O da Dursun Bey diyecek,sen de.
dd8c963b08b010e0df317e523e0a3154.jpg

Hep bizimle kal.

Hoca var Hoca gibi

Kutsal Hollanda sarabi bizimle kal

Sent from my iPhone using Tapatalk

yedirmeyiz seni seytana ( Terim) ve terimcilere aHocaaammm

Eşyalarını toplamaya başlamış.

Galatasaray SK sur Twitter : "U14 Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Tuğberk Tanrıvermiş, Tepecikspor macındaki devre arası konuşmasını U1-11 takımı oyuncularına anlatıyor. https://t.co/xIf8q5rwNd"

riekerink hocam bugün kovulsa bu adamın nasıl bir adam olduğunu çocuğum olursa anlatıcam onlara.

riekerink diye birinin galatasaraya geldiğini vikipediye bakmadan ilk benden öğrenecekler.

riekerink hocam allah korusun takımdan ayrılıncada uzun bir süre yas tutar gs maçlarını izlemem heralde.
Gozyaslari icinde okudugum 1 post :(

Gozyaslari icinde okudugum 1 post :(

bu adamın her fotoğrafını veya videosunu gördüğümde gözlerim doluyor. heleki dün mustafa kapının maç sonunda riekerinke sarılmış şekilde görünce hüngür hüngür ağladım. ciddiyim.

bu adam sonuçta buraya para için gelmedi. 3 aylığına 50bin € oynuyodu zamanında. şuandada selçukun 5te 1i maaşına takımda şuan

bu adam takımda birşeyleri değiştirmek için uğraştıkça uğraşıyor. adam evine uyumaya gidiyormuş floryaya sabah girip akşam çıkıyormuş. u17 maçını bitirip u19 maçlarını izliyormuş her zaman. ee kardeşim sevmeyelimde taşamı dönelim. adam uğraşıyor işte.

ha bu arada ben mukaveleyi görmeden imza attım diyen adam 4milyon € maaş alıyor ve senede 8 maç için.

bu adamda ben mukaveleye bakmadım diyor ve takımda maaş ortalaması 1.5 - 2milyona yakın olan takımda 500bin € alıyor ve floryaya sabah girip akşam evine uyumaya gidiyor.

Galatasaray SK sur Twitter : "U14 Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Tuğberk Tanrıvermiş, Tepecikspor macındaki devre arası konuşmasını U1-11 takımı oyuncularına anlatıyor. https://t.co/xIf8q5rwNd"

riekerink hocam bugün kovulsa bu adamın nasıl bir adam olduğunu çocuğum olursa anlatıcam onlara.

riekerink diye birinin galatasaraya geldiğini vikipediye bakmadan ilk benden öğrenecekler.

riekerink hocam allah korusun takımdan ayrılıncada uzun bir süre yas tutar gs maçlarını izlemem heralde.

Bu olayi tam olarak anlamadim

Mevzu ne burda riekerink hocam yine napmis

Bu olayi tam olarak anlamadim

Mevzu ne burda riekerink hocam yine napmis

Hoca aslında yapması gerekeni yapmış. A takımı konuşmayı dinlemeye götürmüş ve konuşmayı baştan sonra çevirterek dinlemiş yani olması gereken. Tabi o kadar çok gereksiz işlerle uğraşan gereksiz tiplerle yaşıyoruz ki bu tip normal uygulamalara hayran kalıyoruz.

Geri
Üst Alt