. olduğu yerden vızır vızır top geçiyor hurraaa koş,geçiyor hurraaa yine koş.sadece Josue yi daha erken alabilirdi ama o da ilk maçında iyiydi 2. maçında çok kötüydü arkadaş onu da kabul edin.daha 5. maç eksik çok.oyun içi kurgular sakatlıklardan ve geç transferler yüzünden oturmadı.buna rağmen bence güçlü diri biraz boş bıraktığında hemen skoru değiştirecek bir takım geliyor.geçen sezon kimse bizden korkmuyordu.bence durum değişiyor.bu da kendiliğinden olmadı

Değişiklik konusunda herkes hemfikir de şunu görememek ilginç. Prandelli den beri takım ilk defa kaos futbolu dışında top oynamaya başladı. Her ne kadar şampiyon olsak da kimse ne yaptığını bilmez halde oynuyordu, ki geçen seneyi hatırlayalım maçları bile izlemedim ben Denizli den sonra. Riekerink zamanla çok daha iyi olacaktır merak etmeyin. Dejong Aziz Poldi ve Sigthorson un da takıma katılmasıyla yedek kulubesi de güçlenecektir.

chedjonun sıcıp batırdığı anki futbola olan kısmı düşündükçe umutlanıyorum ulan diyorum çok iyiydi böyle devam edersek kesin şampiyonuz leeds deplasmanındaki gibi top oynadılar soğuk kanlılık akılcı işler vs. sonra foruma bu başlığa giriyorum enazından avrupaya gidebilsek bari derken buluyorum kendimi

Değişiklik konusunda eleştiriler haklı da 5 maçta adamı asmak, sezon sonunu göremez demek, istifa demek de adamın ismi büyük değil diye. Adı Mancini olsa Terim olsa Ancelotti olsa ve aynı şeyleri yapsa destanlar yazılırdı.

Hocayı eleştirmek hak ama isme göre adamı yerin dibine sokmak da bence daha sonra ben demiştim demek için fırsat kollamak. Adam gibi takım izliyoruz 3 sene sonra kıymetini bilin.

chedjonun sıcıp batırdığı anki futbola olan kısmı düşündükçe umutlanıyorum ulan diyorum çok iyiydi böyle devam edersek kesin şampiyonuz leeds deplasmanındaki gibi top oynadılar soğuk kanlılık akılcı işler vs. sonra foruma bu başlığa giriyorum enazından avrupaya gidebilsek bari derken buluyorum kendimi
Agir olacak ama GSC futbol cahili ile doludur. Bunu orana vuracak olursak %25 Futbolu bilir , anlar geri kalan bombos , maaalesef durum boyle. Ayrica kendiminde futbolu cok ust duzey oldugunu soylemiyorum ama bazi arkadaslarin aksine takimdaki ciddi gelismeyi gorebiliyorum.

Tamam bende hemfikirim degisiklikte gec kaldi ama Chedjou sicip birakmasaydi isterse 90 dk degisiklik yapmasin mac yine bizim lehimize biterdi. Ayrica oyuna kimi alsaydi pozitif anlamda etki edecekti? Yedek kulubesi rezalet... Belki buda bir sebep beyler? Adam belki guvenmiyor yedek kulubesine. Dusunun ki taraftarin genc yildizi Sinan , Yasin beyinsizini bile kesemiyor. Ve Sinan yedek kulubesindeki en iyi futbolcumuz desem yalan olmaz. Sakatlar dondugu zaman birde degerlendirmek lazim.De Jong , Sigthorsson , Serdar Aziz , Poldi. Boylece ayni zamanda hem ilk 11 kalite anlaminda yukselecek hemde yedek kulubesi

Sabir Beyler sabir!

Son düzenleme:
Sinan tum hazirlik maclatinda ilk 11 de idi.

Sari saclari ile mesguldu o zaman.

Gorduk adami. Gecen sene iyilwsince umut oturdu banko sinani oynatti.

