Cold_Sweat_Emoji.png

Yav ne hazımsız adammışın sen de,taktın kafayı başkanıma. :D

Bu zamana kadar bunu yaptın.Bunu yaptılar.Değişen bir şey olmadı.Bir de tam tersini dene.Ne kaybedeceksin? :)

Hayir, bu zamana kadar yapmadim, dogru degil. Bizim de cok umutlu oldugumuz zamanlar vardi. Bir kere, iki keren kanarsam, onlarin ayibidir. Ücüncü kez kanarsam, benim aptalligim olur. Beklentileri hep en kücük seviyede tutarim ki, hayal kirikligina ugramayim. Bunu yapamayanlar, bu yikimin öfkesini, linc kültürünü pekistirerek yasiyorlar.

Hayir, bu zamana kadar yapmadim, dogru degil. Bizim de cok umutlu oldugumuz zamanlar vardi. Bir kere, iki keren kanarsam, onlarin ayibidir. Ücüncü kez kanarsam, benim aptalligim olur. Beklentileri hep en kücük seviyede tutarim ki, hayal kirikligina ugramayim. Bunu yapamayanlar, bu yikimin öfkesini, linc kültürünü pekistirerek yasiyorlar.

Ne diyeyim,senin tarzın senin kararın.Senin görüşün bundan sonrası öznel düşünce.

Yaw reisler yeter sabahtan beri uzun uzun ne yaziyorsunuz yaw

Sent from my iPhone using Tapatalk

Haha, Süren bitirememis bunu :D Senin basganin bu sightorsonu almayacakdi bak, hata etti :p

Sen yönetimlerin mali yönüyle ilgilenmiyor muydun zaten,başarı teknik ekip ve futbolcuların işi değil miydi?Yanlış mı hatırlıyorum yoksa? :D Neyse,konu çok uzar bu başka bir tartışma konusu,illa devam edeceksek de özelden edelim konu çok dağıldı.

Yil sonunda sanki " iyi ki paramiz yoktu bir teknik adama 3.5 - 4 milyon euro maas verecek de gidip Riekerinki 900 bin euroya aldik" diyecegiz gibime geliyor.

Aradan yillar gectikten sonra belkide bu donemi sayisiz teknik adam deneyip kalici basari elde edemedikten sonra uefa cezasi yuzunden yakin tarihin en ucuz teknik direktoru ile baslayan efsane donem olarak anacagiz.

Yolun acik olsun hocam.

Galatasaray SK ‏@GalatasaraySK Teknik direktörümüz Jan Olde Riekerink, U19 takımımızın Tepecikspor ile oynadığı mücadelede taraftarımızla selfie yaptı.

CuUoIaUWgAAsXNu.jpg

Hocamiz hic bos durmuyor.

Dursun Özbek'in yanlışlıkla yaptığı doğru bir hamledir Riek hocamız.

Yalan söyleyen,verdigi sözleri gerceklestiremeyen bir adamin mi hakkini verelim

Galatasaray SK sur Twitter : "U14 Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Tuğberk Tanrıvermiş, Tepecikspor macındaki devre arası konuşmasını U1-11 takımı oyuncularına anlatıyor. https://t.co/xIf8q5rwNd"

riekerink hocam bugün kovulsa bu adamın nasıl bir adam olduğunu çocuğum olursa anlatıcam onlara.

riekerink diye birinin galatasaraya geldiğini vikipediye bakmadan ilk benden öğrenecekler.

riekerink hocam allah korusun takımdan ayrılıncada uzun bir süre yas tutar gs maçlarını izlemem heralde.

Riek hocamın oyuncu tercihlerini beģenmeyenlere bir doz Fatih Terim verin.

Geri
Üst Alt