- 18 Temmuz 2009
- 81.863
- 239.010
- 5.093
Akşam görüşürüzHaha cok korktum senden !![]()
AK - German
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akşam görüşürüzHaha cok korktum senden !![]()
Agir olacak ama GSC futbol cahili ile doludur. Bunu orana vuracak olursak %25 Futbolu bilir , anlar geri kalan bombos , maaalesef durum boyle. Ayrica kendiminde futbolu cok ust duzey oldugunu soylemiyorum ama bazi arkadaslarin aksine takimdaki ciddi gelismeyi gorebiliyorum.chedjonun sıcıp batırdığı anki futbola olan kısmı düşündükçe umutlanıyorum ulan diyorum çok iyiydi böyle devam edersek kesin şampiyonuz leeds deplasmanındaki gibi top oynadılar soğuk kanlılık akılcı işler vs. sonra foruma bu başlığa giriyorum enazından avrupaya gidebilsek bari derken buluyorum kendimi
Sinan tum hazirlik maclatinda ilk 11 de idi.
Sari saclari ile mesguldu o zaman.
Gorduk adami. Gecen sene iyilwsince umut oturdu banko sinani oynatti.
Simdi yedekse sinanin havalanmis kaba etinden dolayisir. Oyuna girdi bisey mi yapti ayrica?
Saclarini sariya boyadigi icin mi havalandi ? El insaf adam dün 3 dakika oynadi, ne bekliyordunuz Koray Bey, BJK takimini ilk top ile ipe dizmesini mi ? Son 4 macdir toplam 15 dakika oynamasinin hic bir aciklamasi yok, gecen sezonun poldi sonrasi tek flash isimin. Bir kac dakika olsa bile oyuna girdiginden sonra, bir hareketlilik göz ile görülüyor.
Bu sene yeteri kadar şans buldu Adem kardeşim lakin yoklari oynadı, yedekligi hak etti kardeşimiz.Saclarini sariya boyadigi icin mi havalandi ? El insaf adam dün 3 dakika oynadi, ne bekliyordunuz Koray Bey, BJK takimini ilk top ile ipe dizmesini mi ? Son 4 macdir toplam 15 dakika oynamasinin hic bir aciklamasi yok, gecen sezonun poldi sonrasi tek flash isimin. Bir kac dakika olsa bile oyuna girdiginden sonra, bir hareketlilik göz ile görülüyor.
Cok balik hafizaliyiz.
Tum sezon basi hazirlik maclarinda oynadi. Hepsinde sifirdi. Hatirlamak icin bu sayfadan ileri okuyalim. https://www.gscimbom.com/forum/f61-futbol-takimi-teknik-kadro/18-sinan-gumus-91790/index163.html
Bu sene yeteri kadar şans buldu Adem kardeşim lakin yoklari oynadı, yedekligi hak etti kardeşimiz.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi Yasin oynadığı maçlarda ondan daha iyi performans gösterdi o yüzden oynamaması normal Adem kardeş. Gömmeye gerek yok lakin 11 ide bu oyunu ile haketmiyor.Nerede sans buldun Engin kardesim ? ilk mac 90 dakika oynadi zayif idi, ok. Yedek olabilir, ama her mac 20-30 dakika oyunda kalmasi gerekir. Hamle anlaminda oyuna sokabilecegimiz en önemli oyuncu. 4 macdir oynadigi toplam süre 15 dakika. Adam ne göstersin o sürec zarfinda. Genel anlamda 60´dan sonra oyuna dahil olmasi gereken ilk topcu olmali.
Ayrıca bu oyuncu degistirmeme sorununu da çözmesi gerek TD un, 3 maçtır herkes görüyor o göremiyor maalesef.Nerede sans buldun Engin kardesim ? ilk mac 90 dakika oynadi zayif idi, ok. Yedek olabilir, ama her mac 20-30 dakika oyunda kalmasi gerekir. Hamle anlaminda oyuna sokabilecegimiz en önemli oyuncu. 4 macdir oynadigi toplam süre 15 dakika. Adam ne göstersin o sürec zarfinda. Genel anlamda 60´dan sonra oyuna dahil olmasi gereken ilk topcu olmali.