4 senedir galip gelemediğimiz bir deplasmandan 3 puanla dönüyoruz
İlk 7 haftada 17 puan topluyoruz
Adam bulduğu her tatilde bazıları gibi hollanda ya kaçmak yerine (bkz advocat) alt yapı ile bizzat ilgileniyor
Hamza denen alçağın yarattığı o tarihin en kötü galatasarayını sadece 1 sene sonra böylesine toparlıyorsa bu adam büyük adamdır şampiyon olur olmaz bu adam uzun yıllar bizimle olmalı

Şovmenliğe gerek yok işini yapsın yeter ki onu da gayet iyi yapıyor. Malzeme bu. Takım mücadele etti de hoca mı engelledi? Sanki o bağırıp çağırınca oyuncular duyacak veya ulan harbi ha ben niye koşmuyorum filan mi diyecek, Selçuk beyimiz kafa topuna bile sıçramaya tenezzül etmiyor adam resmen adam eksikliğinden halı saha maçına kundura ayakkabıyla dahil edilmiş gibi oynuyor etliye sütlüye dokunmadan.

Bir ay fatih hocadan ders mi alsa acaba

Bu ateş üfleyerek sönmez

Vallah bilemem orasini ama o yonunu degistirmesi lazim. FT'e kiziyorsunuz ama adam dogrusunu yapiyor. Kac mac kazandirdi oyle yaparak. Bu bir taktiktir

Simeone keza oyle

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
3 puan daha yazalım haneye. Deplasmanda bir şekilde galip gelmekti önemli olan. Bunu da başardı

Vallah bilemem orasini ama o yonunu degistirmesi lazim. FT'e kiziyorsunuz ama adam dogrusunu yapiyor. Kac mac kazandirdi oyle yaparak. Bu bid taktiktir

Simeone keza oyle

Doğru katılıyorum

Maalesef sahada oyuncuların icindede yok böyle bir oyuncu

Kaptanımız malum kanka olduğu rakip oyuncuları falan yatıştıran bir tip

Bu ateş üfleyerek sönmez

Canım hocam.

c941ee24054c6270dae21cc14dd97f01.jpg

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Doğru katılıyorum

Maalesef sahada oyuncuların icindede yok böyle bir oyuncu

Kaptanımız malum kanka olduğu rakip oyuncuları falan yatıştıran bir tip

Bu ateş üfleyerek sönmez

Aynen. Ben severim agresif hocayi. FT bunu cok iyi yapiyordu. Dedigin gibi oyuncular kiz gibi zaten. Melo bu eksiligimizi istemedende
Olsa sert faulleriyle takimi canlandiriyordu

kendisinin arkasındayız arkadaş eleştirmekte mi suç yahu bugün rezalet takım yönetti...geçiniz

4 senedir galip gelemediğimiz bir deplasmandan 3 puanla dönüyoruz
İlk 7 haftada 17 puan topluyoruz
Adam bulduğu her tatilde bazıları gibi hollanda ya kaçmak yerine (bkz advocat) alt yapı ile bizzat ilgileniyor
Hamza denen alçağın yarattığı o tarihin en kötü galatasarayını sadece 1 sene sonra böylesine toparlıyorsa bu adam büyük adamdır şampiyon olur olmaz bu adam uzun yıllar bizimle olmalı

Agzina saglik.

Bir de 4 milyon euro almiyor bazilari gibi. 900 bin euro aliyor!!

Bizim forum cok ilginc. Elestirince Rieking dusmani oluyorsun. Aksine basindan beri destekliyorum belki cogunuzdan fazla...

Ama hala agirligini koymus degil takimin ustune. Cok pasif kaliyor.
Bu pasif yonu icerdeki maclarda pek goze batmaz ama anadolu deplasmanlarinda cok bariz olur. Medeni sekilde uyariyorum. Dusman falan degilim...

Bizim forum cok ilginc. Elestirince Rieking dusmani oluyorsun. Aksine basindan beri destekliyorum belki cogunuzdan fazla...

Ama hala agirligini koymus degil takimin ustune. Cok pasif kaliyor.
Bu pasif yonu icerdeki maclarda pek goze batmaz ama anadolu deplasmanlarinda cok bariz olur. Medeni sekilde uyariyorum. Dusman falan degilim...

Ben katilmiyorum.

Poldi , cavanda henuz hazir degil. Yedek girip maca katki verecek komse yok. Poldi ve cavanda hala yarim saatlik oyuncular.

Mükemmel bir insan takım gibi oynamaya başladık organizasyonlarımız filan top class şu takımın savunmasını bile topladı adam
Yanına orhan atik yerine çakal bir oyuncu değişikliği oyunu okuma konusunda birisini bulmak lazım yardımcı oyun görüşü çok üst düzey emekli bir topçuda olabilir bu bir teknik adamda ama birisi lazım mesela bir başka hollandalı CLARENCE SEEDORF oyun görüşü tecrübesi çalışkanlığıyla örnek olacaktır bu takıma JoR'in yardımcısı olsun reis veya bir başka hollandalı RUUD VAN NİSTELROOY

Adamın dibidir. Terim denen egolu dinazoru, Riekerink gibi Hollandalı, Avrupai ve kaliteli mütevazı bir taktisyen ile karsilastirmayinizz

Yav neden bu Terim ile karşılaştırma çabası. Terim imparatordur yeri ayrıdır başarıları yadsınamaz. Ha Riekerink ise şu an tam olarak ihtiyacımızdır hatta Türk futbolunun ihtiyacı olan bir adamdır. Bunu a takım için değil 13-14 yaşındaki çocukları takip etmesinden beyefendiliğinden ve insani ilişkilerinden ötürü söylüyorum. Bugün Mourinho gelecek olsa istemem takımın aldığı sonuçlarında bu dediklerimle hiç bir ilgisi yok. Zaten hocamız böyle devam ederse başarılı olması işten bile değil bir İmparatorumuz var iken ikincisi olacaktır hiç kuşkum yok adınada ne derseniz deyin ister Riekerink Bey diyin ister Sultan Riekerink ister Kral Riekerink

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Cinde yilda 150 bin ero kazanan hocaya, nekadar verecekdik ? Maasini primler ile birlikde 10 katladi adam bizde.

Bu bakis acisina hastayim.

Basindan bir akli evvel yumurtluyor, burada papagan gibi tekrar ediliyor icine 3 gr dusunce katilmadan.

Turkcell genel mudurlugu koltuguna birini oturtuyorsan o koltuk ayda 100 bin TL yazar.
Vay bu adam gecen yil 10 bin TL aliyordu simdi 20 bin verelim denmez.

Altyapıya önem vermeye devam ederse büyük işler yapabiliriz ama Türkiye şartlarında aynı zamanda sürekli başarılı da olman lazım. O yüzden işin zor.

Ne olursa olsun kendisiyle TD olarak yola devam edilmeyecekse bile Altyapıda devam etmeli.

Bu arada Allah rızası için Orhan denen herifi kov.

Geri
Üst Alt