Simdi yedekse sinanin havalanmis kaba etinden dolayisir. Oyuna girdi bisey mi yapti ayrica?

Saclarini sariya boyadigi icin mi havalandi ? El insaf adam dün 3 dakika oynadi, ne bekliyordunuz Koray Bey, BJK takimini ilk top ile ipe dizmesini mi ? Son 4 macdir toplam 15 dakika oynamasinin hic bir aciklamasi yok, gecen sezonun poldi sonrasi tek flash isimin. Bir kac dakika olsa bile oyuna girdiginden sonra, bir hareketlilik göz ile görülüyor.

Saclarini sariya boyadigi icin mi havalandi ? El insaf adam dün 3 dakika oynadi, ne bekliyordunuz Koray Bey, BJK takimini ilk top ile ipe dizmesini mi ? Son 4 macdir toplam 15 dakika oynamasinin hic bir aciklamasi yok, gecen sezonun poldi sonrasi tek flash isimin. Bir kac dakika olsa bile oyuna girdiginden sonra, bir hareketlilik göz ile görülüyor.

Cok balik hafizaliyiz.

Tum sezon basi hazirlik maclarinda oynadi. Hepsinde sifirdi. Hatirlamak icin bu sayfadan ileri okuyalim. https://www.gscimbom.com/forum/f61-futbol-takimi-teknik-kadro/18-sinan-gumus-91790/index163.html

selçuk ve chedjouyu kes gönlümüzde tekrar taht kur

Bu sene yeteri kadar şans buldu Adem kardeşim lakin yoklari oynadı, yedekligi hak etti kardeşimiz.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok balik hafizaliyiz.

Tum sezon basi hazirlik maclarinda oynadi. Hepsinde sifirdi. Hatirlamak icin bu sayfadan ileri okuyalim. https://www.gscimbom.com/forum/f61-futbol-takimi-teknik-kadro/18-sinan-gumus-91790/index163.html

Iyi baslamadi, ama nasil hepsinde sifir oluyor ? Burada klassik asma yorumlardan mi ilerleyecegiz ? Sinan Gümüs gecen sene de baslarda yabana atildi, taki formayi kapana kadar. Prada bile uzun bir süre, önünde sabri oynatilmis isi.

Sinan Galatasaray´in en iyi hamle oyuncusu su an kadroda, 4 macdir en cok süre aldigi mac 11 dakika.

Bu sene yeteri kadar şans buldu Adem kardeşim lakin yoklari oynadı, yedekligi hak etti kardeşimiz.

Nerede sans buldun Engin kardesim ? ilk mac 90 dakika oynadi zayif idi, ok. Yedek olabilir, ama her mac 20-30 dakika oyunda kalmasi gerekir. Hamle anlaminda oyuna sokabilecegimiz en önemli oyuncu. 4 macdir oynadigi toplam süre 15 dakika. Adam ne göstersin o sürec zarfinda. Genel anlamda 60´dan sonra oyuna dahil olmasi gereken ilk topcu olmali.

Nerede sans buldun Engin kardesim ? ilk mac 90 dakika oynadi zayif idi, ok. Yedek olabilir, ama her mac 20-30 dakika oyunda kalmasi gerekir. Hamle anlaminda oyuna sokabilecegimiz en önemli oyuncu. 4 macdir oynadigi toplam süre 15 dakika. Adam ne göstersin o sürec zarfinda. Genel anlamda 60´dan sonra oyuna dahil olmasi gereken ilk topcu olmali.
Şimdi Yasin oynadığı maçlarda ondan daha iyi performans gösterdi o yüzden oynamaması normal Adem kardeş. Gömmeye gerek yok lakin 11 ide bu oyunu ile haketmiyor.

Ayrıca bu oyuncu degistirmeme sorununu da çözmesi gerek TD un, 3 maçtır herkes görüyor o göremiyor maalesef.

Tapada gözüken resim riekerink değildir ona göre :D

Envoyé de mon Samsung S7 Edge en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt