Riekerink,taraftar arkasında durduğu sürece kovulamaz.O kadar da değil.Cesaret edemezler,Terim'e önceden verilmiş sözler olsa bile.

Arkadaş 50 dk sabır gösteremeyen "taraftarlar" var demek aramızda... mesela;

FT Sabri'yi oynatmadı mı??? Saygı duymadığın adamı nasıl TD olarak öneriyorsun???

Hani Fatih Terim'i sevmeyen biri değilim. Kendisi bir Galatasaray efsanesi ama şimdi buradan vurup Milli takıma nasıl gittiği belli hocayı şu halde direkt istemek de müthiş bir mantık ve zeka gerektiriyor ki itiraf ediyorum bende bunun kırıntısı yok açıkçası...

neyse, önce kabarıp köpüren maya yarım saatte şu duruma geliyor;

Katıldığım düşünceler;

Fırsat verin şu adama... Dick Advocaat gelseydi buraları da göremezdik şükredin... Her zaman dediğim gibi, Galatasaray'da hesaplar maçın devre arasında değil sezon sonunda görülmelidir...

ne oldu aslan 11 i bozmayarak maçımı çevirdi nerde haksız çıktık ?

ne oldu aslan 11 i bozmayarak maçımı çevirdi nerde haksız çıktık ?

selçuğun golünde mesela???

mesajındaki konu haklı çıkmak haksız çıkmak değil, yasinin 90 dk oynadığı maç kaç tane, zaten çıkacağı belli... sabrinin yapacağı yapmayacağı açık artık herkes tanıyor adamı... mesele buradan yola çıkarak "senden cacık olmaz" düşüncesini benimsemen...

Yasin evelki sezonda hamle oyuncusu olarak girip iyi şeyler yaparak aldı formayı... hamle oyuncusunu ilk 11'e evirmeye çalışınca da sıçtı... bunu da biliyoruz... ama gömmesek diyorum... ikinci yarı allah korusun bir şey olursa yine hamle oyuncusu olarak 60'da 70'de girmesi bizde heyecan yaratacaktır.

Şampiyonluk yolunda 30 dk'dan daha fazla sabır gösterelim diyorum yani... hem hocaya hem takıma ve teker teker oyunculara...

ayrıca fenerbahçe'de HAK oynarken tüm antu neredeyse koysun şu ismaili HAK'dan ne bekliyoruz diyordu... dün gördüler HAK'ı koybaşını... dışardan bakınca çok basit görünen seçimler içerden o kadar da kolay gözükmeyebilir... tek deemek istediğim bu...

Özellikle uA ve Gscimbom formundan istediğim tek birşey var Serhat Ulueren veya bu kadroyu Sneijder mi kuruyor veya Terim söylemleri sizi üzüyor mu gibi sorular soran itoğlu itlere hakettiklerini göstermek yeter lan yedirmeyiz size JoR hocamızı paralı satılmış itler sizi sonuna kadar arkandayız hocam alayına Jan Olde Riekerink!

Ct5lqiYXEAAjfgu.jpg

defans hattinin genel dagilimi ve kademe anlayisina hic etkisi olmamis hocanin, ters bir maca denk gelirse tarumar olabiliriz type-shit

gerci sarbi-chopjou-balta hattindan en fazla ne beklenebilir huh
Arpa bulamacından helva çıkmasını beklememek lazım.

devre arasında adam akıllı stoper transfer edilir.Nazifoğlu futboldan anlayan bir adam .

Sadece Eren ve Tolga icin söylenenler dogru.

Digerleri sacmalik, hele hele Carole'un elestirilmesi. Adam gece sezon en cok begenilen futbolculardan biriyidi. Balta'yi zaten kimse begenmiyor sadece mecburiyetten pek laf edilmiyor. Chedjou icin söylenicek birsey bulamiyorum deli etti hepimizi zaten.

Sabri'nin kalmasi Riekerink'in istegi ile oldugunu düsünmüyorum, ki Sabri ile sözlesme yenilendiginde Riekerink takim ile anlasmamisti daha yazin.

Sabri Ched fetişine devam ederse kredisini çok çabuk tüketecek bende.
Nedir bu ısrar yahu? Linnes'i anasına sövmüş gibi bi dövmediği kalmıştı bidaha da forma vermedi. Ulan Sabri her maç rezil oğlu rezil oluyor kanadı. Aklım almıyor...

Aynen dedigim gibi, skorlar gelmeye basladigi an, medya da zaten Riekerink´den krali yokdur.

Hocamız bütün futbolculara Tekeeerrr Tekeeerrrr beyin ameliyatı yaptı ve oyuncularımız ayaklandı.

Burdan Semih Öztürke selamlarrr !

Sen Allah'ın bize bir lütfusun
Takımımızın nurusun
Seninle gittiğimiz bu yol
Yolun sonunda şampiyonluk olsun.

pEaVRq.jpg

Fatih hocamızın dün çıkardığı kadroyu Riek hocamız çıkarsa defol git derlerdi yaw.

Geri
Üst Alt